Ensam tisdag.. Började jobba vid 06.30 ida...

img_7051 (MMS)

Ensam tisdag.. Började jobba vid 06.30 idag så jag känner mig väldigt sliten, är dags för sängen snart känner jag. Saknar min älskling som är i Götet och kollar på Manowar.. Något avundsjuk på honom... Vill komma bort lite från vardagen men det får vänta ett tag.. Jobbar kväll imorgon så de kommer bli grymt skönt att få sova ut. Blev ju inte så uppvilad i helgen då jag jobbade både fredag och lördagsnatt + att det blev sommartid i söndags. Längtar så mycket till sommaren nu.. Sol <3 Emelie! Nu blir det att zappa runt nån timme på tv innan sängen :) Godnatt!!


Skatteåterbäring :) Var inne på Skatteverk...

Skatteåterbäring :) Var inne på Skatteverkets hemsida och kollade in deklarationen.. Det såg fint ut i år :) Annars är läget lugnt, sjukt trött efter att ha börjat 06.30 idag. Fick ju gå upp runt 5 eftersom jag skulle åka med finaste.. Nu blir det tv nån timme och sen sängen.. Kan ju säga att jag längtar efter kudden. Hehe! Ha en bra kväll och godnatt.


Feeling good :)

Söndag ännu en gång och idag så är det vårkänslor på hög nivå när man kollar ut genom fönstret :)

Igår så vaknade jag runt 9. Och sen blev det storstädning av lägenheten.. Dammsuga, torka golv, diska mm. Bara lite kartonger och sånt som ska ner i förrådet med. Sen blev det grillad korv till lunch (dock grillad i ugnen). En tur till mamsen blev det också.. Fick lite presenter för att vi passat huset medans de var i Thailand... Världens finaste mamma ♥.

Hem och chilla lite innan det var dags för matlagning. Det blev vildsvinskivor och bakad potatis.. Så jäkla gott blev det. Efter maten blev det film för mig och dataspelande för älsklingen.

Idag så har det bara blivit slapp i soffan än så länge..Ska åka ut och hälsa på pappa och Kristina en runda om någoon timme eller så..Men först ska jag torka av golvet i köket vilket inte hanns med igår och ta ett bad.

Nähä, dags att köra igång!!



Dags för en liten blogg.. Sitter på bussen...

Dags för en liten blogg.. Sitter på bussen hem och är dödens hungrig. Längtar tills jag kommer hem då det ska köpas pizza :) Idag har det först vart jobb och sen blev det ett litet besök på sjukhuset. Usch jag gillar verkligen inte sjukhus alls!


Testar att blogga med mobilen :) Här är vå...

img_5718 (MMS)

Testar att blogga med mobilen :) Här är vår nya  fina glasskulptur med ljusplatta.. Den är så fin, dock gör inte bilden den rättvisa ( dålig iphonebild ) Nu är det strax dags att krypa ner. Godnatt!


Madde 26 :)

Idag säger vi grattis till min fina storasyster som fyller 26 år :) Blir kalas lite senare och då ska jag passa på att gosa bebismage!!


Dåliga updates..

Just nu känns det bara som att det enda jag gör är att jobba, sova och äta. Hinner knappt göra någonting här hemma.. Särskilt drygt är det nu när jag jobbar kväll. Åker hemifrån runt 13 och kommer hem ca 22.30 och då är det sovdags igen..

Och eftersom detta leder till att mitt sociala och vanliga liv utanför jobbet kommer i bakgrunden så har jag noll att blogga om. Kan ju inte blogga så mycket om jobbet då vi har skrivit på tystnadsplikt om både det ena och det andra.

Men jag kan ju iaf skriva att jag trivs bra på jobbet även om det ibland känns som man vill bryta ihop efter samtalet man just haft. Men men, jag måste bli mer bestämd och hårdare!


Nu är det dags att äta lite brunch och sedan göra mig iordning inför jobbet :)

-xoxo


A long long time ago..

Nu är det verkligen dags att ta tag i bloggandet igen.. Saknat det lite faktiskt, att skriva av sig.

För att börja där jag slutade (:D) så får jag väl dra lite om Cherryfesten. Det var en toppenkväll med massa trevliga människor, god mat och dans i massor. Massa "battles" på dansgolvet hela tiden.. Verkligen superkul :D

Hela gänget (Karlskrona/Karlshamn)

Och dagen efter festen var det dags för Ullared. Blev dock en snabbrunda på nån timme eftersom vi var slitna sen gårdagen. Första gången i Ullared då köpsumman inte ens hamnade på en 500-lapp :P

 

 


 

Den 7:e februari så började jag och ett litet gäng på 5 andra vår utbildning på Telenor. Det har vart 4 väldigt intensiva, roliga och utmattande veckor. Jag trivs så bra med alla kollegor och jobbet. Ja ibland är det lite kämpigt med alla system, konstiga och arga kunder och för lite kunskap. Men förhoppningsvis kommer det med tiden.

Jag känner iaf att jag hittat rätt. Det är jobba jag vill göra, inte plugga. Är så skönt att komma hem och kunna slappna av, inte tänka på några "läxor" eller att man måste göra det och det klart. Nej fy för det!!

 


Denna veckan är det min sista utbildningsvecka, denna veckan då vi ska lära oss att klara oss helt själva. Kan ju säga att det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot måndag :)

 

Idag och resten av veckan blir det kvällsjobb. Skönt med lite sovmorgon..

Sådär ja.. Liten update om vad som händer i mitt liv just nu. Nu ska jag ta ett litet träningspass och en dusch innan det är dags att åka till jobbet :)

 

 


RSS 2.0