Mors dag.

Igår så var vi i Hässleholm då ja. Det var nice :) Åkte självklart Cadillac ner. Skulle tagit massa kort men glömde såklart kameran.  Har inte så mycket mer att säga om dagen/kvällen förutom att det var vissa irritationsmoments som syntes då och då.  Men men.

Har blivit förkyld, tror det är en kombination av snoriga barn och åka nercabbat  när det var kallt. Men jag överlever :)

Idag ska vi till mamma och fira henne. Bli bjudna på mat och sällskap är ju aldrig fel.

Nu ska jag bada, kolla på tv och bara chilla tills det är dags att åka :)



Grattis på Mors Dag till världens bästa mamma!!



Fredag.

Kalas i onsdagskväll då ja. Hade supertrevligt, det bjöds på god mat och sen en massa prat om resan till New york. Åh jag längtar tills vi ska åka :)

Igår blev det jobb och sen blev det en liten runda till McD. Mumma som alltid. Annars blev det bara tv:n.

Idag har det också blivit jobb. Det var full fart på jobbet idag med kräkande barn, ögoninflammationer, födelsedagsfirande, Mora Träsk-dans och sång. Ja en heldag så jag var helt slut när jag kom hem. Somnade på soffan en stund innan :P

Helgen är fullspäckad.

Imorgon blir det en runda ner till Hässleholm, förhoppningsvis åker vi cadillac dit :) Ska bli sjukt skoj och nån god dricka kommer möjligtvis att intas  :P

Och på¨söndag ska vi till mamma och äta middag, presenterna är fixade och allt. Skönt det.

Nu ska jag hoppa ner i sängen, blir att gå upp ganska tidigt imorgon.

Ha en bra helg :)

-xoxo

Onsdag.

Idag så har jag jobbat, har vart en bra dag. Gosat lite, vart ute och lekt en massa. Äta har vi också hunnit med. Sen efter det så slutade jag. Härligt att sluta tidigt.

Har precis kommit upp från badet, tog ett riktigt långt och varmt.

Om nån timme eller så blir det en runda in till stan för att köpa lite presenter och efter det blir det kalas hos Madde och Daniel.  :)

Fått jobb imorgon med så då har jag fått jobb hela veckan. Vet inte när det hände senast, brukar ju alltid vara minst en dag man är ledig :P  Men man får inte klaga för det blir ju mer i lön :)

-xoxo

Loooove it!!!

Ny vecka ännu en gång. Vädret är SUPER och tiden springer iväg som bara den och snart är det juni :)

Igår så blev det jobb. Hade supermysigt, vi lekte en massa och sen åt vi hamburgare ute. Så härligt att göra det. Sen framåt kvällen åkte vi upp till babys pappa och Malin. Jag körde nästan hela vägen från Nättraby :) Det rullar på så att säga :P

Idag har det också blivit jobb men på ett annat ställe. Har vart ute i stort sett hela tiden idag. Jobbade bara halvdag vilket är skönt det med..

Resten av veckan förrutom torsdag är det jobb. I like!

Sunny sunday :)

Vädret idag är underbart, har suttit och stekt en stund på balkongen :)

Igår så var vi uppe hos Janne i Rödebyskogarna, kollade på när containern blev urlastad, åt mat och umgicks lite. Jag körde även lite bil på den riktiga vägen. Det gick över förväntan :) På kvällen blev det Robinson och lite gott!

Ska sätta mig ute på balkongen en liten stund till, man får passa på när solen väl är framme. Sen blir det att laga mat, tänkte det skulle bli fylld baconinlindad kycklingfilé och klyftpotatis :) massa mumma.

-xoxo

Fredagkväll.

Kvällen kommer spenderas framför tv:n med chips och dipp. Jag ska ha myskväll med mig själv. Min baby är sjuk och ligger och sover. Tråkigt tycker jag.

Morgondagen är ganska oviss fortfarande men troligtvis blir det en runda upp till skogarna ovanför Rödeby. Om baby nu är pigg nog.

nehe,tv:n väntar :P

-xoxo

Röd dag..

Ja idag är det röd dag, det betyder ledigt :) Iofs är jag ledig ganska mycket annars med men såna här dagar känns på nåt sätt lite mer speciella. Kanske för att man vet att telefonen verkligen inte kommer att ringa.

Är ensam hemma och har vart det sen 11 typ. Har tagit det lugnt, kollat lite på tv:n och såklart suttit på balkongen och stekt lite med min nya bok. Så härligt.

Nu blir det snart en runda ner till affären :)

Ha en bra dag.

