Counting all the assholes in the room!

Ska hoppa i badet nu tänkte jag.

Ikväll blir det Viva Karlskrona. Ska kolla när kusinen och sysslingen spelar. Roadkill 66 :)

Sen får vi se vad som händer.

-xoxo

Yesterday.

Ja igår blev det ju en runda till Af. Inget vettigt som sas där men det är ju inget ovanligt :P

Köpte lite frallor och sen blev det fika hemma hos mamma där hela dagen spenderades. En liten sväng runt stan tog mamma och jag oss med medans baby låg i soffan hos mammi och kollade på tv.

Brummade sen ut till Sturkö där det bjöds på trevligt sällskap  och middag. Vi var nog runt 10 personer iaf. Alltid trevligt.  Blev lite dricka med. Lite vin slank ner. Vissa drack väl lite mer :D Blev hemkörda av faster Kickan och vi sladdade in en runda på Shell och tog en korv med.

Idag har det inte blivit mycket gjort. Hade lite sömn att ta igen så vaknade sjuukt sent. Hämtat bilen, ätit på McD och kollat på Paradise hotel är väl vad som hunnits med.

Nu blir det att vänta på dagens avsnitt av Paradise och sen krypa ner i sängen.

Hoppas på fint väder imorgon, då ska vi sola :)

-xoxo

Gaaaaaaaaahhhhhh!!

Irritationen är hög just nu.

Fattar inte hur otroligt korkade vissa människor kan vara.

Ett helt onödigt mail med helt onödig information eller vad man ska kalla det. Efter 1½ år känns det lite förbi tycker jag.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Tror jag skrattar.

Nog om det..

In till af om några timmar. Ska visa mitt antagningsbesked och lite sånt. Och fråga lite grejer.

Drygt är det iaf.


Temat för dagen var kroppkakor :)

Har inte orkat uppdatera på ett tag. Är sjukt trött hela tiden :/  Men nu kommer det en liten update om vad som hänt i helgen.

Fredag så var det bio. Vi gick på Harry Potter & halvblodsprinsen. Den var riktigt bra, en hoppscen som jag inte gillade dock. Haha hela salongen hoppade till då. Sen efter bion köpte vi mat på Michel´s och åkte hem och chillade :)

Lördagen började med att vi (jag) körde ut till pappa och hämta min post och kollade på kisebebisarna. Åh de är så fina nu! Blev lite fika och så med. Sen körde vi till Senoren för att gå en runda på senorendagen. Åt korv, tog lotter, träffade lite folk man kände och lite så.  Blev att gå hem till Kent sen där hela eftermiddagen/kvällen spenderades. Jag höll på att skratta ihjäl mig ett antal gånger när vi var där. Svårt att återberätta, man måste ha varit där för att förstå. Men det stående citatet var iaf "Temat för dagen är kroppkakor" och att det skulle vara lite exklusivare eftersom det var senorendagen.
Vi gick ner en liiten runda till Hejan när dansen var igång. Tog oss en kasedans och sen begav vi oss ner till husvagnarna för att sova.  Jättemysigt var det ♥ Bara baby och jag ensamma :)

Vi vaknade tidigt på söndagsmorgonen. Så vi åkte hem runt 8-snåret. Köpte lite mat på Konsum och åt innan vi somnade till nån film. Senare på dagen blev det pizza och godis. Och även det åts till en film :) Sen blev det bara att slappa hela dagen.

Igår så ombesiktade vi bilen. Den gick igenom :) Sen var vi och köpte skor till mig. Eftersom jag verkligen behöver det (NOT, egentligen men det är kul att shoppa). Åt god lax gjorde vi med.

Idag händer inte mycket. Ska ner till affären sen iaf. Annars blir det nog att kolla film eller nåt sånt. Haha mitt intressanta liv :P Men jag tar vara på min ledighet nu innan skolan!

-xoxo

Underbara..



