Change...

Ja igår på eftermiddagen spenderades ett par timmar på 3g och stan tillsammans med Ida, min bästis från högstadiet. Lite skvaller och prat om massa minnen, vi har ett par stycken tillsammans. Så sjukt kul när man tänker tillbaka på allt :)

Åkte sedan ut till pappa oc Kristina där vi blev bjudna på pannkakor och fika. Lite resplaner diskuterades också. Vi hade ju planerat att åka till New York i sommar igen men det verkar inte bli så utan att om vi åker dit vi planerar nu så blir det min tredje världsdel som jag kommer besöka :D Såååå nice!

Idag mådde jag inte alls bra när jag vaknade. Lite illamående, huvudvärk, ont i örat och helt skakig. Vilade och satt vid datorn ett par timmar innan det var dags för en runda till affären. Var och hämtade ut mitt HM-paket med jackan som är i inlägget under och så ett par pyjamasbyxor till älsklingen :) Sen hem och börja tvätta.. Och börja med middagen. Provade ett recept som jag hittade i Saras blogg, sambal-kotletter och till det hade vi hasselbackspotatis. Var riktigt gott så det kommer att göras fler gånger :)

Kollade på serien Flash forward medans vi åt. Faktiskt ganska bra :)

Imorgon blir det att plugga, skulle egentligen gjort det idag med. Men men :P


-xoxo

Ny jacka :)

Idag så har denna underbaringen flyttat in hos mig :) Me like!!


Yes!!!

Igår så var jag på stan en runda. Kollade på lite kläder och så.  Blev solning också. Så skönt :) Sen kom baby och hämtade mig, körde och hämtade mat på McD. Åkte hem och åt sen åkte vi åt olika håll. Baby till sin mamma och jag åkte in till stan igen för att göra mitt certifikat till jobbet. Och jag klarade det. Grymt nöjd :)

Nu blir det att åka in till stan och fika med Ida. Så sjukt länge sen vi träffades så har nog en hel del att prata om :)

-xoxo

Måndag igen..

Igår så hjälpte vi mamma och Tommy att skotta snö på tomten. Ganska tungt om man säger så :P Och sen så blev det tacos till middag och lite filmtittande.

Idag så har jag ärligt talat inte gjort någonting. Har kommit in i en liten svacka känns det som. Vädret är såååååå tråkigt och man blir inte sugen på att göra något direkt. Imorgon ska jag nog in till stan och sola. Inte så nyttigt kanske men kommer inte solen till mig får väl jag komma till den :P

 

-xoxo



Weekend :)

I torsdags så blev det middag på McD och det satt inte fel, inte nyttigt alls men man måste ju unna sig här i livet.

Och igår så blev det ganska lugnt på dagen. Hade ont i örat så blev alvedon och soffläge hela förmiddagen. Lite småplugg på eftermiddagen och sen matlagning tills baby kom hem. Blev kycklinggryta och ris :) Mumma! Hade sedan ett tvillingpass på O´learys med Emmie.  Kändes som om det gick bra även om jag gör lite små fel då och då och även om gästerna är lite otrevliga, men men. Det är sånt man får ta. Sen kom min fina älskling och hämtade mig. Tack ♥!!!

Sov till 14.30 idag. Kanske lite väl länge men jag var trött :P Sen var det typ bara att klä på sig och åka ut till Sturkö.

Och nu blir det inte så mycket mer gjort. Känner mig lite sliten.

-xoxo

Redan torsdag..

Shit, tiden bara flyger iväg.

I måndags så var det ju personalmöte. Trevligt att träffa de flesta som jobbar där iaf. Blev bjudna på semlor men jag åt ingen. Tycker inte det är gott.

I tisdags så var vi och hälsade på mamma en runda. Blev bjudna på fika :) Och pratade en massa som vanligt.

Igår så var det skola, redovisning för denna kursen men jag ska komplettera sen ist. Har inte hunnit med skolan riktigt när det var så mycket med utbildningen och så. Lagade 2-rätters med. Förrätt: Kräftsoppa och Varmrätt: Kroketter,kött och rödvinssås. Mkt gott :)

Idag så blev det resten av soppan till lunch både för älsklingen och mig. Och sen så har jag pluggat, har skrivit för hand så vi får se om det räcker när jag skriver in det i datorn.  Ikväll blir det ev middag på McD.