-xoxo

Onsdag 20/5

Igår var en superbra dag. Fick min present från baby. Först så åt vi på O´learys. Så sjukt gott var det :) Sen blev det en bio. Vi kollade på Änglar och demoner. Tycker faktiskt att den var riktigt bra. Fanns liksom ingen dötid så den blev aldrig tråkig. En massa vändningar hit och dit. 

Min baby åkte ju tyvärr på en släng feber så nu ligger han i soffan och mår dåligt. tycker synd om honom :(

Inget jobb idag och det blir inget imorgon iaf. Helgdag då ju.  Nästa vecka har jag iaf 3 tider och det känns skönt.

Nu ska jag äta lite frukost.

-xoxo

Mysdag/kväll.

Dagen har änså länge bara bestått av mys och det kommer den fortsätta göra.

Ska strax åka till stan och gå på restaurang och sen efter det blir det bio :)

Älskar min babe så mycket!!

20års-dagen.

Dagen började kl 8 med att jobbet ringde. Bara att stressa iväg. Var där kvart över :P Tur man bor så nära.
Det flöt på bra på jobbet, förutom regnet. Drygt att bara vara inne för barnen blir så sjukt rastlösa.
Slutade vid 13.

Sen blev det en runda in till stan. Var på systemet med och köpte mig en flaska vin och ett par cider. Tvungen att gå dit bara för sakens skull.

Kvällen har spenderats med tacos och Desperate Housewives samt Ballar av stål :) Och självklart några glas vin!

Imorgon blir det förhoppningsvis restaurangbesök och bio :)

Tackar även för alla grattis man fått idag!!



Slänger in en bild på mig och Lovisa (kusinen) från i lördags :)

Nu blir det snart sängen för det kanske är jobbdags imorgon.

-xoxo

(Och bara en sak till, Jag längtar till NY )






Helgen.

I fredags var det då handling med syster. Det blev en hel del. Sen åkte vi ut till Sturkö och lämnade allt. Hon körde mig till Nättraby och sen lagade baby och jag middag och efter det blev det en liten övningskörningsrunda :)

Igår gick vi upp ganska tidigt. Vi skulle på Klaras konfirmation. Gick relativt snabbt i kyrkan och efter det bjöds det på mat hos fam. Svensson :) Sjukt gott var det. Gosade lite med Alfred och Lovisa, såna underbara små barn.  Hem och baka blev det sen. Blev inte riktigt som jag tänkt mig först så det slank ut både ett och två fula ord, men som tur var så löste det sig :)  Kollade även in Robinson och sen Eurovision. Norge var värdiga vinnare men inte min favorit.

Idag så åkte vi ut till Sturkö för att ha kalas för mig och pappa. Vi bjöd på smörgåstårta, Bullens korv och sen cupcakes och andra kakor till efterrätt. Är så otroligt sjukt nöjd med mina presenter. Har fått pengar till körkortet, smycken,glas och det allra allra bästa jag fick är en resa till New york. Nån gång i juli så åker vi. (Jag,pappa,madde och kristina) Ska bli sjukt kul iaf. Hur många drömmer inte om att få åka till Usa liksom?

Så nu väntar jag otåligt.

Imorgon så får vi se vad dagen har att erbjuda. Det är ju min födelsedag imorgon. Har iofs fått alla mina presenter och sånt. Och babys och min helkväll blir i helgen ist.

Nu blir det snart sängen. Och imorgon 11.34 är jag äntligen 20 år! Ingen tonåring längre :P

-Xoxo

TGIF!

Fredag och det innebär helg :)

Idag blir det handling inför kalaset och sånt.

Imorgon blir det konfirmation och sen ska det fixas och bakas lite.

Och på söndag är det kalas för pappa och mig :)

Så hela helgen är uppbokad med andra ord.

Träffar släkten 2 dagar i rad vilket inte händer så ofta :)

Och på måndag fyller jag äntligen 20 år. Blir nog en runda till systemet bara för sakens skull :P

Nu blir det att ta det soft och sen iväg om några timmar.

-xoxo


4 dagar kvar!!!

Bara 4 dagar kvar sen är man 20 :)

Veckan än sålänge har bestått av:
Tisdag var jag hos tandläkaren kl 18, trodde knappt de hade öppet då. Sen var vi och handlade lite gott till kvällen och hyrde film. Och tillsist hämtade vi bil och körkortsböcker hos syster.
En myskväll!

Igår så var vi hos älsklingens mamma och hälsade på lite. Hämtade även sänggavlarna så nu har vi äntligen en riktig säng.  Sen blev det middag och lite desperate housewives och gossip girl.

Och idag har vi övningskört för första gången. Gick faktiskt helt ok! Mycket att tänka på bara: koppling, gas, broms, växla och allt men efter första gången kan man inte förvänta sig att kunna allt det.

Nu blir det att laga mat snart sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Snurr.

