Helg :D

Var hemma från jobbet både torsdag och fredag eftersom jag har vart massa förkyld :( Fy, hatar känslan av att vilja göra en massa samtidigt som man är orkeslös. Men lägenheten blev iaf städad.

Igår jobbade jag 4 timmar övertid. Sen fixade vi lite här hemma. Josse kom hit en liten runda innan vi begav oss till festen. Hade en jättetrevlig kväll med god mat och dricka, härligt sällskap och massa prat och skratt.. En riktigt bra lördag med andra ord :)

Idag har vi bara slappat. Sov länge, kollase på lite serier och så var vi och åt inne på Stars. Maten var sjukt god idag, fanns verkligen ingenting att klaga på. Vitlöksbrödet vi tog till förrätt var också riktigt gott.

Nu ligger jag i sängen och ska slänga på ett avsnitt av min serie. Kommer nog inte kunna somna på ett tag så länge som vi sov idag :)


.


Dags för en förkylning...

Så jäkla tråkigt..Idag började näsan rinna och huvudet känns tungt, en höstförkylning är ju verkligen vad jag vill ha just nu :/ Fast skönt att det bryter ut så man slipper att man känner sig halvdålig i flera veckor..
 
Men men, har ändå vart en helt ok dag på jobbet..Mycket att göra men det är det varje dag nuförtiden..
 
Ikväll blir det chill framför tv och så kikar jag lite på hotell. Blir nog en weekend i Gbg i december. Alltid kul att åka till en annan stad och så får det bli lite julklappsshopping där :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Don't start what you can't finish
 
 

Härligt..

Igår var jag ledig. Så underbart!
 
Körde på körskolan och det kändes helt ok. Nästa gång ska vi lägga upp en plan så jag kan få den där lappen nån gång :p Innan året är slut är målet iaf.
 
Sen gick jag på stan innan det var dags att fixa naglarna :)
 
På kvällen blev det pizza och filmmys med finaste ♥
 
Idag har det vart jobb som vanligt. Känns som om jag lever på jobbet. Råkade visst sätta upp mig några timmar på lördag och så blir det ev lite extratimmar på fredag med. Trivs sjukt bra på jobbet även om det kanske inte alltid låter så men ibland blir man trött på tempot och säljarna.
 
Resten av kvällen ska spenderas i "soffan".. Alltså i några kuddar på golvet, inte alls missnöjd att vår soffa blev 3(!) veckor försenad.
 
 
 
 

.

Old enough to know I shouldn't, Young enough to do it anyway. ;)


Jobbsöndag...

1,5 timme tills jag slutar. Blivit jobb 7/7 dagar denna veckan. Något trött i huvudet. Men imorgon är jag äntligen ledig..

Då ska jag köra lite bil och fixa naglarna, ska bli skönt :)

Annars ska jag bara chilla resten av dagen :) underbart ska det bli.


Sep. 09, 2012

Har egentligen inget kul att skriva.. Vart jobb hela veckan som vanligt.. Känns som att jag inte gör annat än jobbar, äter och sover. Har varit extremt trött denna veckan och även haft ont i huvud/nacke, får hoppas att det bara är något tillfälligt :(

Helgen har också vart lugn. Jobbade 4 stressiga timmar igår, ringde en hel del.

Idag har jag kollat lite serier, vart på pw och ätit god mat. Provade att göra falsk potatissallad vilket faktiskt var ganska gott, smakade ungefär som vanlig :p

Imorgon är det dags för ännu en jobbvecka att börja..


Kräftskiva..

Igår var det dags för kräftskiva med familjen.. En trevlig kväll med sjukt mycket mat, god dricka, kubb och frågesporter :) Tycker verkligen om min fina familj <3

Idag har det vart ganska lugnt här hemma. Plockat med lite smågrejer bara. Sen så har vi även vart och beställt en ny soffa :) Ska komma om ca 3 veckor. Hade velat ha den nu men men :/




RSS 2.0