Lördagens roadtrip..

Ja i lördags blev det upp tidigt för att börja åktuen mot Helsingör.. Lyssnade på massa bra låtar på Spotify hela vägen ner.. (Måste säga att jag älskar min iphone"grej" till bilen, en laddare och fmsändare som man sätter i cigarettuttaget så man kan lyssna genom bilens högtalare)



Hade en helmysig dag med massa strosande runt hela Helsingör, god lunch och lite shopping..

När vi sedan körde hemåt så blev det lite snabbmat och en runda på Östersjö som fick avsluta kvällen..

Tack för en fin dag!! ♥

A bad day..

Dagen på jobbet kändes såååå lång idag..Fick iaf gå hem ca 45 min tidigare eftersom jag mådde dåligt :( Helt svimfärdig och jag bara skakade..

Men efter lite mat och slappande i soffan mår jag mycket bättre..


Imorgon är det fredag, sista dagen denna jobbveckan och jag kan knappt beskriva hur skönt det ska bli med helg.. Ska bli underbart att åka iväg, shoppa lite och se annat än Nättraby/Karlskrona :P

Nu ska jag snart krypa ner i sängen.. Hoppas på en bättre dag imorgon..


-xoxo

En liten tripp..

Har ikväll planerat en liten dagstur till Danmark på lördag.. Ska bli skönt att komma hemifrån och bara umgås även om det bara är för dagen.. Blir ju inte så mycket mer iom att jag inte har någon semester..

Så nu längtar jag ännu mer till helgen :P


Kärlek..




7 år ♥




Rain...

Idag är det sjukt tråkigt väder.. Regnet har öst ner hela dagen och det blåser :(

Ska in till stan om en liten stund och träffa Ida :) Planen är att kika på stan och äta något..

Och ikväll blir det bio för mig och fina älsklingen.. Ska se sista Harry Potter filmen.. Me ♥!!!!


Nehe, om man skulle ta och klä på sig lite..



Reashopping :)

Dessa godingarna från Cult har fått flytta in till oss.. I ♥ rea!

 


Filmtips..

 

En ganska förutsägbar film, men ändå härlig och lite sorglig.. Började nästan gråta typ 15 gånger.. (Känslig eller vad)..

 

Betyget blir iallafall E E E / 5


.

Sitter på jobbet och längtar hem... Min fina har semester nu så det känns extra tufft att gå till jobbet om dagarna.. 

Piggar iaf upp mig med att när jag slutat så ska vi åka och hämta ut 2 paket till mig, och i det ena har jag ingen aning om vad det är :P

Och så ska vi äta gooood mat.. Ska festa till det med lite fondue ikväll :)


(Finaste 2008)


Like a walk in the rain...

Gårdagens inlägg var inte så muntert.. Men hade en rätt dålig dag på jobbet, var så trött och då var det en hel del irritation som kom upp.

Efter jobbet så kom älsklingen och hämtade mig.. Vi körde och storhandlade på Maxi, inte alls mycket folk så det var skönt..

Och efter att vi vart hemma och slängt in varorna o bytt om så blev det middag på Stars.. Åt god kycklingburgare och så spelade vi lite black jack.. Så kul :) En härlig lördagskväll..

Idag så vaknade jag runt 8.30 och kunde inte somna om.. Låg kvar i sängen nån timme och bara slappade, blev sedan lite disk innan vi åkte ut mot Sturkö..

Fixade lite i mormors bodar innan vi snurrade bortåt pappas.. Pussade en massa på finaste Max som också var där (och såklart Madde och Daniel)

Avslutade dagen med Mcd och 2 filmer.. Och nu ska jag strax krypa ner i sängen.


Btw, vi har äntligen köpt en ny bil.. Eller ja ny för oss iaf :)

(En sån här, detta är dock inte vår)

Lördagsjobb...