Bild från igår morse. Nere vid husvagnarna.

Kan bara säga att jag har världens underbaraste pojke. I love him ♥.


(Blir bättre uppdatering lite senare idag.)

Toooooorsdag.

Idag har det vart en lugn dag som vanligt.

Men lite fix och trix har hunnits med.

Ätit mat har vi gjort också, blev Skaldjurssoppa. Dock färdigköpt men det funkar ju :P

Skulle tagit mig en Mojito ikväll hade jag tänkt men de hade ingen färsk mynta i affären så det blev inget med det. Får ta det en annan dag ist.

Imorgon blir det bio. Vi ska se Harry Potter :D I love it. Har längtat i över en vecka nu :) Och innan det blir det en runda på systemet. Kanske äta nånstans med. Men det är sånt vi får se imorgon.

Blir att kolla på nåt på tv och sen vänta på att Paradise ska börja. Baby är ju tråkig och raidar..

-xoxo

Kväll..

Lugn dag idag med. Som vanligt.  Längtar tills lönen nu kan man ju säga. Shoppingen i New york gjorde ett liiitet hål i plånboken :P

Funderar massa på skolan med. Lån eller inte, hur kommer det bli att gå där, vilken dator ska jag köpa och annat sånt.  Men allt kommer nog att lösa sig efterhand.

Måste åka in till Af med men väntar nog med det til nästa vecka.

Nu väntar jag på att Paradise ska börja.

-xoxo

Besök.

Mamma ska komma hit om nån timme eller så. Blir en snabbstädning och sen ner till affären för att köpa lite mjölk och dyl om hon vill ha fika.

Och btw, En liten fundering såhär på måndagseftermiddagen: Hur mycket snor kan det egentligen komma ur en människa?

För mycket enligt mig :(

Haha.

Dags att städa lite.

-xoxo

Helgen.


I fredags så var det kalas hos kusinerna. Mycket trevligt var det. Fick jättegod sallad att äta och kladdkaka till efterrätt. En ljus som var smaskens :) Blev lite snacks också. Sen kollade vi på en film om Senorendagen och när de gör kroppkakorna dit. Haha är det enda jag har att säga.

Igår så vaknade jag runt halv ett. Pratade med mamma en stund och sen låg jag bara i sängen och tog det lugnt. Började åska och regna. Blev en sån grym knall så det bara smällde ovanför taket. Tur att baby låg brevid mig. Jag gillar verkligen inte åska. Somnade sen och sov till 5 typ. Skyller på förkylningen.  Åkte och köpte chips,dip och godis. Sen blev det middag. Kycklingfilé, mumma som alltid. Kollade på tv resten av kvällen och mös. Sov några timmar sen vaknade jag igen och kunde inte somna om.

Hade så sjukt ont innanför kindbenet  igår och innan idag , tror jag håller på att få bihåleinflammation. Hoppas inte att det är det. Pallar inte gå till doktorn :(

Är iaf bättre när jag sitter eller står så får göra det.

Idag blir det att ta det lugnt och vila lite. Dock ingen nyhet :P

-xoxo

New york!

Då var det dags att skriva lite om hur vi hade det i New york. Har säkert redan glömt hälften men lite finns nog kvar :P

I fredagsmorse åkte vi tidigt mot Kastup. Där blev det checka in och lämna in bagaget.  När jag sedan går igenom säkerhetskontrollen piper det och jag blir visiterad. Alltid är det nåt ;P En fika hann vi med innan flyget också.  Väl på flygplanet roade vi oss med att äta, kolla på film, lyssna på musik, kolla på kartan och sova.
Vi var framme ca kl 15 i New york tid.

Tog bussen in till Manhattan och gick till hotellet. Installerade oss lite och sen var det dags att gå ut på stan. Vi gick och kollade in Time square :) Det var stooort och det blinkade en massa. Vi åt middag på Planet Hollywwod. En cool restaurag med massa saker som vart med i filmer. Fotade en massa därinne. Och efter maten fortsatte vi att gå runt time square och lite så. Blev sängen ganska tidigt med tanke på omställningen.

