Ett litet mirakel..

Blev moster inatt till en underbart fin liten pojke.. Kan knappt vänta tills jag får träffa prinsen på riktigt :)


Började dagen med att försova mig ca 2 tim...

Började dagen med att försova mig ca 2 timmar. Ren panik när jag vaknade, bara att på med kläderna och springa till bussen. Annars har dagen vart bra. Bjudits på massa påskgodis och kaka. Nu blir det lite tvkväll. Kollar finalen i Sveriges Mästerkock och efter det blir de Desperate Housewives och ett avsnitt Gossip girl. Me like! Imorgon är det sista dagen på jobbet innan det vankas 4dagars ledigt :D Hoppas alla får en toppenfin påsk!!


Slut på helgen..

Var hemma från jobbet i fredags också..Febern la sig under fredagen så mådde mycket bättre. Passade på att bara njuta och ta det lugnt hela dagen. Tog ett lååångt bad med hårinpackning och ansiktsmask, rakade och noppade, ja helt enkelt frächade upp mig. Vilket kändes som det behövdes efter lite kallsvettande och liknande under febern :(

Igår så var det fest för Veronica som fyllde 25 :) En trevlig kväll med god mat och dryck.. Dock så avslutades kvällen tidigt då min fina babe var lite trött och så även jag..

Idag så har vi bara tagit det lungt.. Finaste har blivit smittad av min förkylning så han har spenderat mesta tiden av dagen i sängen och framför datorn. Vi avslutade iaf helgen med att äta supergod mat tillsammans. Blev baconinlindad fläskfilé med klyftpotatis och fetaostkräm. Mumma!!

Imorgon är det dags för jobb igen.. Men bara 4 dagar och sen är det 4 dagarsledigt  :) Underbart!!


Nu ska jag krypa ner i sängen framför nån film..

Godnatt!

Vart hemma från jobbet idag :( Kände att j...

Vart hemma från jobbet idag :( Kände att jag inte orkade gå dit, har ju faktiskt feber och nån gräns får det ju faktiskt vara. Fick mitt smink från e.l.f så nåt bra har det ju vart med dagen. Ska bli spännande att testa eftersom det är grymt billigt och är det bra så hade det vart toppen.. Då blir det en beställning till snart :)


img_0615 (MMS)


Helt slut.. Känner mig så sliten :/ Snuva,...

Helt slut.. Känner mig så sliten :/ Snuva, halsont och feberkänningar.. Vill inte bli sjuk.. Helgen ska bla bestå av trevligheter som 25 årsfest. Så hoppas verkligen att förkylningen ger med sig snabbt.. Vill inte missa jobbet heller :( Ska kolla slut på Greys och sen sova. Godnatt!


Haft en riktigt bra helg som både bestått ...

Haft en riktigt bra helg som både bestått av fest och slappande :) Idag blev det lite träning och mat innan det var dags att åka till jobbet. Fick sluta vid 19 ist för 22.. Kände att det var välbehövligt.. Nu blir det lite matlagning, måste ha med mig lunch imorgon. Och sen så närmar det sig sängdags:)


Härliga lördag!! Sitter just nu i solen ut...

Härliga lördag!! Sitter just nu i solen ute på Sturkö. Älskling hjälper pappa att "jordfräsa" då han inte kan det efter op. Blir en stund till här och ikväll är det partey hos Camilla och Nicklas.. Me like!! Hoppas på en toppenkväll!


118100 tror att Lars-Ove är en konstnärlig...

118100 tror att Lars-Ove är en konstnärlig kille som ser det vackra i allting som kommer hans väg. Han är även stark och atletisk och är duktig på medeldistanslöpning.


118100 tror att Emelie Karlman är en något...

118100 tror att Emelie Karlman är en något överaktiv men väldigt sympatisk tjej som älskar sommaren. Hennes framtidsdröm är att få segla med sin hembyggda flotte till Hawaii.


Gårdagen var riktigt bra :) Först jobb och...

Gårdagen var riktigt bra :) Först jobb och sedan bowling och middag på Stars med kollegorna. Åt supergod mat och så fick jag även skjuts hem ända till dörren :) Idag har det känts lite tungt på jobbet, mycket ärendet som tar tid och energi. Längtar tills jag slutar, då blir det handling med finaste och sen blir det en lugn fredag. Ha en trevlig helg!!


Shopping :) Ja det har det blivit lite nu....

Shopping :) Ja det har det blivit lite nu.. I söndags tog vi en runda till affärerna i Lyckeby och där blev det lite blommor, tavellist och mat. Och igår efter jobbet så tog jag en sväng in till stan och kollade i massa affärer :) Ville ha så mycket fint men nöjde mig med ett smyckesträd och en duk. Systembesök inför kommande fester hanns också med :p Ikväll ska det bli lite Wiiträning och ett bad innan det är dags för sängen. Ser fram emot morgondagen :)


Gårdagen var en härlig dag. Dock dimmig me...

img_8277 (MMS)

Gårdagen var en härlig dag. Dock dimmig men ändå bra. En runda till Almö där det blev korvgrillning och sedan spenderades några timmar hos Camilla och Nicklas. En helt lagom lördag för mig som inte var helt på topp. Idag har jag lite huvudvärk och magont. Ja man ska aldrig få må helt bra vekar det som :/ Men men, det är bara att bita ihop och se fram emot en ny jobbvecka. Den kommer förhoppningsvis bestå av lite trevligheter :)


RSS 2.0