Heeelgen!

I veckorna är det mest jobb så de är inte så roliga att skriva om :p

I fredags hade vi AW med jobbet på Stars.  Åt riktigt god caesarsallad med kyckling och till det blev det ett glas rosé. Fortsatte sen med cider, shot och så rökte vi cigarr rätt som det var. De flesta droppade av ganska tidigt men jag och Isabell höll igång. Gick hem till henne och shottade lite innan vi hamnade på Nivås uteservering, hängde med Annie och hennes date. Galna konversationer blev det. Fuck the police! Woop woop thats the sound of the police. A rhino with a big horn och come on lets get out of here kan väl sammanfatta kvällen. Det var också ganska kul när vi fick frågan vad en leprechaun är för något och Isabell säger att det är spetälska :p Kvällen avslutades med fyllekäk från Michels. 

Lördagen var jag ganska bakis. Låg på soffan till och från hela dagen, kollade på film och åt gotte. Sambon var och körde cross och när han kom hem köpte han pizza som vi åt och kollade på ett par avsnitt av OITNB. 

Söndagen var jag inne och jobbade ett par timmar. Inte så kul med tanke på det fina vädret men jag behövde jobba igen mina karensdagar. Satt iaf och njöt en stund på balkongen hemma med en Cola och lite podcast. 









RSS 2.0