Lördagen bestod mest av shopping. Vi tog tunnelbanan till Chinatown där det shoppades loss. Helt sjukt när vi skulle köpa våra väskor, då fick vi gå med en tjej ganska långt från själva huvudgatan, in i en vanlig mataffär och ner i ett litet rum i källaren. En rolig upplevelse och jag fick med mig 2 väskor därifrån. Efter Chinatown gick vi ner till Battery park och kollade på frihetsgudinnan. Dock på ganska långt håll. Gick in på Century 21 efter det. En märkesoutlet med sjuuukt mycket kläder. Man blev typ förrvirrad där inne. Kom iaf ut med en DKNY-tshirt för endast 10 dollar.

När vi var nöjda med shoppingen för dagen tog vi en taxi tillbaka till hotellet. Den sjukaste taxiresan jag vart med om. Vår taxichauförr började bråka med en annan bil så det var västa biljakten typ.
Tog det lugnt på hotellet en stund och sen var det dags för ännu en tripp på stan. Jag ville gå och fota biblioteket eftersom det är med i SATC. Och vad händer när vi kommer dit. Jo det ska vara bröllopsfest och det står en hel del folk utanför så vi ställer oss också där och efter 1½ timme så kommer gästerna och brudparet.  En kul grej som man säkert aldrig får vara med om igen.
Gick lite på Timesquare även denna kväll.  Vi gjorde målningar av oss, karikatyrer typ. Ett kul minne.
Köpte en jättegod sallad på europacafé (eller vad det hette). Det borde de ha i Sverige.
Sen åkte vi hem och kollade på tv och somnade.

Söndagen började med att vi åkte upp i Empire State Building. Kändes inte som om man var så högt upp för det blir så overkligt. Tog massa kort. Vi åkte en grej som hette Skyride inne i Empire. En simulator där man ser New york uppifrån och sen blir det som om man åker berochdalbana. Den var sjukt kul.
Vi gick sedan ända upp till Central Park, självklart stannade vi emellanåt för lite shopping. Var inne på Saks, ett jätteexklusivt varuhus, där blev jag sminkad :)

Gick sedan hela vägen tillbaka genom nån slags marknad.
Hade ganska ont i benen när vi kom hem. Men vi gav inte upp för det.
Vilade nån timme sen var det dags att åka till Timesquare igen. Shoppade och åt på Tony´s. En italiensk restaurang med supergod mat :)

Hem och sova för att sedan vakna sista gången i New york. Äta frukost, slappa och sen checka ut och gå en runda på stan innan det var dags att åka till flygplatsen.

Väl på flygplatsen blev det lite shopping i taxfreen innan det var dags att flyga hem.

Har haft en kanon resa med mycket shopping, god mat och trevligt sällskap.






(Bild 1: Sneakers, Levis
Bild 2: Väska, Inget märke
Bild 3: Solglasögon, Dolce & Gabbana
 Bild 4: Sneakers, Inget märke
 Bild 5: Plånbok, Chanel
Bild 6: Väska, Prada
 Bild 7: Väska, Prada
Bild 8:  Trosor, Victoria´s Secret
Bild 9:  I ♥ NY, Inget märke
Bild 10: T-shirt, DKNY
Bild 11:  Solglasögon, Prada
Bild 12: Parfym, Victoria´s secret
 Bild 13: Mineralpuder, Clinique
 Bild 14: Småplock från Duane Read)



Happy!

(New york bloggen får vänta ett par dagar till.)


Idag sov jag till fyra i eftermiddags. Helt sjukt! Är fortfarande lite jetlaggad men förhoppningsvis går det över snart. Åt tacos till middag. Massa gott.  Annars har det bara blivit massa tv och dator.



Jag har kommit in på skolan. Är så sjukt glad.

