Back on track (nästan iallafall)

Det har varit ett par tuffa veckor. Orken har inte riktigt funnits där och i torsdags bröt en förkylning ut som toppen på allt. Men det har varit nyttigt att vara hemma och vila, kunnat ta det lungt och tänka igenom allt. I efterhand inser jag att jag inte mådde så bra av det. Så det är ganska skönt att brutit helt. 




-

Är så trött på att känna såhär. Till skillnad mot dig har jag inget att förlora på att berätta. Jag är definitivt inte helt oskyldig i detta men kanske dags att sanningen kommer fram nu.





-

Ännu en vecka är slut. Full med jobb som vanligt. 

I fredags blev det middag för 4 på Sjörök, åt en supergod pizza. Sen en runda på hemmakväll och bio för 2. Såg the maze runner, helt ok men inte riktigt som jag förväntade mig. 

Igår åkte jag in till stan en runda för att köpa sista till kvällen. Väl hemma blev det att börja fixa sig i ordning. Kvällens outfit blev svart linne, rosa utsvängd kjol, svarta leggings och converse. Våfflade håret också. 

Hade verkligen en superkväll. God mat och finaste sällskapet. Pratades mycket snusk och en del gamla minnen. Min släkt är helt galen.Kvällen avslutades med dans innan jag skjutsade hem faster m man. 

Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma. Orättvist att känna sig bakis när man inte druckit något :( 

Nu väntar sängen. Godnatt! 




RSS 2.0