Julfirande i dagarna fyra...

I måndags efter jobbet åkte vi direkt upp till Madde och Janne för lite mat och klappar. En trevlig kväll som blev lite senare än väntat. Fixade lite med julfikat när vi kom hem. Att göra cakepops när man är svintrött är inget att rekommendera och jag la av efter ca 8 st, skulle väl vart 20 egentligen :p

På julaftonsmorgon laddade jag med bad och sen julkalendern innan vi åkte ut till pappa. Där spelade vi julklappspel, åt supergott julbord, kollade på Kalle.  Sen blev det äntligen dags för tomten att komma ;) Han kom med en hel del klappar, mest till barnen men vi fick också vår del :) Ostbricka och lek med klapparna och mys med världens finaste ungar fick avsluta kvällen. 

Juldagen spenderades hos mamma. Lite tråkigt att Mio ännu en gång fick åka till sjukhuset och inte kunde komma. 
Vi åt god iaf god kalkon, spelade julklappspel och sen kom tomten även där eller ja, jag delade ut klapparna som tomten lämnat ;) Sen kom min finaste och hämtade mig och kvällen avslutades i soffan. 

Igår var det annandag och såklart lite annandagsrea, blev inte så mycket köpt på rea men lite inredning fick följa med hem. 

Åkte ut till pappa framåt kvällningen för att fira med lite släkt. Bjöds på pajbuffe och sen blev det julklappspel även där fast en annan variant. Sjukt kul var det iaf :) Pratade en del med Ida också, länge sen vi sågs nu, inte sen midsommar tror jag. Alltid lika trevligt! 

Och idag har det vart jobb, sov bara några få timmar inatt så det var ganska skönt med en lugn dag. 

Nu är det äntligen helg igen :) Ska försöka få undan julsakerna och plocka fram lite av det nya istället. 

God fortsättning ;)









-

Igår var jag och köpte lite julklappar och fixade naglarna, hem och fixa med lite annat innan det blev handling på Maxi, middag och sen åkte vi ut till Hasslö för att gå på Tomterock på Doppet. Hade trevligt sällskap som alltid och tror att nästan hela Hasslös befolkining var där, några lite mer berusade än andra ;)
 
Idag har det också blivit julklappshandling. Blir gaaalen på min kassa fantasi i år, tycker det brukar gå lite lättare att komma på saker iaf. Men nu fattas det bara 2 stycken som ska inhandlas imorgon.
 
Har bakat lite idag också. Jag står för fikat på julafton så det blir kladdiga chokladmuffins med polkagrisfluff och cakepops med pepparkakssmak. Alltid kul att testa lite nya recept. Får hoppas att det blir gott bara :)
 
 
Nu är det dags för sängen, sen blir det julledighet i 3 dagar :) Man får vara nöjd med det lilla!
 
 
 
(Jul 2012)
 

-

Igår var det Telenorfest :) Att dricka vin och dansa några timmar var precis vad jag behövde.  Blev ganska tidig hemgång men iofs började det redan kl 18. 

Bjöds på supergod buffé och underhållning i form av både liveband och dj. 

Imorse när jag fick upp var jag gaaanska trött men dagen har ändå flutit på. 

Imorgon är det fullspäckat schema med bland annat julklappsinköp och nagelfix. 





Ibland orkar man bara inte...





-

Förkylningen håller fortfarande i sig. Lite lagom feberkänningar och snuva men imorgon är det dags för jobb igen. Längtar verkligen, hmm ironi. Men kan inte vara hemma. 

Igår var jag i stan och köpte några klappar. Hade på mig vinterjackan och  höll på att dö av värmeslag :/ Sen när jag kom hem frös jag istället. Men efter ett bad blev det bättre. Vi åkte sen ut till Hasslö för att fira Niklas. Det blev en nykter och alldeles lagom kväll för min del med massa roligt snack och spekulationer ;)

Idag kommer det bli en lugn dag. Har handlat några fler julklappar på nätet och nu ska jag nog slänga på nån film.


Semester :/

Har haft semester onsdag, torsdag och idag. Blev ju inte riktigt som jag tänkt mig då jag åkte på en riktig dunderförkylning. 

I onsdags tog jag mig i alla fall ut till Sturkö och bakade pepparkakor med pappa, systrar och mina älskade ungar. Spritade mig typ hela tiden för att undvika att smitta någon. Mysigt var det iaf :) 

Igår och idag har jag varit mer eller mindre däckad och spenderat hela dagen i soffan. Nu ikväll mår jag lite lite bättre, så imorgon blir det lite julklappsshopping och på kvällen vankas det fest. Har dock inte bestämt om det ska bli nyktert eller ej. Beror på hur jag mår imorgon. 

Nu ska jag fortsätta kolla lite hotell och annat till resan. 

Som jag längtar :)

Travel is the only thing you buy that makes you richer

Nu är biljetterna till resan bokade!!

En av drömresorna :)

Det får gärna bli maj snart!


Födelsedag..

Idag fyller min fina sambo år. Då vi har bestämt att det inte blir födelsedagspresent eller julklappar nu så lagade jag en middag till honom med lite gott att dricka till. 

Förrätt: Skagenkorg 
Varmrätt: Ryggbiff,hasselbackspotatis, whiskeysås,rödvinsås och sallad
Efterrätt: Nutellaglass 

Blev riktigt nöjd med hur allt blev fast efterrätten ligger kvar i frysen. Den får vi ta i helgen istället :) 

Nu ska jag krypa ner i sängen. Trött och mätt ;) 




RSS 2.0