-

I torsdags när kom hem från jobbet däckade jag totalt och sov i princip från att jag kom hem vid 17,30 tills fredag morgon.
 
Fredagen blev det jobb, efter det pizzamys och film, Home Sweet Hell. Lite konstig både rolig och smått tragisk på samma gång.
 
I lördags chillade vi på förmiddagen. Sen fikade vi uppe hos Göran och Inge-Gerd innan jag lämnade av Lasse i Saleboda. Åkte hem och satte mig i den underbara solen innan det var dags att svida om för Eurovisionfest hos Linn och Marcus, en trevlig kväll som toppades av att Måns vann.
 
Jag blev lite lagom bakis så igår satt jag på balkongen i solen, lyssnade på musik och drack en massa vätska som inte innehöll någon alkohol ;). Hämtade sen hem mitt hjärta som varit på crosstävling.
 
 

Sen sist

Då var vi där igen..Det går alldeles för länge mellan gångerna och då drar man sig för att skriva. Jag gör det ju mest för min egen skull då det är kul att kunna se tillbaka på vad man gjort. Så det får bli någon form av uppspaltning av det jag kommer ihåg.
 
2 maj jobbade jag på förmiddagen, en snabb shoppingtur hanns också med innan det var dags för finaste Alice kalas. En mysig eftermiddag som vanligt med familjen.
 
4 maj bokade vi äntligen biljetter till sommarens event. Blev 1-dagars till Sweden Rock och Festivalpass till Hasslöfestivalen.
 
5-8 maj kommer jag inte riktigt ihåg men det var massa jobb, pw´s, besök hos vänner mm.
 
9 maj tog jag det lugnt på dagen medans sambon körde cross. Han kom sedan hem halvt sönderslagen med blåmärke i pannan och lårkaka. Åkte sedan ut till Hasslö för en trevlig kväll med grillning, härligt sällskap och en del disskusioner.
 
10-13 maj kommer jag inte heller ihåg, typ vanliga vardagar.
 
14 maj gick vi upp tidigt. Åkte för att lämna sambon på crossbanan i Vissefjärda där det skulle vara tävling och begav mig sen in till jobbet för att kötta några timmar. Hade bra kollegor på plats så tiden gick vädigt snabbt. Körde upp till crossbanan och flaggvaktade tillsammans med min fina. När det var slut blev det hämtmat på Melkers, en ny favoritpizza. Kollade på film och hann också med en promenad innan det var dags för sängen.
 
15 maj var det jobb för både mig och Lasse, ingen klämdag här minsann. Efter jobbet gjorde vi oss iordning lite smått för en middag för 2 på Stars. Efter det åkte vi ut en runda till Camilla och Niclas.
 
16 maj körde vi ut till pappa för att låna bil och släp. Slängde en massa skräp som blivit stående på balkongen och sådär. Fika på cafe´t satt fint efter, goood laxmacka och en glass till efterrätt.
 
Hem och powernappa innan det var dags för att fixa sig i ordning för en kväll i Gredeby. Med god mat och dryck, bubbelbad och ett superbt sällskap blev det en lyckad kväll.
 
17 maj sov vi länge, sen var jag och handlade innan vi åkte på 4-årskalas till finaste killen. Som han väntat på sitt kalas, inte lätt när man är så liten. Men han fick massa presenter och jag tror han blev supernöjd.
 
Vi fick feeling och bokade nya Sweden rock-biljetter, 3-dagars istället. Wihoo, taggad till tusen!!!
 
18 maj, min födelsedag. Blev sovmorgon innan jag drog igång med kalasförberedelser och tvätt om vartannat. Sprang som en galning fram och tillbaka för att hinna fixa allt men det blev i stort sett klart lagom till gästerna kom. Jag bjöd på hamburgerbuffé. Hade hembakta bröd, olika dressingar, olika sorters lök, sallad, tomat, gurka, olika sorters ost och en del annat. Till efterrätt blev det Chocolate salted caramel Pie från Jennys matblogg. Gästerna verkade nöjda och det var mysigt som vanligt att träffa familjen och få presenter såklart. Utslagna hamnade vi sen framför tvn.
 
Nya resan är också bokad nu, ännu ett nytt land som man ska besöka. Love it!
 
19 maj, gårdagen. Blev jobb och jag sålde våra 1dagarsbiljetter. Skönt att bli av med dem men det hade nog inte varit några problem eftersom det är slutsålt nu. Spenderade kvällen ensam hemma. Tog det lungt och bara slappade.
 
Och idag har det inte hänt mycket mer än igår.
 
 
Sådär ja, äntligen ikapp men det blev lite glapp här och var ;)
 
 

Senaste två veckorna..

Det är jobbigt när man inte bloggat på ett tag. De flesta dagarna flyter ihop och man vet inte när man gjorde vad.
 
Såklart har det varit mycket jobb, jag har umgåtts med vänner, förra helgen blev det restaurangbesök, mamma har varit och hälsat på och en del pw´s har det blivit också.
 
Igår var det valborg. Jobbade på dagen och sen åkte vi ut till faster för en härlig kväll. Lite kaosartat just vid grillningen då det började ösregna och det fanns ju inte plats till alla i stugan. Vi satt på golvet och några hamnade i bastun. Men efter regn kommer solsken och det började spricka upp.
 
Brasan tändes, volleybollturneringen drog igång och jag hade många intressanta samtal med kusinernas pojkvänner bla ;)
 
Kvällen avlutades uppe hos M & B med lite biljard.
 
Idag har jag varit och jobbat, när jag kom hem blev det middag. Pulled pork som hade gottat sig i ugnen medans jag varit borta, ett par avsnitt serie och en pw. Nu har jag landat i soffan efter en liten prommis :)
 






Veckan efter påsk

Måndagen var jag hos Annie. Vi lagade mat, gick en pw och sen blev det lite bak. Kärleksmumsmuffins. Såå goda. 
 
Tisdagen var det tillbaka till verkligheten igen. Efter jobbet hann jag hem en liten runda innan jag åkte in till stan för att klippa mig. Jag tror jag har hittat min frisör nu :) Supernöjd blev jag.
 
Onsdag, torsdag, fredag kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.
 
På lördagen var vi på dop, finaste lilla Axel skulle döpas. Han skötte sig bra i kyrkan och det bjöds på finsång av kusinen. Dopfika i församlingshemmet efteråt.
 
Kvällen spenderades på Hasslö med grillmiddag och trevligt sällskap.
 
Söndagen körde sambon cross. Mamma kom och hämtade upp mig för att åka till Maria på kalas. Åt goda mackor och fika. Gosade, läste för och lekte med barnen.





RSS 2.0