Fullspäckad helg!!

Blir dåligt med uppdatering nu i helgen.

Får se om jag har tid till en liten update imorgon kväll.

Hoppas alla får en toppenlördag för det ska jag ha!!

-xoxo

Fuck off!

Idag är ingen bra dag. Är så jävla trött på allt och alla. Dåliga nyheter fick man med. Asså när ska denna jävla skiten ta slut??

Får jag någon gång reda på vem denna "mystiska" kvinna är så ligger hon väldigt illa till.

Som sagt trött på alla JÄVLA idioter som inte fattar att  man ska sköta sitt eget liv och lämna andras ifred.

Nu ska jag åka hem och lägga mig i sängen och stanna där. Tänkte ringt ett samtal men det är nog lika bra att låta bli för annars kommer jag nog säga nåt jag får ångra.


En helt vanlig torsdag..

Idag har det vart skola(Ännu en gång :D) En dag fylld med skratt och fjanterier.

Blev slutredigering av filmen som vi spelade in igår. Den blir superbra, dock har jag bara en biroll men är mycket nöjd med det och låter killarna stå för mestadelen av filmen.

Är visning av den imorgon och då får vi även se de andras. Känns som att vår är väldigt oseriös men vääääldigt rolig.  Denna veckan har nog vart en av de bästa sen vi började :D Är verkligen så otroligt glad för att jag hamnat i en bra klass.

Tog tåget till Bergåsa och där hämtade älsklingen mig för en "middag" på McD. Onyttigt men vi hade inget vatten här hemma så orkade bara inte försöka laga nåt.

Nu står det däremot en paj i ugnen, den ska bli lunch imorgon bl.a. En god paj med skinka,rödlök,champinjoner och broccoli. Ska nog ta och smaka lite sen när den är klar :)

Blir tv:n en liten stund och sen sängen. Blir ganska tidigt imorgon.

Godnatt!

-xoxo

Moviemakers..

Idag har det vart skola igen. (Känns som om det är en ganska återkommande mening här:P) Vi spelade in 'en film som nu ska klíppas och redigeras men det tar vi imorgon. Filmen blev iaf en konstig film om att göra en film. Den kommer nog bli bra. Sjuka och galna klasskompisar man har :D

Sitter på bussen hem. Och väl hemma blir det att tvätta och laga mat.

Och tappa upp vatten eftersom man inte får använda vattenkranarna eller spola vanligt på toaletten  imorgon mellan 8-18. Såååå drygt men vattnet skulle tydligen få bättre kvalité eller vad det var.

Det var väl allt för mig :)

-xoxo

Hallo tisdag..

Igår var det skola. Vi började med en ny grej. Att klippa film :P Haha, filmen vi skulle klippa var på vår lärare. OMG är allt jag har att säga.

Sen när jag kom hem så lagade jag goooood mat. Mustiga grytan med ris till. Och sen blev det ganska mycket slapp på kvällen.

Och idag så blev det ingen skola för min del. Försov mig men gjorde mig iordning för att ta bussen men när jag skulle gå till bussen blev jag helt svimfärdig och illamående så det vara bara att hem och lägga sig i sängen igen. Sov lääänge och sen kollade jag på en film. Mådde mycket bättre sen. Så nu ikväll har jag gjort soppa och vitlöksbröd till middag :)

Nu ska jag slänga på nån film och lägga mig under täcket i soffan och mysa.

-xoxo

Ännu en helg...

..är slut.

Gårdagen var en slappdag. Räknade matte på eftermiddagen och höll på att få ett bryt men tillslut fattade jag lite iaf. Kan säga att efter detta kommer jag ALDRIG räkna matte igen.

Annars så kollade vi mest på tv och sådär. Och åt lite onyttigt.

Idag vart det först slapp på för/eftermiddagen. Både mamma och pappa ringde så blev en hel del prat i telefonen :P
Och nu ikväll har vi vart hos mamma ♥. Världens bästa!!! Och sen blev det storhandling på Citygross. Ganska välbehövligt.

Ja inte mycket meningsfullt har man gjort denna helgen men så himla skönt att inte ha några måsten utan att bara vara.

Imorgon är det dags för skola igen.

Godnatt på er ;)

TGIF!

Idag sov jag riktigt länge. Till typ 12.30 :P Men jag behövde det. Har vart så sjukt trött och haft massa huvudvärk de senaste dagarna.

Åkte in till stan och lämnade lite papper och sen träffade jag Josse för en trevlig fika. Jättelängesen vi sågs.

Efter vi fikat så blev det en liten runda på stan för min del. Köpte en miniräknare på Teknikmagasinet och sen lite godis på hemmakväll.



