Ajaj!

Blev tacos igår till middag. Så gott :) Och till det kollade vi på en film, Hopplös och hatad av alla. Kan ju säga att det inte var den bästa film jag sett så kommer inte kolla på den igen.

Kollade på det nya avsnittet av DH med, alltså det första i säsong 6. Lika bra som vanligt. I love it!

Idag känner man verkligen av träningen från igår. Särskilt i bröstmusklerna och ljumskarna. Aj säger jag bara.

Var sugen på att ta ett gympapass ikväll men ska gå på Komvux-introduktion på samma tid. Lite tråkigt eftersom jag inte kommer kunna gå på pass förrens nästa vecka då men ska nog få in lite styrketräning på fredag.

(Inte så sugen på matten dirket)


Men men.

Ska göra det sista i skolarbetet som ska vara klart imorgon.

-xoxo



1:a träningen..

Vaknade kl 7 imorse av mig själv. Händer nästan aldrig. Men var kanske utvilad då :) Låg och kollade på Vakna med the Voice tills klockan blev 9.

Steg upp, gjorde skolarbete och åt en macka.

Vid 12-tiden åkte jag till gymmet och tränade. Blev lite blandad styrketräning. Nu har jag redan fått lite ont i kroppen. Kanske inte så konsigt med tanke på att jag inte har tränat på nästan ett år.

Kommer nog ha riktig träningsvärk imorgon, men ändå skönt för då vet man att man har gjort något iaf.

Nu blir det en runda ner till affären.

-xoxo

Hemma igen..

Nu har det mesta av irritationen lagt sig. Allt löser sig förhoppningsvis imorgon. Eller inom en snar framtid iaf. Förstår bara inte varför folk ska lägga sig i saker och ting de inte har nåt med att göra.

Nehe. Nog om det!

Innan ikväll så var vi hos pappa där det bjöds på vegetarisk lasange och sen choklad/marängtårta till efterrätt. Gott som tusingen var det iaf. Sen blev det massa prat och så lånade vi en film. Den blir det nog att vi tittar på imorgon.

Och imorgon SKA det bli träning.

Det var allt för mig ikväll.

-xoxo

*******

"Anonyma" männsikor är bland det värsta jag vet, särskilt när de håller på och snackar massa skit.

Finns väl i stort sett 1 eller 2 personer som jag kan tänka mig det är.

Lägg er inte i mitt/vårt liv!

Känner mig något irriterad just nu.


Stressigt!!

Morgonen idag har varit lagom stressig. Usch ja.

Så idag blir det ingen träning för min del. Hinner inte med det.

Får ta det imorgon ist.

Ska nog till pappa och Kristina och äta middag.


Hej så länge.

Natt..

I fredags så blev det ju då mys när älsklingen kom hem. Vi åt god mat och kollade på film. Blev "The accidental husband" Den var ganska bra. Romantisk komedi :)

Igår så tog vi det lugnt hela dagen och på kvällen blev det pizza och kollande på American Dad. 

Och idag har vi vart hos älsklingens pappa och ätit middag, fransk kallops bjöds det på. Kanske inte min favorit men det var helt okej. Sen blev det massa prat och gosande med Trixi.

Imorgon ska jag träna är det tänkt. Ska nog åka med älsklingen in till stan eftersom han ändå ska in. Men det är sånt vi får se imorgon.

Dags att sova nu.

-xoxo



Snart är det dags..

Idag bler det en liten runda på stan. Väldigt liten ska poängteras. Köpte träningskort, present till Kristina och lite chips och sånt till fredagsmyset ikväll.

Kycklingen står i ugnen och riset ska jag snart sätta på. Blir kall sås till detta också.

Ja som rubriken säger, snart är det dags. På måndag ska jag ännu en gång försöka ta tag i mitt liv. Ska ju börja träna och sen ska jag sluta äta godis och chips på vardagarna. Kan känna att det blivit lite mycket nu den senaste tiden. Men nu är det stopp. Vi får väl se om jag lyckas hålla det. Men denna gången ska jag verkligen försöka.

Nu väntar jag bara på att baby ska komma hem, vilket han gör snart för han ringde och sa att han är på väg.

Nu blir det fredagsmys för hela slanten!!

-xoxo

Home alone.

Varit ensam hemma hela dagen tills nu, har iofs vart ganska bra för jag fick massa skolarbete gjort. Just nu har vi självstudier fram tills nästa torsdag.  Gör digital berättelse där vi ska visa bilder/video samt spela in berättarröst.  Lite ångest har jag. Gillar inte att höra min egen röst inspelad. Aja det får väl gå. Alla gör ju samma sak.