Får se vad som händer..

-xoxo

Måndag..

Lördagens provpass gick bra. Lite småfel fortfarande men det kommer. Och de desperata singlarna såg jag inte mycket av :) Det mest flörtiga någon gjorde under kvällen var att köpa en fanta till mig :P Dock får vi inte ta emot öppnade drickor och sånt. Men men :P

Igår så var det ju alla ♥-ans dag. Firades inte speciellt mycket mer än med lite kinamat och mys. Provade även sushi, usch och fy. Inte alls gott, men kul att testa.

Och idag skulle jag egentligen pluggat men orkade verkligen inte. Så det har inte blivit mycket gjort. Lagat mat och lite så.

Och nu är det dags att åka på mitt första personalmöte med Cherry :)

-xoxo

Lördag..

Idag har jag inte gjort något vettigt utan bara slappat och så sov jag lääänge med.

Kvällen/natten kommer spenderas på Statt, blir förhoppningsvis en bra kväll och ev mitt sista provpass. Så snart får jag börja jobba själv :)

Alla hjärtans dag imorgon och det kommer vi inte fira något speciellt. Äter god mat och myser gör vi ganska ofta så känner inte något behov av att göra det just imorgon. Dessutom kommer jag vara ganska trött och har lite skolarbete som ska göras.

Nu blir det snart middag och sen blir det piff :P

-xoxo

Äntligen helg..

I onsdags var det möte i skolan som vanligt, lite prat och sen åkte jag bussen hem. La mig i soffan och kollade på film och somnade :P När älsklingen kom hem så åkte vi till pappa där det bjöds på middag och mycket gos med lilla Svante :)

Igår så blev det plugg, disken, börja tvätta och laga mat tills älsklingen kom hem. Sen åkte jag på utbildning, hade lika trevligt som vanligt :) Synd att den snart är slut, eller ja skönt att få börja jobba men ändå :P

Och idag har det blivit väldigt lite gjort. Typ bara slappat hela dagen fast jag skulle pluggat och sådär. Men det blir så ibland. När babe kom hem så blev det pizza.. Gott gott. Dock har han inte vart nåt vidare sällskap ikväll eftersom han slocknade vid halv åtta typ. Men han är värd att få sova lite eftersom han slitit så i veckan :D

Mitt ♥, vad skulle jag gjort utan dig!

Imorgon blir det en ganska lugn dag. Och på kvällen ska jag vara på Statt så kom dit och spela lite :D

Nu är det snart dags för sängen för mig med tror jag :)

-xoxo

It´s a good day...

Trots att jag försov mig och trots det lilla missödet innan idag så är det här en riktigt bra dag.

Var på mitt lilla "möte" i skolan och fick massa positiva kommentarer. Alltid roligt att höra! Sen var det en himla massa vi pratade om och allt känns bra nu. Matten lägger jag ner nu. Är bara ett onödigt stressmoment, jag klarar inte av att läsa den på distans så varför fortsätta.

Jag kämpar ist på med de kurser som jag vill läsa och jobbet såklart.

Nu ska jag snart åka hem igen. Skönt!

-xoxo

Ibland..

..så är man rent av dum.

Som idag. Skulle ta tåget vid 11.42 och vad gör jag. Jo tar bussen hemifrån vid 11.29. Inte en chans att jag skulle komma i tid eftersom bussen ska stanna vid varenda hållplats typ och köra runt Rosenholm och så. Fick ta tågbussen ist. Kommer dock lite sent men har bytt tid med en annan så det gick fint ändå.

Lite irriterad blir man ju på sig själv.

Sen efter skolan idag blir det hem och laga lite middag. Och sen blir det utbildning kl 18. Som vanligt :). Kommer sakna det sen när vi är klara :( Alltid roligt där ju!!

Nehe. Dags att lägga ner datorn, är snart framme i Karlshamn!!