Så nu ska jag gå Basår i digitala medier på BTH!

Bara en dator som ska köpas innan jag börjar!

Wiie.

Äntligen vill livet åt samma håll som mig ;)



Snart Paradise hotel sen blir det att nana kudden.

-xoxo




jetlagg!

Kommer en uppdatering om New york om nån dag eller så. Ska fota mina inköp och smälta resan först tänkte jag.

Idag firar jag och baby 5 år ♥ Blir inget större firande idag, får ta det lite senare.

Nu ska jag försöka sova igen. Är jetlaggad :/

Ha en bra dag!

Imorgon åker vi :D

Igår så var jag ju på möte på Af, de sa inget nytt om man säger så :P Kändes ganska meningslöst och jag har hamnat i en ganska tråkig grupp. Det är lite synd tycker jag. 

När jag kom hem var det snabba ryck till affären för att köpa lite grillgrejer och sen köra ut till Senoren till kusinerna för en riktigt mysig kväll :) Vi var 15 vuxna och 13 barn så det var full fart. Spelade volleyboll, grillade, spelade brännboll och fikade. Några drack ett par öl. Gosade med Alfred som var minstingen för kvällen gjorde vi också :)

Åkte hem runt halv 11.
Packade lite och sen kollade jag på paradise hotel innan det var dags för sängen.

Gick upp 8.30 idag, ska försöka somna tidigt ikväll eftersom VI ÅKER IMORGON!

Det ska bli så grymt kul. Det pirrar massa i min mage.
Kommer såklart att sakna min babe men det får gå. Det finns ju telefon :)

Idag så blir det att tvätta, packa färdigt och sen åka hem till pappa för att sova där inatt. Vi åker tidigt imorgon till Kastrup :)

Är sjukt laddad iaf!!

Kommer tillbaka på tisdag :)

Ha en bra helg

-xoxo




Meeting!

Ska på möte på Af om nån timme :( Drygt ska det bli men bara att stå ut.

Får hoppas vädret håller i sig med. Ska ju ut till Kusinerna och spela volleyboll och grilla :)

Nu ska jag fixa mig iordning.

-xoxo

Har världens bästa pojkvän :) Om en vecka är det 5 år sen vi blev tillsammans.
Under dessa 5 åren har massa saker hänt. Både bra och dåliga.

Är så glad för att du finns här för mig!!

Jag älskar dig ♥






Tisdagkväll.

Har vart hos mamma och hälsat på en runda nu ikväll. Fikat och pratat massa skit. Har hämtat väskan med så tänkte börja packa lite.

Stannade till en runda i parken med och kollade på Markus Fagervall som sjöng. Bra timing :) Gick och köpte mat på Subway sen och åkte hem.

Är fortfarande lite sur för jobbet. Men men.

Nu blir det packa lite och sen ska jag vänta till Paradise Hotel börjar .

-xoxo

Bajsrumpa!!!

Den enda gången jag ska vara iväg i sommar och så  ringer dem om detta.

FAAAAAAAAAAAAAAAAN vad sur jag blir!

Tiiisdag...

Veckan har gått från att vara lugn till relativt fullbokad :P

Idag ska vi åka och kolla efter en bildel så baby kan fixa bilen och sen hälsa på mamma och hämta väskan.

Imorgon är det möte på af, sen ska vi till Kickan och Affe och spela volleyboll. (Hoppas det blir fint väder)

På torsdag är det tvätt, packning och sen åka hem och sova hos pappa för att vara redo inför fredagen.

Och på fredag blir det ner till Kastrup och sen sitter vi på flyget till New york!

Kan ju säga att jag är ganska lycklig nu :D

Ändrade planer.

Nu blir det att vi åker  på fredag ist.  :D

Är sjukt sugen nu.

Sitter och kollar efter massa bra shoppingtips och lite andra roliga saker.