Lagat middag har jag också hunnit med. Blev grönsakssoppa, den var ingen höjdare. Men den dög. Får hitta ett annat recept till nästa gång.

Imorgon ska jag vara ensam hemma igen. Fast då ska jag nog in till stan en runda, ska antagligen köpa träningskort och sen blir det en runda i lite affärer. Kommer dock inte bli så mycket shopping. Ska ha pengarna till Ullared och sen finns det ju alltid hål att stoppa dem i.

Ingen aning om vad som händer i helgen. Det är sånt man får se.

Nu blir det slapp framför tv:n

-xoxo




Träning

Har ju funderat på att börja träna. Och nu kommer det nog bli så.

Hade lite beslutsångest över att binda upp mig ett helt år eftersom jag inte får sådär jättemycket pengar i månaden så var osäker på om jag hade råd.

Men nu har Lokomotion ett erbjudande så man kan skaffa ett guldkort (kort med både gym och olika pass) utan bindningstid. Och det är ju perfekt får då kan man ju bara säga upp det om man känner för det. Det gäller t o m September ut så det får ju bli snart att man börjar då :)

Nu blir det att fundera ut vad det blir till middag.

-xoxo

Rubrik...

Har varit lite dåligt med uppdatering de senaste dagarna. Men nu är det dags för en lite unpdate.

Lördagen då ja så var mamma och jag ute med fika till våra karlar som jobbade för fullt med att röja på tomten. Nu ser man nästan att det är en tomt. Lite träd och sånt som ska bort med.

På kvällen blev det kräftskiva där det bjöds på massa gott. Kräftor,räkor, sallad, paj, marinerade champinjoner och heta kräftstjärtar i aioli.  Och såklart lite god dricka och snaps för vissa. Sen blev det Singstar,Buzz och Med andra ord. Vi åkte hem sen runt 1. En riktigt trevlig kväll hade vi!!

Bestämde datum till Ullared med. 5 oktober åker vi!

I söndags så tog vi det bara lugnt, kollade på film och var bara allmänt trötta.

Måndagen så åkte vi hem till pappa en runda. Hämtade lite post och fikade. Nu är det bara 1 kattunge kvar och de är den de ska behålla. Lilla Svante, så himla söt!

Och igår så var det skola igen, slutade ganska tidigt vilket var skönt. Kände mig nästan lite febrig och hängig så när jag kom hem sov jag i 3 timmar, sen spenderades resten av kvällen i soffan med dator och tv som sällskap. 

Känner mig bättre idag men fortfarande inte på topp.

Nu blir det att kolla på webtv :)

-xoxo

Gekås,Ullared!

I oktober blir det en liten tripp till Ullared :) Me like! Hoppas de har massa fint.


Nu är det lördag igen..

Härligt väder ute nu.

Om nån timme kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka ut med fika till älsklingen och Tommy som röjer på mammas och Tommys tomt. Är en hel "skog" att ta bort innan huset kommer få plats :D

Sen blir det hem och fixa sig lite inför kvällens kräftskiva. Där det ska ätas massa godsaker och även sjungas Singstar har jag hört. Haha, vi får väl se hur det går med det sistnämnda eftersom jag inte är nån vidare talang på att sjunga :P


Nu ska jag slänga på tv:en en runda innan det är dags att åka.

-xoxo

TGIF!

Redan fredag igen. Tycker veckan har gått supersnabbt.  Skola mån, tis, ons. Igår försov jag mig så orkade inte ta mig till skolan sen . Tar ju en timme att åka dit ungefär och vi skulle ändå bara jobba självständigt.  Så jag hjälpte till med tvätten och sådär ist. Alltid roligare när man är 2 ju :)

Åt stuvade makaroner och stekt falukorv till middag, enkel vardagsmat men sååå gott.  Sen efter det tog jag tag i att vika tvätt och lägga och hänga in i garderoberna. Blev ganska mycket tv-tittande och sittande vid datorn med.

Idag har vi haft en mysfredag med god köttfärspaj+sallad. En mojito var och sen lite chips och godis. Kollade på Dirty Dancing med. Jag är helt kär i den filmen ♥.

Nu är det snart dags att sova lite.

Imorgon blir det lite kräftskiva hos mamma. Ska bli nice. Inte träffat henne på länge.

Ha en bra helg!!