Sitter på jobbet just nu och känner mig helt slut.. Det tråkiga är att jag inte slutar förrens 18 ikväll.. Lite bitter och såååå jävla trött..


Ingen bra dag för Emelie idag :(



Sådär ja..

Nu har jag äntligen bloggat ikapp lite om vad som hänt på senaste tiden..

Idag så har jag vart ledig.. Skönt att vara ledig en dag mitt i veckan även om det betyder att jag jobbar helg..

Dagen började tidigt med ett besök på vårdcentralen.. Träffade den sämsta doktorn ever.. Kollade, kände lite och ställde några frågor.. Och diagnosen?? Ja det fick jag ju ingen.. Svaret "Jag vet inte vad det kan vara" är inte det mest tillfredsställande att höra.. Men jag skulle iaf få en remiss till hud på sjukhuset så kan hoppas att de kan lista ut varför jag får mina hemska utslag :(

Tog en powernap när jag kom hem och så blev det lite fixande här hemma..

Ikväll har vi haft tjejmiddag på Stars.. Trevligt förutom en liten miss med maten.. De missade min mat på nåt sätt men jag fick mat tillslut och gratis blev den med.. Kvällen avslutades lite för tidigt enligt mig.. Men förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills vi ses igen..


Imorgon är det dags för jobb igen.. Så snart är det dags att krypa ner i sängen..

-xoxo

Lördagen 2/7

På lördagsmorgonen blev det hotellfrukost.. Alltid mysigt och av någon anledning kan jag äta frukost när jag är iväg men inte hemma :P

Sen blev det ett tur till ett köpcenter innan vi begav oss till Borås Djurpark..

Kollade in alla fina djur...



 

På kvällen blev det middag på Harrys.. Mumsiga ribs för min och babys del :)

Och i söndags så blev det bara frukost och sen åka hem..

Tack för denna helgen!

 


Iron maiden!!

I fredags var det dags att åka upp till Götet för Maidenkonsert :) Efter en bilresa med massa omvägar så kom vi fram till hotellet i kungsbacka.. Efter ett ombyte så var det dags att ta oss till Ullevi..


Det var 2 förband.. Graveyard, var ingen höjdare. Hela bandet såg typ påtända ut men ja, de var inte de sämsta jag hört heller :P



Sabaton var andra förbandet.. Mycket bättre! De fick verkligen med sig publiken och de var roliga att se.









Och sen var det äntligen dags fööööööör Maiden.. De var riktigt bra och jag är inte överförtjust i hårdrock, men det var jättebra stämning och i slutet stod vi upp typ hela tiden.. Och de spelade några av de låtar jag gillar bäst så jag är NÖJD.. Min första riktiga konsert och en toppenupplevelse..








Lövmarknad och midsommar....

Torsdagen (23/6) var det dags för jobb och sedan lövmarknad.. Ett par rundor bland stånden och konstatera att nej, det var inte mycket att ha i år heller :P.. Avslutade kvällen med god kinabuffé på Nya Peking..


Midsommarafton på fredagen. Började förmiddagen med en runda upp till babys chef där även en del av hans jobbarkompisar var. Blev en snabbvisit men lite fika hanns med..

Sen var det ut till Senoren. Där var det att hälsa på alla och sen hjälpa till med "matlagningen", öppna sillburkar, hälla upp gräddfil, steka köttbullar osv..

Sen blev det god mat och massa snapsvisor.. Hoppade dock över snapsen och skålade i cola ist :) Men lurade i min fina Ida en liten snaps med beska droppar :P Not good!

Framåt kvällningen så plockade vi blommor och klädde midsommarstången.. Den dansade vi sedan runt till dragspelsmusik.. Riktigt mysigt!

Blev även fika, grillning och lite dans.. När de flesta droppat av blev det att flytta in i vardagsrummet för lite skitprat :) För att sedan bege oss upp till en av kusinernas rum för lite sömn.

En riktigt fin midsommar som alltid ♥













RSS 2.0