-

I tisdags blev jag upplockad efter jobbet av Lasse. Äntligen var det dags att
hämta nya bilen. Var ett jäkla skitvädret med snö så lite nervös över att köra den för första gången, men det gick bra :) 
Åkte en extra runda för att hämta mat och såklart testa bilen lite till. 

I onsdags var vi hos Göran på lite fika. Han ville ju såklart spana in bilen också. 

Torsdagen började tidigt. Jobbade 6-14.30. Sen var jag och lämnade in bilen på verkstad, bara 2 småsaker som behövdes bytas så det var avklarat inom typ 20 min. Handlade och lagade mat innan sambon kom hem. Kvällen spenderades med soffläge och film. 

I fredags var vi ute på Hasslö. Lasse agerade frisör och sen var vi uppe på Doppet och åt. Riktigt god pizza. En trevlig kväll. 

Igår jobbade jag ett par timmar. Kom sen hem till en trött sambo. Vi kollade på massa film och somnade i soffan båda två. Det tar på krafterna att jobba 6dagars veckor. 

Idag tog vi det lugnt på förmiddagen. Framåt 14 begav vi oss hem till familjen T. Vi hann med frallfika men inte efterrätten då de hastigt behövde åka till  sjukhuset med sin lilla tjej. Stackarn hade så ont i magen :( Nu var det bättre och vi hoppas det fortsätter vara så. 

Nu blir det något avsnitt serie och sen sängen.

Godnatt!




Hej å hå!

Måndag igen.. Glest mellan inläggen men det får helt enkelt bli så ibland. 

Sen sist har det varit massa jobb, huspassande, varit barnvakt, roadtrip till Kalmar med tillhörande besök på Ikea osv. 

Vi har köpt en ny bil, som antagligen hämtas imorgon. 

Det har varit en fin helg. 

I fredags slutade jag tidigt. Åkte och köpte välkommen hem/tackblommor till mamma och Tommy. Sen blev det en runda till huset där jag satt och mös i en massagefotölj och lyssnade på podcast innan jag begav mig hem till Annie med mat och lite gotte. Efter den värsta matkoman tog vi en långpromenad. Skönt trots att det var lite kyligt. 

I lördags blev det sovmorgon. Jobbade sen ett par timmar innan det var dags att börja göra sig i ordning för en kväll i Gredeby. Hade en så rolig kväll. Åt och drack gott,badade och skrattade sjukt mycket. Sen ramlade vi hemåt runt 3tiden

Igår gjordes inte mycket. Var nere på Konsum en runda på förmiddagen för att köpa lite bakismat och Cola. Spenderade sedan mesta delen av dagen i soffan innan jag kände mig körklar nog för att ta mig hem till mamma. Härligt att krama om henne,det var ju över 3 veckor sen vi sågs sist. Pratade lite och kollade på bilder innan hon körde hem mig.




-

Vilken tråkig jäkla helg det blev. 

I lördags hade vi lite planer men de blev inställda då jag inte mådde bra alls. Sov, kollade på tv och tog det allmänt lungt. Söndagen likadant. Detta resulterade i en nästintill sömnlös natt till måndagen.

Hur jag tog mig igenom gårdagens jobb är en fråga. Men det gick nog på ren vilja. 

Somnade runt 20 och sov till 10 imorse. 
Så sömnen behövdes verkligen. 

Idag har jag umgåtts med en fin vän. Vi bla lunchade och gick en promenad. 

Kom hem efter ett par timmar, då blev det matlagning och film. 

Hoppas på att denna förkylningen försvinner snart. Sen vill jag gärna vara frisk den större delen av 2015 :)



-

 

 
 
 
 
 
 

Nyårsafton mm

Nyårsafton började med att vi tog det lungt här hemma. Började göra oss iordning mot eftermiddagen och gick sedan bort till Jim och Josse där även Emelie och Alle var. Åt god mat, spelade lite och hade allmänt trevligt. Ute och kollade raketerna vid 12-slaget och började det nya året med att pussa på finaste ;) 

Tror vi åkte hem runt 1-tiden men vi var vakna ett bra tag här hemma med så gårdagen spenderades i soffan framför film med lite onyttigheter. 

Hade svårt att sova inatt och det blev max 4 timmars sömn och en liten förkylning på det så jag var lagom pigg imorse när det var dags att bege sig till jobbet. 

Behövde bara jobba en kort dag då vi ligger alldeles i fas just nu. Åkte in till stan och shoppade lite på Cervera. Sen storhandling på Maxi. 

Eftersom det ändå är fredag så blev det hemgjord pizza till middag. 

Nu kollar jag på min serie och det lär bli ett par avsnitt till innan det är dags för sängen. 






Mio <3

Det allra värsta med 2014 är såklart att vi förlorade en älskad liten familjemedlem, finaste Mio.
Saknaden är så stor och vi hade velat lära känna dig och se alla bus du skulle hittat på med din storebror. Livet är så orättvist.
 
Du kommer alltid att finnas med oss.
 
Älskad från första stund, saknad för alltid.
 
 

RSS 2.0