-xoxo


090915

Tårtkalas på skolan igår då ja. Jag och Elina styrde upp det hela. Vi hällde upp cider, fyllde på tårta och bara såg allmänt trevliga ut.Haha. Får väl vara nöjd med vår insats. Nu ska vi bara få betalt med :D

Idag var det dags för seminarie i halvklass. Ämnet var Unga nätkulturer.Ganska kul att höra lite tankar från de andra. Är ju inte direkt sånt här man pratar om i vardagslivet. Sen så visade vi kollage från vår egen digitala värld.

"Vissa" är ju som de är men men. Man kan inte gilla alla.

Slutade vid 12, kom hem vid 14. Somnade i soffan, har vart sjukt trött idag och är det fortfarande.

Blir att kolla på tv och sen sängen runt 22.

Imorgon är det skola som vanligt. Så upp tidigt.

-xoxo

Haha!

Det är kul att vissa har sån dubbelmoral.

090913

Igår så var vi ju då hemma hos Kent, Yossy och Lovisa. Lilla Lovisa hade växt en massa och kunde nu gå och allt :) En riktig liten busunge!

Blev bjudna på massa gott. Kräftor, räkor, sallad och sånt. En liten minikräftskiva :)
Åkte hem runt 22-tiden.

Sen blev det bara att sitta vid datorn och slökolla på tv.

Idag blir det plugg. Ska försöka komma fram till 2 diskussionsfrågor, tycker sånt är så drygt men det måste ju göras.

-xoxo

Saturday :)

Har precis tagit tag i disken som vi slarvat med i ett par dag nu. Så tråkigt men dock nödvändigt.

Nu blir det att slappa framför tv:n en stund.

Sen lite senare ska vi hem till kusinen Lovisa som fyllt 1 år :) Har inte träffat henne och mamma Yossy på flera månader eftersom de varit i Indonesien. Så ska bli kul att ses igen! Och gosa lillan såklart :)

Annars blir det inte mycket mer denna helgen. Imorgon blir det ju plugg. Och på måndag först skola och tårtkalas.

Ha en härlig lördagskväll :)

Jag och Lovisa :)


Happy.

Nu har äntligen mina CSN-pengar kommit. Började bli lite tomt på kontot så de var välkomna :)

Idag blir det lite handling och sen fredagsmys med chips och lite annat gotte. Såklart!

Pluggandet har väl inte gått sådär jättebra, motivationen är inte på topp. Finns ju 1000 andra saker man kommer på att man behöver göra när man väl ska sätta sig med det. Men men, på söndag blir det iaf hårdplugg som gäller. Nu blir det ju helgledigt.

Och på måndag sen så fyller skolan 20 år. Då ska jag vara med och hjälpa till med att dela ut tårta :) Hoppas det kommer massa folk. Dock måste man vara anställd eller student på BTH tror jag. Får betalt med så lite pengar sitter ju inte fel :)

Nehe. Om man skulle ta och fixa iordning sig lite.

-xoxo

090909

Igår så blev det tacos till middag, ja jag är lätt beroende av det och äter det gärna ofta. Vilket mannen här inte är sådär jätteglad för längre :P

Annars igår så blev det att göra klart reflektionen över förra veckan och skicka in den.

Blev lite tv och sånt med.

Idag har jag läst min bok "Unga nätkulturer". Den var faktiskt riktigt tråkig och det var lite synd eftersom vi ska göra uppgifter med den. På tisdag blir det nämnligen seminarie (mitt första) och tills dess ska vi skriva en sammanfattning och disskusionsfrågor, och sen göra ett bildcollage över vår egen digitala värld. Haha, ja hur ska detta gå.

Snart är det dags att laga lite mat och idag blir det pasta med het bacon&svampsås :) Supergott och superenkelt.

Imorgon ska jag till Af för att träffa komvuxgubben. Annars har jag inte mycket planer i veckan.

Lite irriterad med för att jag inte fått mina CSN-pengar men det lär väl dröja ett par dagar till minst efter som dem krånglat lite. Fattar inte hur svårt det ska vara.


Nehe, kanske ska börja med middagen då.

-xoxo


Bilder från bloggträffen.

Eftersom jag hade glömt kameran har jag inga egna bilder från i lördags men länkar till Linas blogg där det finns lite "fina" bilder från lekar och allt.

http://ninninusens.blogg.se/2009/september/utkast.html

Enjoy :)

Föreläsning.