-xoxo

En bra helg :)

I fredags hade jag som jag skrev provpass på Piraten. Det gick ganska bra. Räknade lite fel ibland och gjorde lite småmissar men man får ha lite överseende med det eftersom jag inte är klar med utbildningen än. Fick skjuts hem till mamma sen där jag spenderade ett par timmar på soffan innan det var dags att bege sig igen.

Vid 13 var det dags att vara på Piraten för ännu en dag med utbildning. Vi hade rollspel och det var så sjukt kul.. Sen fikade vi och gjorde lite annat också. Vid 18 slutade vi ungefär och då var planen att jag skulle hinna hem och fixa lite för att sedan vara tillbaka inne i stan vid 21 då det var dags för ytterliggare ett provpass men planen sprack när bussen aldrig kom :( Så köpte mat och gick ner till mamma och fixade mig iordning ist.

Provpasset gick bra. Dealade nästan hela kvällen och fick massa beröm av Jörgen :) Man blir ju alltid glad när någon säger att man är duktig. Vissa gäster var lite speciella men men. Det är sånt man får ta :P
Fick skjuts hem till Nättraby, skönt att få sova i sin egen säng :)

Igår gjordes det inte mycket. Vi åt tacos och kollade på film. Och sen la vi oss väl runt 22. Ofta jag gör det då :D

Och idag har det inte heller gjorts så mycket. Har pillat massa i PS men det ville inte som jag idag :( Men men.

Imorgon blir det skola igen. Kanske på tiden :P

-xoxo



Fullt upp och lite pirr i magen :)

I tisdags på utbildningen var det lika kul som vanligt. Tjejerna är härliga och spelandet går framåt eller ja dealandet kanske man ska säga :)

Onsdagen var jag först i skolan på en liten "föreläsning", hem och sova en stund och efter det åka på utbildning. En liten pinsamhet blev det och alla vi tjejer skämdes men förhoppningsvis så hörde han inte oss :P Älsklingen fick komma och hämta mig eftersom jag missade bussen :) Så blev en liten runda till McD på hemvägen.

Igår så var det utbildning igen. Är typ det enda jag gör nuför tiden. När vi slutat gick jag och köpte jobbkläder sen kom baby och mötte upp mig på stan. Vi köpte subway och åkte hem till mamma. Hon var massa brun den lilla fuskisen. Men vad kan man vänta sig efter 2 veckor i Thailand. Fick lite tröjor och en plånbok. Tack ♥.

Och idag har det inte blivit så mycket gjort. Lagade supergod mat tills älsklingen kom hem. Blev hasselbackspotatis och baconlindad fylld kycklingfilé med rödvinsås och sallad o vitlöksbröd som tillbehör. Mumma!!!

Ikväll blir det provpass på Piraten. Är lite nervös men jag hoppas att det kommer gå bra :D Jag ska mest kolla på och sen spela några rundor.

-xoxo

Tuesday..

Skulle egentligen åkt till skolan idag men råkade sova liite för länge. Blir så arg på mig själv ibland :(

Dagen har bestått av att sitta vid datorn, laga mat och diska bla.

Ska snart göra mig i ordning, utbildning idag vid 18 :D

-xoxo

1 februari..

I lördags så var det utbildning i princip hela dagen. Började vid 13 och slutade ungefär vid 19. Vi gick igenom en massa och sen blev vi bjudna på supergod pizza från O´learys :)

Efter utbildningen blev det att åka upp till Camilla och Johanna i Växjö för lite fest. Det var en trevlig kväll med lagom mycket folk. Lite tråkigheter under kvällen men allt löste sig ju :D 

Under gårdagen var man något sliten. Åt god bakispizza :) Sen var det dags att åka hem. Ganska halt och så snöade det en del. Dock sov jag nästan under hela hemresan och vaknade lagom vid Ronneby ungefär.

Väl hemma blev det att sitta vid datorn och sen kolla på några avsnitt DH.

Och idag händer inte mycket.  Ska fixa lite här hemma och göra lite skolarbete.

-xoxo

RSS 2.0