Kärleksmums

Nu känner jag mig sjukt sliten.. Har jobbat 12 timmar, storhandlat och bakat inför morgondagens fika. Det blev som rubriken "säger" kärleksmums.. En av mina absoluta favoritkakor..

Ska strax krypa ner i sängen.. Imorgon är det dags för sista jobbdagen för veckan. Så underbart det ska bli mer helg!!

Godnatt!


Övertid

Då var det onsdag igen.. Jobbade 10.5 timmar så lite övertid har det blivit.. Och det kommer bli mer i veckan.. Imorgon har jag 12-timmarspass och på fredag blir det 10 timmar.. Mycket jobb men den 25:e är det så värt det..

Annars har det inte hänt mycket idag.. Blev hämtad av finaste efter jobbet och så har vi ätit Tortillatårta till middag.. Mums!!

Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda inför den långa morgondagen!!


Min helg!

Helgen började med lite tjejbio i fredagskväll.. Blev nya Svensson Svensson-filmen.. Helt ok men inte bästa filmen jag sett :p

I lördags så jobbade jag både övertid och sen min vanliga tid.. Efter jobbet kom mamma och hämtade mig och så åkte vi upp till syster där takläggning var i full gång..

Jag höll mig inomhus och gosade med finaste killen.. Lekte i babygymmet och så somnade han i min famn.. Underbara unge <3

På kvällen blev det slapp till en film och så lite gotte..

Och i söndags så var jag ensam hemma mestadels av dagen.. Så städade, diskade och organiserade om lite hemma emellan tvtittande och slappande :D


Mysmåndag..

Sitter i soffan och myser med tända ljus.. Väntar in Ensam mamma söker då det ska poppas lite popcorn med :)


Fredagsfika!

Igår så hade vi lite klöverfika. Linda var först ut och hade bakat supergoda cupcakes. Mums!


Hade ett bra slut på förra veckan.. Torsda...

Hade ett bra slut på förra veckan.. Torsdagen var det spelkväll hemma hos Helena.. Hade superkul och det blev många härliga skratt :) I fredags stod jobb på schemat som vanligt och på kvällen blev det en runda hem till Camilla & Niklas.. Lördagen spenderades hemma med lite disk och städ och så blev det mys på kvällen med film och god mat.. Och igår så var det kalas på Sturkö för Kristina.. Alltid mys att träffa släkten och de små trollungarna <3


Farligt med internet..

Att kunna shoppa hemifrån är bland det bästa jag vet.. Men det är sjukt farligt.. Pengarna bara rinner iväg :P

I onsdags blev det ju en beställing från House of Hedda och redan igår hade jag mitt paket här.. Så snabb leverans, sånt gillas!

Och vad som låg i paketet var detta:

En svart/silvrig jordglob. Har velat ha en sån i typ 1 år sedan jag såg den i en butik och nu bor den äntligen hemma hos oss :D

 

Och idag så har det blivit lite mer nätshopping.. Dock av det mer nyttiga slaget :)

 

 


Klick klick..

Kikade in på House of Hedda´s reaavdelning.. Och där hittade jag något som jag velat ha länge till ett lite bättre pris :) Så det blev hemklickat!! Vad det är visar jag när jag fått hem paketet..


Lugn helg!

Har haft en väldigt väldigt lugn helg.. Vi har knappt lämnat lägenheten annat än för ett par turer ner till affären.. Behövs såna här helger ibland.. Men ikväll så blev det iaf en liten promenad med några härliga tjejer.. Skönt att röra lite på sig.. Och mer sånt kommer det bli i veckan då det vankas 4-dagars vecka och jag slutar 16.15 alla dagar förutom tisdag. Så dags att kötta på med träning..Nu väntar jag bara på att finaste ska bli klar med min dator, sen blir det sängen för imorgon ska jag upp tidigt.. Godnatt!!


Iphoneprylar :)

Inhandlat lite saker till iphonen :) Nya hörlurar, som även funkar som headset. Och ett "armband" så man har någonstans att göra av den när man tränar.. Mycket nöjd!


RSS 2.0