Idag så har vi haft föreläsning. Den handlade om unga nätkulturer. Var faktiskt ganska intressant och läraren var över förväntan :)

Åkte hem med tåget vid 13.40 sen blev det en runda till BTH Karlskrona för att hämta ett papper. För att sedan komma hem till min baby och äta lite. Blev spagetti och korv idag. Lagom avancerat :P

Däckade i sängen efter maten. Var jättetrött och mådde lite smådåligt. Men nu känns allt toppen igen, kanske behövde ta igen lite sömn bara.

Nu är jag ledig nästa hela veckan. Dock har jag lite skoluppgifter som ska göras men ska bli skönt att inte behöva gå upp så tidigt på några dagar :)

Nu blir det lite tv.

-xoxo


(Bild från bloggträffen, lånad av Helena. Tack ännu en gång för en trevlig kväll tjejer)


Härlig helg :)

I fredags så var det skola som vanligt. Vi hade en ganska lugn dag, lekte i PS och fotade. Fick testa en ny systemkamera, en Canon EOS 500D. Jag vill ha!!!

Efter skolan drog jag, Sebastian,Elina,Jonatan, Emil och Alexander och åt, gick på systemet och sen så blev det Fridhem där det var Ettegrillning. Hade en supertrevlig kväll :) Tack alla!!  Och tack till baby som kom och hämtade mig.

Igår så var det bloggträff hemma hos Lina (Ninninusen) En riktigt rolig kväll med massa skratt. Kul att träffa lite nya människor. Ser fram emot att se lite kort ifrån kvällen, tog tyvärr inga själv. Vill särskilt se bilderna från "Fula Lollo" (som Ida kallade det).

Blev även en liten utgång. Fick dock lämna tjejerna på Statt eftersom jag inte kom in där. Men men sånt händer. Gick och mötte baby på PM där vi satt en stund innan det var dags för mat och bussresa hem.

Har haft en superkul helg med massa nya människor.

Idag händer inte så mycket, ska hämta lite saker hos pappa är det tänkt. Annars blir det lugnt.

Och imorgon blir skola och föreläsning.

-xoxo

090903

Hmm, lära känna-dag i skolan igår. Vissa är supertrevliga och de lär man ju gärna känna medans vissa är väldigt speciella :P

Vi lekte lite olika lekar och sen spelade vi teater och sånt. Vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen men den var för det mesta trevlig men vid ett tillfälle blev jag och säkert de flesta i klassen ganska chockade. HAHA!!!!

Och idag var det utflykt till Kastellet, blev ganska misslyckat med tanke på att det började ösregna och vi var på en ö. Så vi fick ringa han som körde båten och be han hämta oss tidigare. Vi hann med lite aktiviteter före regnet och då hade vi kul. Var blandade grupper från alla program, trevligt :)

Åkte tåget hem sen, var jätteblöt och frös jättemycket.

Blev bad med baby när jag kom hem! Myyys :)

Sen har vi kollat på film och lite sånt.

Riktigt dåligt väder har det var idag fast mysigt när man är inomhus!!

Imorgon blir det workshop i PS. I like!!

Nu blir det sängen för min del.

-xoxo

Back in school :D

Igår började då skolan. Var jättepirrigt när jag satt på tåget. Väl i skolan var det upprop med alla 1:or, det tog sin lilla tid och sen presenterade sig alla lärare och några andra pratade lite. Ganska så drygt.

Sen samlades vår klass och nästan direkt så började jag prata med en tjej. Så skönt att hitta någon att lära känna så man slipper vara ensam.

Vi gick igenom en himla massa saker igår. En hel del om skolans sida där man får sina uppgifter och sånt. Fixade lite andra saker med som passerkort.

Sen blev det hem och äta lite. Gjorde första skoluppgiften med. En reflektion. Haha. Ja vad ska man säga, den blev förhoppningsvis bra.

Vi har toppenlärare, Hans och Silvio. Och så Kerstin med.

Idag så blev det lite praktiska grejer. Grupparbete där vi plockade isär och ihop en dator. Sen formaterade vi den och la in drivrutiner+ lite annat. Det var väl i stort sett vad vi gjorde idag.

Imorgon ska vi ha lära känna-dag där vi skulle lära känna varandra på riktigt vad det nu innebär :P

Och på torsdag ska vi till Kastellet i Karlshamn med alla 1:or.

Det känns bra med skolan :) Hamnat i en trevlig klass med. Har inte pratat med så många dock men de flesta verkar trevliga även om de är lite speciella. Haha.

Nu väntar jag på mat. Baby lagar kyckling till oss :)

-xoxo

RSS 2.0