Dumma dag..

Har inte alls vart på något bra humör idag.. Dagen började med näsblod och därifrån fortsatte den att jävlas med mig.. Var på uselt humör när jag kom hem men efter tacos och lite pyssel känns det bättre. Och att jag får sovmorgon länge länge imorgon gör det inte sämre :)

Något annat jag är lite frustrerad för är att jag inte kunnat träna på ett bra tag eftersom jag haft ont i halsen, och då gör jag ju bäst i att inte träna. Är inte galet sugen på hjärtmuskelinflammation.. Men nästa vecka hoppas jag på att känna mig helt frisk :)

Det börjar dra ihop sig mot babys kalas och imorgon är det dags att  börja med förberedelserna. Tänkte baka lite då. Lagom stressad bara eftersom jag jobbar till 20 både imorgon och på fredag men det får gå helt enkelt. :D Ska bli kul att ha kalaset och att våra föräldrar äntligen ska träffas allihopa. Tänk att vi ändå har vart tillsammans i 7 år men att det aldrig hänt :P

Nu ska jag sluta svamla och surfa runt en liten stund innan jag kryper ner i sängen.

-xoxo

Ledig dag..

Var underbart att kunna ligga kvar i sängen tills jag vaknade av mig själv. Gick upp och åt frulle framför Gossip Girl.

Har även fixat lite här hemma med att diska och putsa lite fönster.

Blev sedan en tripp in till stan där pengarna verkligen fick rulla.. Köptes lite kompletteringar till babys födelsedagspresent, eller ja presenter kanske man ska skriva ;P Köpte också några julklappar och så blev det nya skor och 2 klänningar till mig :)

Älsklingen kom och hämtade upp mig och så blev det storhandlig på Maxi och systemet till kalaset.

Ungefär såhär kände jag mig idag


Första adventsmys.

Stormar för fullt ute och jag är rätt nöjd över att ligga under ett täcke i soffan och bara ta det lugnt..

Idag har jag först jobbat, iom att vi har haft julkampanj denna helgen så har vi vart extra många som jobbat och jag har även gått in lite övertid.. Det har vart trevligt att jobba men nu längtar jag efter ledighet :)

När jag slutat åkte vi in till M & A och hade mys med lite adventsfika. Det bjöds på pepparkakor, skinkmacka, glögg och annat gott.. Passade på att gosa finaste Maxen som också var där.. Min älskade lilla unge!!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på nån serie. Har lite ont i halsen och huvudvärken börjar komma lite smått..

Ser verkligen fram emot tisdag då jag äntligen är ledig efter att ha jobbat 8 dagar i rad..

-xoxo


Dålig på att uppdatera..

Har vart världens sämsta på att uppdatera känns det som.. Har inte hänt så mycket sen sist..Gosat bebis, druckit vin och så de vanliga sakerna som jobba, städa, diska och laga mat.. Alltså är mitt liv rätt tråkigt nu.

Men hoppas att det blir ändring på det nu i december, denna härliga julmånad..Ser fram emot massa mys!! Och jag längtar faktiskt lite efter snö, fast bara lite och helst bara runt jul/nyår :)


Mia och Klara..

För den som vill ha ett gott skratt rekommenderar jag verkligen serien Mia och Klara. Vi har börjat titta på den nu igen och jag älskar verkligen karaktärerna de har fångat. Till exempel Gulletussan,Tabitha och Viveka Andebratt.


Monday.

Idag har det som vanligt varit jobb på schemat. Sitter just nu på bussen hem med lite huvudvärk :/ Väl hemma blir det lite mellis för att sedan inta gymmet efter ca 2 veckors paus. Har prioriterat lite annat så som jobb den sista tiden.

Så nu blir det lite musik i öronen och ladda!!


En vecka fylld av jobb.

Vilken vecka det har vart! Sjukt tråkig sådan egentligen, det enda jag har gjort är i princip att äta sova och jobba. 11 timmar övertid på en vecka är lite för mycket för mig. Det jag har kunnat konstatera är iaf att jag aldrig skulle klara av att ha 2 jobb. Men visst, jag valde detta själv. Trodde dock inte det skulle ta så hårt på kroppen som det gjorde.

Så har inte så mycket att skriva om egentligen.

Idag har vi iaf vart och handlat lite smått inför det kommande kalaset. Hälsade på uppe hos Göran och Malin också :)

Nu ska vi snart göra lite middag/kvällsmat.

Och så blir det nog någon film innan det är dags för sängen :)

Halloween 2011





Härlig kväll med trevligt sällskap, tipspromenad i mörkret och god mat.







RSS 2.0