Karatefylla :D

Nu sitter jag här otålig och väntar på att Robban ska komma och hämta oss.. Damn vad jag är sugen på att festa.. Tar det nog lugnt ikväll och röjer loss imorgon ist.. Haha.. Fast så säger man ju alltid. "Men jag ska ta det lugnt"
Sen är man full som ett svin ändå :P Men vi får väl se ;)

Klä på sig och sminka sig lite snart :)

  Kalmar , Here we come*

Seg dag...

Frukost idag var en dum idé. Mådde ännu mer illa efter det :( Gick och la mig vid 9-10 imorse igen och sov till 18 idag..

Mår inte toppen nu heller..Men bättre än igår..

Får hoppas jag är piggare imorgon.. Då bär det av upp till kalmar för en helg med ferre :)

Sugen som tusan :D

Nehe.. Nu blir det ett långt och varmt bad..

Sen tv, Hell´s Kitchen och lite godis.. Aldrig fel :)

Ha en bra kväll!

Fucking natt :/

Haft massa ont i magen och mådde dåligt innan.  Men nu känns det mycket bättre äntligen.. Nu har jag ont i magen för att jag är hungrig ist. Ska ta mig lite flingor och yoggi tänkte jag..

Nehe.. Frukost nästa!

Onsdag...

För en gång skull har jag vänt dygnet rätt. Kan bara hoppas det håller sig såhär.

 Om en stund ska jag väcka baby och sen blir det bussen till mamma på jobbet och hämta bilen, sen forstätta in till stan, möte på arbetsf. för baby. Åka ut till Sturkö och hämta post och kläder. In till stan igen för att hämta ut skattepengarna. Sen blir det storhandling på Maxi. Och åka och lämna bilen till mamma och få mina tatueringspengar :)

I helgen blir det 30-års kalas hos Robban i Kalmar. Lutar åt att vi ska upp dit på fredag och sen är det ferre på lördag. Ska ha husvagnen med oss att sova i vilket är massa mys. Kommer bli superkul att träffa lite nytt folk.

Tatuering på måndag med..

Äntligen händer det lite i livet, väntar bara på jobb med..

Nu blir det väckning av baby ♥ Finns ingen jag älskar som honom.

Längtar.

När man sitter och kollar ut på regnet blir man bara ännu mer sugen på att åka utomlands.. Fan vad jag längtar. Kan det inte bli januari snart?!


Gillar det inte..

Hmm.. Har vänt på mitt dygn så totalt :/ Sover på dagarna och är superpigg nätter/tidig morgon som nu.. Baby lyckas ju på nåt sätt alltid somna ändå. Hur länge han än sover :P

Har mått piss i 2 dagar.. Illamående och ont i magen.. Men just för tillfället känns det okej.. Hoppas att det bara är nåt tillfälligt :)

Sökt massa jobb som vanligt.. Hoppas, hoppas. Jag behöver verkligen pengarna. Får vänta och se. Ansökningstiderna går ju ut lite olika. Och i värsta nödfall om jag inte får nåt jobb har jag iaf varit arbetslös 3 månader snart så då kan jag få lite pengar från arbetsförmedligen :P

Men helst inte :P Vill ju jobba.

Hm.

Jobbsökandet går vidare men är segt som tusan :(

Ingen som vill ge mig ett jobb ? ;) hehe

Utomlands :)

Fick en mycet trevlig överraskning av mamma innan. Hon ska bjuda mig, madde och maria på en resa nu när pappa har köpt ut henne ur huset. Ska bli så skönt. Vi ska åka i Januari typ.. Jag längar !!! Gratis är ju aldrig fel liksom :) Bara shoppingpengar man behöver ha med sig..

Tycker om min snälla mammi ♥


Jobbsökandet går vidare, får ju inte tag på tanten ju.. Hmm bara att försöka igen..

Nej nu blir det snart sängen :)

Godnatt..





weekend.

ja nu är helgen över. blev dock en lugn sådan.

Åt chips och mös i soffan :) Och sent på kvällen blev det en liten promenad med Josse alltid lika trevligt ♥

Idag har både mamma och pappa ringt för en gångs skull.. Fick reda på att mina skattepengar har kommit nu.  800 kr, låter kanske inte så mycket men är man arbetslös med noll ersättning är det toppen :)

Har börjat känna mig lite sjuk idag, får hoppas det går över.

Börjar pirra i magen för tatueringstiden med. Närmar sig snabbt..  1 september är det dags.. Tur att jag har baby som ska hålla mig i handen :)


Älska älska älska!!!

Klicka på länken :

Basshunter- Angel in the night :)

Boktips :)

Här kommer några böcker jag läst under sommaren:

  Att älska som en porrstjärna-Jenna Jameson . Absolut läsvärd, väldigt bra skriven och en hemsk historia.  Ganska tjock bok men det går fort att läsa den, man kan inte sluta.

Det ska bli ett sant nöje att döda dig- Magdalena Graaf. Också absolut läsvärd, en bok som berör.

Ego girl- Carolina Gynning. Jag tyckte den var sådär, ingen bok jag skulle rekommendera om  man vill läsa självbiografier.

Fyra i leken- Jane Moore. Lite Marian Keys känsla över boken. Vilket jag älskar. Handlar om en kvinna som kommer på sin man att vara otrogen. Mycket bra, rekommenderas.

Trollbunden- Jane Green. Marian Keys känsla över denna också. Handlar om kvinna som blir bedragen men vet inte om det, men hon anar det. Sen flyttar de och då tror hon allt ska bli bra men det blir bara värre. Också mycket bra.


Längtar tills man får in lite pengar igen, många böcker jag är sugen på nu :)

Rumpa :(

Tråk tråk hela dagarna.. Pengarna är slut så har inte mycket att göra. Får förhoppningsvis jobb snart.. Man kan ju alltid hoppas på det bästa.

I helgen blir det bara att slappa, kolla film och mysa.

Sen i veckan börjar jobbsökandet stenhårt..

Kan ju hoppas iaf..



I ♥ you

Torsdag

Idag har det inte gjorts så mycket, vaknade ganska sent. Har tvättat en massa och håller på fortfarande. Sen har jag även ringt på ett jobb.. Skulle återkomma på måndag så vi får se hur det blir.. Hoppas hoppas.

det har även blivit middag :)

och sen har jag gjort min tygtavla.. Blev toppen-snygg :)

Använde detta tyget :← (av märket Inger från Ikea)


Snart dags för tvätten igen.. Sen blir det nog en sväng till Konsum för lite godis och sen tv ikväll.. Hell´s kitchen.. I like it :)

 

Ikea idag

Idag har jag mamma och madde varit på ikea en runda :) Var mycket trevligt måste jag säga.. Blev iofs inte så mycket shopping eftersom jag inte har några pengar typ :/ Blev en liten burk, servetter, en ram och tyg och träram till en gör det själv tavla..

Annars idag har det blivit lugnt.. Låg en stund i kvällsolen på balkongen.. Var jättevarmt..

Nehe.. Snart Project Runway :)))))

Älskar min baby  ♥

RSS 2.0