Åkte hem och sen blev det ännu en runda in till stan nu ikväll för ett restaurangbesök på Nya peking. Kinabuffé satt inte helt fel.

Nu blir det att kolla "Ett monster till svärmor"

Fredagsmys ;)

Ha en härlig fredag!



Presentation!

Igår var det skola mellan 10-11.30. Lagom onödig tid men eftersom det var obligatoriskt var det ju lika bra att åka dit. När jag kom hem sen hade jag sjukt ont i huvudet. Ungefär vid 16-tiden orkade jag knappt hålla ögonen öppna så gick och la mig och sov några timmar. Kanske inte så smart eftersom jag hade en presentation och förbereda.

Gjorde presentationen sedan när jag vaknade igen. Och kollade på Bonde söker Fru. Haha, Rogers pussattack. Han bara flög ju på den stackars människan. Eller ja hon gillade det kanske ;)

Idag när jag vaknade hade jag med huvudvärk så funderade på att inte gå till skolan. Men efter en timmes övervägande bestämde jag mig för att åka dit ändå. Det var ett bra beslut eftersom min presentation är gjord nu. Haha, lite nervöst och kanske inte så bra men som sagt den är gjord!!



När jag kom hem blev det att köpa pizza och kolla på film. Lite torsdagsmys ;)

Nu blir det att kolla på Lyxfällan.

-xoxo

091020

Igår så var det skola. Vi gjorde varsin presentation som sedan filmades :P Det gick ganska bra tror jag även om den inte var toppklass :P

När jag kom hem så lagade min älskling middag och sen spenderades kvällen framför datorn/tv:n.

Idag så var det att gå upp tidigt för ett litet ärende på stan. Sen var det dags för möte. Vet inte vad jag ska säga om det. Det var inte mycket positivt som sas iaf. Vi får se hur det blir. Sååååååå jävla trött på allt nu.

Har sjukt ont i huvudet . Blir att laga lite mat och sen ta tag i skolarbetet. Inte särskilt sugen på det men det måste ju göras.



Måndag!

Orkar inte uppdatera idag. Får se om det blir nåt skrivet imorgon ist.

Godnatt!

Superhelg!!

Det har vart en toppenhelg.

I fredags så började dagen med att åka in till stan för att fixa lite papper och så blev det en liten runda till systemet också :D Åt på McD gjorde vi med. Kvällen spenderades hos Linn med trevligt sällskap. Blev nostalgimusik, mycket skratt och prat, en del alkohol och dans runt strippstången :D Kvällen slutade runt 2-3. Kul med en hemmafest för en gångs skull. Tack för en riktigt härlig kväll!!

Igår morse mådde man ju som man förtjänade. Ganska illamående och huvudvärk.  Men när man sovit ett par timmar till kändes det mycket bättre. Åkte ut till pappa och Kristina för inflyttnings- och 45års-fest. Blev bjudna på pizzabuffé och massa annat gott. Mycket dricka med men den hoppade jag. Kändes som om det räckte med fredagens alkoholintag :P

Och idag händer inte mycket. Är ensam hemma så ska försöka ta tag i matten men det är så tråkigt. Men men, det är ju jag själv som valt det så får kämpa på.

Ikväll när baby kommer hem ska vi laga tacos och ha mys har jag bestämt.

Nehe.

Dags för matte!!

Puss ♥

Det mesta känns bra nu, allt löser sig väl tillslut. Orkar inte tänka på det mer nu ändå så det får bli som det vill.

Idag har det vart skola. Har gjort klart vårt spel nu. Så superbra blev det :) Blev tåget hem sen. Och när jag kom hem somnade jag i soffan.  Och när jag vaknade blev det middag och så har jag räknat lite matte. Hela 2 uppgifter ska tilläggas :P

Imorgon skulle det egentligen blivit skola men vi behöver göra lite ärende så får stanna hemma. Blir en runda till Systemet också eftersom det är fest hos L på kvällen :) Alltid trevligt!!

Och på lördag blir det lite party hemma hos pappa och Kristina.

Ser fram emot en superhelg!!

Nu blir det snart sängen :)

Godnatt alla sötnosar!!

Snö!!!

Vissa människor är bara föööör mycket. Man behöver inte vara en copycat jämt och ständigt.


Det snöar en massa ute. Usch vad jag inte gillar det. Det dumma är att jag behöver gå ut i detta vädret :( Ska till skolan en runda och förhoppningsvis fixa det sista på spelet.

Mår inte alls bra egentligen. Har huvudvärk och ont i magen. Men men, får väl stå ut några timmar.

När jag kommer hem måste jag försöka ta tag i matten. Har verkligen tappat motivationen helt :/

Nehe. Dags att fixa sig iordning.

-xoxo

Onsdag.