Har hittat adressen till där Carries trappa i SATC är. Sån klassisk grej i serien ju. Hoppas vi hinner gå och se den :)

Nu blir det en runda ner till affären.

Imorgon ska vi hälsa på mamma och hämta resväskan :)

Wiiie nu är det ännu närmare tills vi åker!

Monday!

Ett par dagar sen jag uppdaterade nu och helgen är förbi :)

I fredags så fixade vi lite i lägenheten, städade och diskade. Sen blev det middag och kolla på film.

I lördags så åkte min baby och fiskade med sin pappa och jag var bara här hemma. Hade ont i magen vilket inte är alltför kul. Kollade på film, scrappade lite, satt vid datorn och lite annat. Sen började det åska när jag var ensam hemma. Var typ livrädd. Sen när åskvädret var slut kom baby hem och vi åt god middag. Stekt lax :) Och efter det blev det mys hela kvällen ;)

Igår så blev det en runda ut till pappa och Kristina. Vi fikade, kollade på kisebebisarna och pratade en massa såklart. Lite om NY, vad annars :P

Sen åkte vi hem och färgade mitt hår :D Och åt middag och kollade på Parfymen (filmen på 4:an). Måste säga att den var sjukt mystisk.

I veckan händer inte så mycket. Ska umgås med min baby, gå på möte på af och hämta resväskan hos mamma.

Nu är det inte länge tills vi åker. Längtar så mycket tills vi är där!! Ska bli sjukt häftigt att åka dit :) Det bor liksom lika mångar människor i staden NY som i hela Sverige typ :D

-xoxo


(Kattungarna ca 1½ dag)

Torsdag 090702.

Idag har vi vart på stranden, äntligen. Har ju av nån konsig anledning inte blivit av de andra dagarna men nu så :D

Var sjukt varmt kan jag ju säga, det fläktade lite vissa stunder och nån liten stund gick solen i moln.

Baby lyckades iaf bli knallröd över i stort sett hela kroppen. Haha. Fick smörja in stackaren med after sun :P  Jag blev lite röd men inte så. Hahaha!!

Blev pizza till middag, planen att laga mat dog ut med värmen så att säga.

Imorgon så ska vi fixa lite här hemma. Ta tag i disken, plocka undan och lite sånt. Sen ska baby färga håret på mig med :)

Funderar även på vad som händer i helgen.  Kanske dricka lite eller nåt. Inga planer än sålänge iaf :P

-xoxo

thoughts..

Funderar alldeles för mycket för mig eget bästa tror jag.

 Vad ska jag göra med mitt liv egentligen? Tror det är en stor orsak till varför jag funderar mycket på allt runt omkring också. Har knappt nån aning om vad som händer till hösten. Har ju saker jag vill göra men sen är ju frågan om det blir nåt med det :/ 



Är även vissa personer jag gärna skulle ha i mitt liv igen. Sjukt synd att man tappar kontakten eller blir ovänner.

Allt jag kan säga är I miss you :)


Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore



-xoxo

Ny vecka!

I måndags så gjorde vi inte mycket. Åt tacos och kollade på film.

Igår så var vi och besiktade bilen, fick ombesiktning :/ Var styrleden eller vad det hette. Kan inte bilar :P  Sen framåt kvällningen var vi hos mamma och hälsade på och fikade lite. Alltid lika trevligt.

Och idag har jag vart och klippt mig. Gick på stan en runda med och fick med mig en kofta hem :) Blev inskriven på Arbetsförmedlingen med idag. Drygt men så är det :/ Annars har vi ätit middag och kollat på Star wars.
Sov en stund med innan när jag kom hem, höll på att smälta bort och sen blir man ju så trött av denna åskvärme.
Ikväll blir inte mycket gjort. Bara ta det lugnt och softa.

Alltså så händer det inte alltför mycket i mitt lilla liv just nu.

-xoxo
Före:


Efter: (Ska färga håret med typ imorgon innan det är klart :D)

RSS 2.0