Lediga härliga dagar...

Är så underbart att få vakna av sig själv, ligga i sängen med datorn och så gå upp och äta frukost. Så hade jag önskat att alla mina morgnar skulle se ut så.

Det har även blivit träning både idag och igår. Jag mår verkligen mycket bättre av att få sova ut, piggare och framför allt gladare. Jag är inte gjord för att jobba heltid :P

Idag har jag träffat Ida. Det blev en mysig fika på Tre G och en liten shoppingrunda på stan. Såklart blev det en massa bröllopsprat. Ska bli så spännande.


Nu ska jag spendera resten kvällen framför datorn och lite Skilda världar.


Dragon Tattoo...

Hämtade ett paket från HM idag och i det fanns denna sjukt snygga t-shirt från deras Dragon tattoo kollektion :)


 


Jag vet att jag tjatar..

Idag är det 18 dagar kvar ♥



Underbar låt...

You say that I need therapy
Well, my darling, so do you
Don’t need for you to tell me
What is wrong in all I say or do


15 januari.

Idag har vi vart hos pappa och ätit middag. Bjöds på köttsoppa och kola-valnötspaj till efterrätt.. Behövde inte precis gå hem hungrig :)

Har även fotat min guldklimp, världens bästa motiv. Dock lite svårfotad ;)

Finaste killen


22 dagar..

Drömmer mig bort...


Ännu ett besök på sjukhuset..

Dagarna rullar på som vanligt..Jag är så trött om kvällarna. Somnar i soffan nästan varje kväll efter middagen. Inte bra :/ Längtar till solen nu så man kan få lite energi :)

Idag har jag vart ledig. Började dagen med frulle framför tvn innan det var dags att åka till sjukhuset för att ta blodprov. Det gick över förväntan, jag svimmade inte :) Fick en jättetrevlig doktor iaf som lät mig ligga ner från början eftersom det var första gången. Han pratade på medans han stack så hann inte tänka så mycket på det. Min ådra i armen gick sönder lite så nu är den blå. Och så blev jag stucken i handen också då de inte fick tillräckligt med blod..

Åkte sen hem och kollade på Desperate Housewives, älskar det :)



2011, året som passerat..

2011 var ett ganska bra år. Kanske inte det bästa jag upplevt men helt okej.

På 365 dagar har det hänt en hel del.

För att nämna några höjdpunkter:

  • Jag fick ett heltidsjobb.
  • Cherrys årsfest
  • Telenors sommarfest
  • Lasse fyllde 30
  • Iron Maiden konserten
  • Klassträffen på Sturkö
  • Mysigt midsommarfirande

Och massa massa annat..

Fast det allra största av allt var att finaste Max kom till världen. Finns ingen underbarare unge ♥

 

 

Lite andra bilder från året.

 

 

 

Nu blickar vi fram emot ett 2012 som ska bli ett superår (hoppas jag)


Ännu en dag närmare landet på T..

Resan närmar sig och idag var vi och köpte resväskor..Som ni kan se på bilden nedan så håller vi fast vid könsrollerna i vår lilla familj. Gissa vilken som är min ;)


Läkarbesök..

Sitter på jobbet nu och längtar hem.. Vill hitta på massa saker ikväll men samtidigt så vill jag bara ha en lugn kväll.. Så det slutar nog med att jag bara sitter hemma..

Har även vart hos doktorn idag med mina utslag. Så nu har de startat en utredning så de kan se varför jag får dem, vilket innebär en del prover som ska tas.

Idag tog det ett hudprov. Var obehagligt och jag fick nästan panik av att bara ta bedövningssprutan. Men men det var bara att göra och nu är det blodprovet som jag går och nojar över..

Nehe.. Dags att jobba vidare!

Vad som fanns i paketet.

Igår var jag och hämtade ut min nya lilla bebis.. Så nu ska det fotas som fasiken :)



Nyårspresent!

Idag har jag nätshoppat, igen.. Denna gången är det något som jag velat ha länge länge länge.. Och nu kunde jag inte hålla mig längre. Så förhoppningsvis kommer paketet i veckan..

Vad det är?? Det blir en hemlis tills jag fått hem den :)


Nyårsafton 2011.

Nyårsaftonen tillbringades här på Fredriksdal med 3-rätters tillsammans med Jim och Josse. Maten blev lyckad och resten av kvällen med.

Framåt kvällen så ramlade även bröderna Wester in på vårt lilla firande.

Det enda som gick fel var väl när jag tappade skumpaflaskan när vi var på väg ut och skulle skåla in det nya året. Men det gick bra ändå :P

Och efter 12-slaget gick vi in och började spela drickaspel. Till vilken nytta vet jag inte, men jag blev full och när det var dags för sängen snurrade hela rummet ;)




Julen 2011.

Julafton var en riktigt mysig med massa fina klappar och min härliga familj.. Halva dagen spenderades hos mamma och efter Kalle Anka så begav vi oss ut till Sturkö. 2 julklappsspel, 2 julbord och 2 julklappsutdelningar hann vi med. Ja, har jag sagt att vi har precis samma traditioner på båda ställena?? :P

Det enda tråkiga var att stackars lilla Max var sjuk och inte alls den glada lilla killen han brukar vara :/



RSS 2.0