Det snurrar runt runt runt i mitt huvud.

Är osäker på vem jag ska tro på och vad som är sanning.

Ska iaf bli otroligt skönt att inte ha vissa i sitt liv längre. 

Det blir säkert 1000 rykten om detta och allt runt omkring men förhoppningsvis slipper jag höra skiten. Om folk inte har nåt bättre för sig får de gärna prata om mig. Pallar inte bry mig längre.

Idioter är ni allihopa!!!!!!!




Fuck you!

Lagom irriterad idag då ja!  Eller ja mer skitförbannad.

Går inte in på några detaljer men kan säga att vissa har inte mer med mitt liv att göra mer.


 Så slut på det aggresiva för tillfället.

En dryg dag idag,. Blir tandläkaren och hämta bilen sen annars händer inte mycket.

Suck!!!!!!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Så sjukt trött på vissa människor. Men nu får det vara nog.

Ut ur mitt liv idioter!



Som vanligt..

..är det ett tag sen jag uppdaterade, fattar inte vart dagarna tar vägen.

Kommer knappt ihåg vad jag gjorde förra veckan men det var iaf jobb 2 dagar :P

Lördagen spenderades först på handledarutbildning och sen åkte vi ut till Senoren för att dricka och grilla lite. Hade en trevlig kväll. Vissa galningar gick ju och badade medans vi andra gick och la oss.

Igår var de flesta lite bakfulla, vi tog oss iaf ner till husvagnarna en runda innan det var dags att åka hem. Sen blev det äta pizza och titta på Robinson. Sen somnade jag :) Vaknade till en stund på kvällen då jag passade på att duscha och förbereda lite inför idag.

Idag gick jag upp halv fem(!). Klädde på mig och sen väntade jag på mamma och madde. De kom tjugo över fem. Sen var vi på väg. Slutmålet var Ullared :) Den bästa kommentaren på ditvägen var "Vi skulle ha svängt där" (och själva grejen med att det var så kul var att vi inte ens hade kört förbi avtagsvägen, sjukt kul när man var där iaf :P) Väl uppe på Gekås handlades en massa. Blev några tusenlappar som försvann. Köpte lite grejer till lägenheten,kläder,lite småplock och massa godis såklart. Åt även en mycket god lunch. En hamburgertallrik som påminde om O´learys hamburgare och de är ju inte fel. Efter att ca 5-6 timmar gått var det dags för hemfärd. Var ganska seg och trött men blev lite piggare när jag kom hem. Hade en underbar dag med mamma och syster iaf :)

Nu ska jag och baby slänga på en film snart är det tänkt. Sen blir det sängen.

Uppdatering!

Var nästan en vecka sen jag skrev nu. Men har vart sjuk och umgåtts lite. Ska försöka ta mig igenom veckan som gått.

I onsdags tog vi det bara lungt. Jag var fortfarande lite febrig och hängig men mådde ändå ganska bra.

I torsdags var det Valborg :) Vi åkte till min faster med pappa och Kristina. Där var även några fler familjer, bla min ena farbror. Det spelades volleyboll för de flesta, jag hoppade dock det eftersom jag precis vart sjuk och fortfarande hade lite ont i halsen. Roade mig ist med att leka med bebisarna Alfred och Lovisa :) Sen blev det grillning, fika och massa roligt prat. En mycket trevlig valborg.

I fredags var det en lugn dag för min del. Baby fick åka ut och hämta vår bil på Senoren eftersom han envisades med att dricka. Haha. Sen spenderades hela dagen i soffan/sängen.

I lördags var baby och hjälpte sin pappa att sjösätta den nya båten. Jag hade inga större planer men sen ringde pappa och bjöd ut oss på lite grillat så jag tog bussen ut och baby kom när han var klar. Åt gott kött,potatissallad och potatisgratäng. Madde, Daniel och Tyson var också där. Så efter middagen blev det lite kalas-planering för mitt 20 års-kalas. Sen åkte baby, pappa och Daniel ner och sjösatte Daniels båt. Och då tog Madde, jag och Kristina en liten promenad med Tyson ner till hamnen.  Efter detta så blev det fika och sen kubbspel. Killarna mot tjejerna och vi vann!
Kollade även bilderna från Tokyo. Sen var det dags för hemfärd för oss.

Igår så blev det en slappdag. Låg mest framför tv:n hela dagen.

Och idag så blev det en runda in till stan. Har betalat vår handledarutbildning och sen var vi på apoteket också. Var även på Maxi och storhandlade.

Nu ska jag slänga mig i soffan framför ett avsnitt av Desperate. Ha en bra kväll!

-Xoxo

Jag och Tyson på promenaden i lördags :)

RSS 2.0