Idag har jag vart hemma från skolan. Försov mig liiite och då blev det alldeles för sent för att åka dit. Ska dit en runda imorgon ist. Vi ska träffas vid 12 så blir en härlig sovmorgon :) I like!!

Har bara chillat hela dagen. Ätit massa onyttigt, suttit vid datorn och kollat på film.


Jag är så himla trött på allting nu. Kan inte alla problem bara försvinna?



Härligt.

Sitter på bussen hem från Karlshamn. Tycker det är bra med bredband på bussen så man kan roa sig lite :)

Skolan idag har vart helt okej. Har dock inte gjort så mycket men alltid kul att träffa klassen och snacka lite.

När jag kommer hem blir det att laga middag. Är sjuukt hungrig.

Nu ska jag surfa vidare.

-xoxo

...........

Har inte vart riktigt på topp idag. Kanske märktes i det förra inlägget.

Är bara så trött på allt just nu. Varför ska det krånglas en massa?

Nu blir det en lång väntan tills den 20:e så vi kan få nån klarhet i saker och ting.

Och till dig "anonyma kvinna": Varför inte bara stå för det man säger/ gör. Jaja, idioter finns det gott om.

Nog om det.

Vart i skolan idag men hände inte så mycket, mest massa snack och sen blev det skönsång för Emil som fyller år idag :)

Nu blir det snart sängen. Det är dags för skola imorgon igen.

Godnatt!!

Varför??

Jag förstår verkligen inte behovet vissa verkar ha av att hålla på och lägga sig i och greja med andras liv.

Sköt er själva!

Ja irritationen är högre än någonsin just nu!!

Allt jag har att säga är jävla idioter!!

Heeeeeeelg!!

Nu får det allt bli en liten update. Inte skrivit nåt ordentligt på ett par dar nu. Har vart lite låg men allt känns bättre nu.

Så i torsdags blev det alltså frallbak och sen träning på kvällen. Bodycombaten var sådär. Jobbig som tusan och musiken och rörelserna passade inte så bra ihop. Jag gillar när man kan hänga med genom att lyssna på musiken, men men. Kommer nog gå på det nån mer gång ändå. Men jag har ju några fler pass som jag inte testat än :)

I fredags var det dags för skola. Vi hade test av spelen vi gör. Vårt funkar bra men ännu är vi bara halvvägs :P  Efter skolan var jag sällskap till systemet och så fick jag sällskap till tågstationen. Sen blev det hem och ha fredagsmys med pojken. Blev paj, chips och godis. Kärlek ♥

Igår så blev det en snabbis in till systemet för att inhandla lite dricka till kvällen. Hem och äta, duscha och fixa sig iordning. Sen bort till Bruno för en kul fest :D Allt var supertrevligt förutom A:s härliga besök på toaletten :/ Så kan det gå ibland. Blev utgång också med Camilla,Niklas,Linn,Andy och Kim. Nice! Först satt vi en stund på PM och drack lite och sen blev det Pirren. Var sjukt länge sen man var där. Var inte så mycket folk där igår men kul att få skaka loss lite :P Blev massa prat med om allt och alla. Hade iaf en riktigt trevlig kväll och det hoppas jag att de andra med hade. Camilla med även om hon var den nyktraste :D

Och btw. Människan på bussen hem. Kan man säga annat än OMG!!!! "Farmville är inte verklighetstroget." HAHA!

Idag kommer det inte att hända mycket. Känner mig riktigt sliten. Blir väl att köpa lite bakismat och sen ligga i soffan och dega till en film.

Imorgon är det skola igen. Suck för att gå upp klockan  :P

Nu blir det söndagsmys :P

-xoxo

Fest!!

Får bli en update imorgon.

Nu ska jag snart börja göra mig iordning för ikväll blir det fest hos Bruno :)

Ha en härlig lördagskväll!!!

Puss

GAAAAAAAAHHHHHHHH!!!

Känner mig sjukt irriterad :(

Kände hur det bara kröp i kroppen innan så jag diskade upp och sen blev det att sätta igång att baka frallor. Nu har degen vilat så dags att baka ut dem.

Har även bokat in mig på ett bodycombat-pass ikväll.

(Bodycomat-Ett pass med massor av energi där du kan leva ut dina kampsportsdrömmar! Med effektiva tekniker från taekwando, kung fu, kickboxning, muay thai och tai chi utmanar du din fantasimotståndare.)


.xoxo

Life..

Blev ingen blogg igår.
Var i skolan, åkte och handlade och sådär.

Har inte mycket intressant att skriva för tillfället.

Eller jo egentligen finns det en himla massa att skriva men det är lite väl personligt för att lämnas ut på bloggen.

Det var allt just nu :P

Grymt!

