Sunday..

Veckan har vart super..Träffat föräldrar, kompisar och släkt.. Och bara lite lite jobb.. Kan ju knappt bli bättre :)

I tisdags så blev det en runda på stan och fika med Ida :) Alltid lika kul men det får inte dröja så länge mellan gångerna :P Sen blev det bara hemmamys..

Onsdagen bjöd på underbart väder med strålande sol så spenderade det mesta av dagen ute. Sen blev det en runda upp till Göran och Malin där vi åt middag och fixade lite annat. Och när vi kom hem blev det ner till Linn och ta sig ett par cider. Vinglade hemåt runt 4-tiden på natten. Blev en riktigt bra kväll.

I torsdags blev det också lite solande, sen blev det pizza och tv innan det var dags att åka till jobbet. Var sådär att jobba, vissa gäster var sååå dryga men man kan ju inte be dem att gå för att de är dryga,tyvärr :P Men över lag så var det ändå okej.. Gick hem och sov hos Madde sen..

I fredags var det jobb på McD. Riktigt mycket folk, märks att det är semester :) Hade bara en kortdag mellan 12-16, hade inte en enda lugn stund på de timmarna så var skönt att få gå hem. Åkte hem till pappa sen och grillade. Blev grillspett, flintastek, ribs, sallad och massa gott. Mätt blev jag kan jag lova.. Spelade kubb gjorde vi också och fikade och pratade :)

Igår så kollade vi lite på bröllopet såklart.. Så fina var dem :) Vid femtiden så var det dags för indonesisk namngivning för min kusin Linus.. Det var jättekul att se hur de gör.. Pappa och hans sambo var "gudföräldrar" så de fick ett fat med mat och bebisen och sen gav de tillbaka det/han. Och sen skulle alla klippa lite av hans hår och stö blomblad och ris på honom, och ta vatten på honom med en kvist.. Sen var han "döpt" så nu heter han Linus Axel Panji Agung Karlman :) Det bjöds på många olika rätter: nudlar, fisk, kyckling, kött och några knyten och allt möjligt. Gott var det iaf. Och så klart blev det kel med Linus.. Så himla fin är han :) Man blir såååå sugen på att skaffa en bebis när man har den lille underbara i famnen.. Åkte hem runt 21, för min del blev det hemmakväll och älsklingen fortsatte till Per för att spela.

 

Och idag så har det bara blivit lugnt.. Målat lite och håller på att fixa.. Sen blir det hem till mamma i hennes nya hus om nån timme. Första riktiga besöket :D

 

-xoxo

 



100614

Japp då var snart måndagen över för denna gången..

Har jobbat idag och sen blev det en liten stund i solen på balkongen innan det bjöds på tacos härhemma..

Nu är jag ledig ända tills på torsdagkväll då jag kommer jobba på Stars och sen blir det McD på fredag. Och ledig helg.. Superskönt det kommer bli att vara ledig 2 helger i rad.. Händer inte för ofta precis.

Hoppas på massa trevligheter i veckan.. Ska antagligen fika lite med Ida imorgon och sen får vi se vad dagen har att bjuda på :)

-xoxo

Helgen som gått.

Fredagens jobb var helt okej.. Många som spelade och bara massa trevligt folk :)

Det var däremot inte lika kul att gå upp på lördagsmorgonen och fixa sig för jobb.. Men det gick det med och jobbade bara med roligt folk så det var en bra jobbdag..

Kom hem och fixade lite med tvätten fast min duktiga baby hade gjort det mesta medans jag var på jobbet ♥

Sen blev det en runda upp till Niklas fast vi gick ganska snabbt vidare till Linn ist.. Blev en bra kväll! Spelade Twister ute med lite alkohol i kroppen och vissa rullade ner för backen inlindade i spelduken :) Sen blev det bland annat dans till "Skaka rumpan" och tequilashotar.

Blev hemgång runt 2 (tror jag) och lite fyllemat lagades :) Kollade på tecknat och somnade gott :D

Idag blev det pizza med L & M och sen lite fix i lägenheten.. Snart ska allt förhoppningsvis vara iordning.. Lite att köpa, lite att bära ner i förrådet och lite att slänga..

Imorgon blir det jobb så snart dags för sängen..

-xoxo

Fredagkväll..

Ska strax göra mig iordning för att åka till jobbet.. Blir Harrys ikväll 21-0330.. Är inte sugen på det alls eftersom jag redan jobat 12-17 idag men det blir alltid bättre när man väl är där..

Ja i onsdags var det ju jobb på McD 11-17 och på Nivå på kvällen. Visade sig att det blev 21-0330 tillslut så man var ju lagom trött på tosdagen när man skulle upp men det gick det med. Och efter jobbet var vi hos pappa och hälsade på lite.. Hämtade ett bord och lite sådär..

Nehe. Dags för fix!!

-xoxo

Långt mellan inläggen..

Det blir en hel del jobb för tillfället. Både dag och natt ibland. Och det kommer kännas bra sen när lönen kommer men lite kämpigt känns det när man ser solen skina utanför.

Lite roligheter hinns också med mellan jobben.

En hel del shopping har bla skaffat mig en ny liten bebis. En Iphone :) Och köpt en jeansjacka som jag trånat efter i månader. Den var inte särskilt dyr men pengarna har behövts till annat innan. Och sen en beställning från hm med lite diverse saker :)

Man måste få unna sig saker när man får dubbla löner :D

Kalas var det i lördags. Riktigt trevligt med god mat och att träffa släkten är ju aldrig fel. Och där fick vi se den nya kusinen, lilla Linus. Så liten och sååååå söt!

Har småkollat lite på reprisen av Ullared och blev sugen på att åka dit. Så det lutar väl åt att min och babys minisemester kommer gå ditåt! Hehe, så kanske man får träffa Kjell :)

Nehe. Nu ska jag läsa lite och sen blir det sängen för min del. Jobbar 11-17,21-02.30 imorgon..

Godnatt!

-xoxo


RSS 2.0