Överraskningsfest

I fredags var det överraskningsfest för Görel ute på Senoren. Hon blev nog lite chockad. Det kändes som att alla tyckte det var lyckat och jag hade en riktigt trevlig kväll. 

Vi sov hemma hos Jim och Josse. Tack igen för sovplats och frukost. Framåt eftermiddagen körde vi hemåt, åt lite gotte och hängde framför tvn resten av lördagen. 

Igår var sambon iväg hela dagen. Jag fixade lite här hemma, tränade, bakade knäcke och sen blev det tacos till middag. 

Måndag igen. Jobb som vanligt och väl hemma lagade jag middag som inte alls blev bra. Men ja det kanske bara är en sådan dag. Sitter just nu nytränad i soffan och ska strax in i duschen. Sen får det bli lite kvällsmat och farmen :)





.

Förra veckan innehåll ganska mycket jobb men även lite trevligheter. 

I torsdags hade vi kick off på Ronneby brunn. Hela dagen bestod av ganska mycket info och gå igenom våra mål inför 2014. Kom även en gästföreläsare, Per Lange. Han var helt ok, lite smått överdriven på vissa saker och vissa saker var bra.

Spabad utomhus i månsken innan det var dags för en god 3-rätters och galen underhållning. Musikquiz med en man som antagligen har någon form av bokstavskombination :p Men så kul och alla dansade och släppte loss. 

Vi gick och la oss relativt tidigt om man jämför med vissa. Men ska man upp kl 6 dagen efter för att jobba så. 

Fredagen var grymt seg och alla ville nog mest bara åka hem. Men eftermiddagen piggades upp av ännu en mellogoodiebag :) 

I lördags jobbade jag några timmar och kvällen spenderades ute på Hasslö med trevligt sällskap och lite smått tittande på mello, sämsta året hittills tror jag. Håller tummarna för bättre bidrag på lördag. Det blev en sen kväll och jag tror  inte jag somnade förrens framåt 4. Vi var ju inne i stan en runda och lämnade av de andra gästerna. 

Söndagen spenderade vi i soffan med pizza och film. Någon var väldigt bakis ;) 

Det är bara tisdag idag och jag är svintrött. Dagarna består av jobba, äta och sova. Somnar i soffan vilket resulterar i att jag inte kan sova om nätterna och så är det en ond cirkel. Åh! 

Längtar mer och mer till maj, jag behöver verkligen semester! Ska bli skönt att komma bort och se något nytt. 

Nu ska jag kolla vidare på min serie och snart försöka sova. 









Ny vecka..

Helgen gick fort, alldeles för fort. Att jobba lördag är egentligen inte så kul för helgen blir kort. 

I lördags kväll blev det som jag skrev mello och tvätt. Helt lagom då jag var supertrött.

Igår tog vi det ganska lugnt, på eftermiddagen åkte vi hem till Maria, Anders och Alice. Hjälpte den med nya soffan, åt god mat och busade med världens sötaste tjej. 

Idag är det dags för jobb igen. Kommer nog bli en bra vecka. Antagligen lite övertid denna också men det är ju bra med lite extra cash. 

Annars känns det som att det fortfarande är mycket tankar som flyger runt. Men det är väl ett bra tecken tror jag. Hellre det än att leva i en sockersöt illusion där allt är så himla perfekt som vissa verkar göra. Det är ju egentligen dom som det är synd om.

Nehe, snart lunch som blir thai, lite måndagslyx behövs ;)

Back to work! 



Det här med helg..

Äntligen lördag igen! 

Dock så är jag just nu på jobbet och kämpar ner mailkön. Helt själv också, lagom kul men jag jobbar hellre idag än imorgon.  

Veckan har varit tung på många sätt. Mycket på jobbet och mycket tankar. Men förhoppningsvis blir det väl bättre. Gärna nu! ;) 

Ikväll blir det nog hemmakväll med tvätt och mello på tv om det inte dyker upp något annat spännande. 

Nu ska jag fortsätta jobba, snart hemgång! 

RSS 2.0