Afrodansen var grymt rolig. Man skulle skaka allt vad man hade :D Det är bra med träningsformer där man kan ha kul men ändå så gör det nytta. Att bara springa på löpbandet eller lyfta vikter blir man så sjukt trött på i längden.

Efter dansen kom älsklingen och hämtade mig och så åkte vi till mamma en liten runda. Fick lite saker de köpt i ullared åt mig eftersom jag inte kunde följa med. Tack tack! Supernöjd, men nästa gång SKA jag åka med :)

Blev lite mat på McD. Kanske inte så nyttigt direkt efter träningen men jag stävar ju inte efter att gå ner i vikt, ändå inte bra men ska försöka skärpa mig. Ännu en gång:/

Imorgon blir det skola och sen kanske träning. Beror på hur träningsvärken blir. Och blir det träning så blir det antingen Bosu eller Powepump. Lutar nog åt det sista eftersom det är senare.

Nu blir det datorn en liten stund till och sen sängen.

Godnatt!!

-xoxo

Afropower dance..

.. ja det är vad jag ska prova på ikväll.

Ska bli rikitgt spännade att dansa barfota och bli svettig (ja,för det är varmt i Afrika) :D




Speltillverkning på gång!

Igår så var det nytt delmoment i kursen. Denna gången handlar det om spel. Vi blev indelade i grupper om 3. Sen skulle vi komma på en bra spelidé och vi skulle göra allt från början, regler, hur man spelar osv.

I min grupp kom vi överrens om att göra ett brädspel med frågor som skulle handla om BTH, Karlshamn, klassen mm.  Det dumma var bara att när vi väl kommit på nåt så skulle vi byta ideér med en annan grupp.

Som tur var fick vi ett spel som liknade vår idé lite iaf. Det var en frågesport utan spelplan och allt. Så vi fick ett enkelt spel att göra.

Så idag så sitter jag och ska hitta på 50 frågor om dator/tv-spel. Har kommit fram till 12 än sålänge :P

Annars idag blir det nog rätt lugnt.  Blir eventuellt lite träning senare. Kanske går på nåt pass eller så blir det styrka.

Nehe, tillbaka till frågorna nu då :)


Snart sova.

Nu är det snart dags för sängen. Ska bara fixa min lunch till imorgon. Blir baguette med rostbiff och potatissallad, så gott!!

Imorgon är det skola igen. Och jag kommer vara GRYMT missnöjd hela dagen för att jag inte kunde följa med mamma och Madde :(

Nehe. Lika bra att göra det jag ska för att sedan krypa ner.

Godnatt!!

Kanelbullens dag!

Har fixat och donat lite här hemma idag. Diskat och städat bla.

Nu blir det revben och potatissallad till middag.

Och självklart kanelbullar lite senare till fikat :)

Ha en underbar söndag!!

lörDag

Har inte så mycket att skriva idag.

Vart så dåligt väder så man har ju inte lust att göra nåt.

Legat i soffan under täcket, det är så min dag har spenderats.

Och nu ska jag fortsätta med det :)

-xoxo

TGIF!

Mötet i skolan gick bra. Ska fundera lite på vilka kurser jag vill läsa till våren. Måste anmäla mig senast den 15 oktober.

Har även vart hos den ekonomiansvariga idag så jag ska få "lön" för att jag hjälpte till vid 20-årsjubileumet.

En tråkig sak är att jag inte kan åka med till Ullared på måndag. Vi börjar ny kurs då :( Men men. Snälla syster skulle köpa lite saker till mig :)

Nu blir det snart att åka och köpa lite mat och chips till kvällens fredagsmys. Ska kolla på 2 filmer ikväll. Den ena är The proposal och den andra är flickvänner från förr. Hoppas att de är bra.

Ha en mysig fredag!!

Redovisning.

Idag hade vi redovisning i skolan på våra arbeten som vi gjort. Digitala berättelser, vissa var riktigt bra och väääldigt personliga och andra som min låg på en annan nivå. Jag gjorde ju om vår NY-resa. JAg hade sjuk ångest innan jag visade den. Mest för att man behövde ha sin egen röst med och man låter så jäkla töntig när man spelar in sig själv :P  Men det gick bra iaf :)

Annars har det inte hänt så mycket. Har känt mig lite hängig hela dagen, jag hoppas verkligen inte att det är sjukdom på väg. Nu när vi ska till Ullared på måndag och allt.

När jag kom hem blev det lite middag och sen somnade jag i typ 3 timmar. Inte så bra kanske.

Imorgon blir det möte i skolan. Men bara mellan 11-11.15. Och på kvällen blir det såklart fredagsmys :)

Nu blir det tv:n en stund och sen sängen.

RSS 2.0