-

Man kan ju säga att det gick sådär med att blogga ofta.. Nu är det över en vecka sen igen :P
 
Sen sist har vi hunnit med dop, massa jobb, träning, lite drickande med Joanna samt lite annat smått och gott :)
 
De senaste dagarna har det pimplats en del chailatte på jobbet, vi har fått en Starbucksmaskin som går varm om dagarna. Jag som inte ens gillar te men detta är ganska gott, smakar jul.
 
Nu ska jag roa mig med att kolla lite serier innan det är dags att krypa ner i sängen.
 
 
 
 
 

Kräftkalas

I torsdags lunchade vi på Royal thai innan vi gjorde lite ärenden inför helgen. Lasse åkte sen iväg och jag fixade lite här hemma och hade seriekväll i min ensamhet. Skönt att bara vara.
 
Igår blev det en lång sovmorgon. Kollade på en massa Johan Glans och åt varma mackor till sen lunch innan vi började göra oss redo för kvällen. En supertrevlig kväll med kräftor med goda tillbehör och galet massa skratt till både bra och mindre bra ordvitsar och sång. Sov sen gott på en madrass i  köket och idag blev det frukost och en stund i solen innan vi åkte hemåt. Tack för sovplats, frukost och trevligt sällskap :)
 
Väl hemma åts det tacos och sen har vi spenderat kvällen i soffan. Lite halvbakis sådär.
 
 

-

Igår var jag iväg nästan hela dagen..
 
Först en runda in till stan för att fixa lite ärenden och lämna en lampa som jag sålt. Sen hem och ta med sambon som fick skjutsa mig till Madde för en mysig systerträff, fullt ös med busungarna och god lunch :) Lasse kom sen och hämtade mig och vi åkte upp till crossbanan. Det var ett par veckor sen jag var med sist så det var kul.

Avslutade kvällen med film som ingen av oss såg så mycket av utan somnade i soffan :P
 
Smygfoto på finaste ♥

Helgen som gick..

I fredags hade vi systerträff.. Mys med lunch på Time out och fika hemma hos Maria. Massa gos med världens finaste ungar och så klart en del skitsnack. På kvällen var Lasse iväg medans jag var hemma.
 
I lördags åkte jag upp och lämnade Lasse i Saleboda innan jag hämtade upp Madde. Vi passade cafe´t men tyvärr var det inte så mycket gäster som vi hoppats på. Det märks att säsongen börjar ta slut. När vi stängt blev det en runda för att hämta hem sambon.
 
Söndagen började också med en tur till Saleboda. Blev lite frukost och en powernap innan jag åkte till mamma för mysdag med massa prat och bubbelbad :) Hämtade Lasse, väl hemma blev det god middag och film.
 
Igår städade vi en massa här hemma. Välbehövligt! Slängde massa skit och plockade ner en del i förrådet.
 
Idag har vi varit en runda på Ikea i Älmhult. Kollade in fyndhuset men hittade tyvärr inget där. Men vi kom hem med det vi skulle och lite till från det vanliga varuhuset. En byrå bla som jag byggt ihop nu ikväll. Tror det blir toppen  :)
 
 
 
 

Hej igen ;)

Läänge sen jag bloggade nu. Men nu har suget hittat hit igen.. Det är ju kul att kunna titta tillbaka på vad man gjort. Nu kommer jag ju tyvärr inte ihåg allt som hänt sen sist.
 
Men det har varit en del jobb,grillkvällar, brännboll mm uppe hos Görel, skärgårdsfest osv.
 
Helgen och de senaste dagarna får ett eget inlägg.
 
 

RSS 2.0