10 år tillsammans.

I tisdags 15/7 var det vår 10 årsdag. 

Firade med att gå ut och äta fondue på 2 rum och kök. Så gott! Efter maten togs det en kaffe på Espresso house.
Vi åkte sen hem och avslutade kvällen med att kolla på serier och chilla. 

Under kvällen så överraskade jag med flygbiljetter till London. Längtar tills vi åker men det är några månader till. 

Känns helt otroligt att vi varit tillsammans i 10 år. 







Vilken helg!

Fredagen började med några timmars jobb innan vi gjorde oss iordning för att åka utåt Hasslö. Tog en första cider, åt grillat och sen gick vi upp en runda på Tillsammans med Kaj. Det var lite tråkig musik så blev en snabb visit. Gick hem och festade vidare med härliga och roliga människor. Vissa lite konstigare än andra ;) 

Avslutade kvällen med att kolla på Timbuktu. 

Lördagsmorgonen/förmiddagen var lite seg. Men efter lite mat på doppet kom vi igång igen. Lite kortspel och andra spel fick sätta fart på kvällen. Det började tyvärr regna men vi höll oss hemma fram till Joddla med Siv. Jag blev så jäkla blöt men vilket drag det var.. Eller så var det alkoholen som gjorde sitt. Gick tillbaka hem efter några få låtar med Ulf Lundell. Bytte kläder och fortsatte festa lite :)

Att vakna upp på söndagen var mindre kul. Var länge sen jag var så himla bakis. Åkte hem framåt eftermiddagen och tog en pizza och lite annat gott med oss och låg i soffan resten av kvällen och kollade på Orange is the new black.

Helgen var riktig bra och spenderades i trevligt sällskap 








Torsdagen

Igår var det först jobb. Sen hämtade vi upp pappa för att åka på kalas. Alltid lika mysigt och träffa släkten :)

Var kvar lite längre än tänkt men vi kom ändå ut ganska lagom till Hasslö. Gick hem till Möller en stund innan det var dags för Sinn Fenn. Finns det något bättre än att lyssna på livemusik en ljummen sommarkväll. Alla favoritlåtarna spelades och det togs massa selfies :p

Vi var hemma runt halv 2 så att gå upp imorse var inte det roligaste. Men snart är denna jobbdagen slut och då är det dags för Hasslö igen. 







<3

Jag orkar inte uppdatera om allt som hänt sen sist. Kan bara skriva att det har varit bra veckor.

Denna veckan är full med trevligheter. Spenderade tisdagskvällen hos mamma, gårdagen hos pappa, ikväll är det 20årskalas och Hasslöfestivalen. Och så blir det Hasslö hela helgen :) Träffa fina vänner och dricka massa vin! 




RSS 2.0