Nästan en vecka sen...

Ja i torsdags var det jobb. Var ungefär som vanligt, en massa fulla männsikor. För det mesta trevliga men också lite störiga. Bla en man som stoppade in kuperingskortet innanför min väst och trodde han skulle få plocka upp det igen. Hallå ja! Men men..

Gick hem till mamma sen och sov där, eller ja slängde på en film först så somande väl inte förrens 4.

Det mesta av fredagen spenderades i mammas lägenhet förutom en liten runda på stan där systemet och hemmakväll besöktes. Sen blev det en lugn kväll för oss.

I lördags så passade vi Tyson. Sen var det dags för party med coctailtema på kvällen.  Kunde slutat bättre men allt löste sig.

Söndagen spenderades i mest i soffan och sängen. Kan inte påstå att jag mådde så bra. Och sen sov vi ännu en natt hos Tyson.

Igår på morgonen blev det upp tidigt för att jag skulle kunna åka med älsklingen innan han skulle till jobbet. Gick och la mig igen när vi kom hem och sov läääänge.

Idag har vart en ganska lugn dag. Sov till 13, sen blev det datorn en stund och när älsklingen kom hem så blev det storhandling och pizzaätande.

Är lite spänd inför morgondagen då jag ska på ett "möte". Vi får helt enkelt se hur det går och hoppas på det bästa. Går det bra så skriver jag självklart om det :)

Nu är det snart dags att sova.

-xoxo

Onsdag...

Redan onsdag igen..

I veckan har det inte blivit mycket gjort.. Har fixat lite skolarbete och annars tagit det ganska lugnt..

Imorgon blir det iaf jobb på Foxen.

Fredag blir det nog att gå på stan och ta en runda till systemet.

Och på lördag så blir det att passa Tyson och på kvällen blir det födelsedagsfest med tema, coctailparty :) Ska bli skoj..

Nu blir det tv:n och sen får vi se om det blir sängen..

-xoxo


Håller tummarna för att det ska gå som jag vill nästa vecka :)

Dag och Natt...

I torsdags så blev det en runda hem till pappa.. Lite fika och prat..

Fredagen spenderades framför datorn, sen blev det matlagning tills babe kom hem. Brände mig på tummen medans jag lagade mat så hade ont i flera timmar. Det gick som tur över tills det var dags för jobb på kvällen.. Var på Pm, väldigt lite folk ute.. LIte tråkigt :( Men men tiden gick fort ändå..

Gårdagen så vaknade jag runt halv två.. Skulle egentligen iväg men det blev inte så.. Åt varma mackor till middag och på kvällen så var det dags för jobb igen.. Var inte så sugen på att jobba från början och sen när folk ska börja hålla på.. Försökte verkligen vara trevlig men tillslut så brast det.. Blev så förbannad.. Men men.. Nu vet jag hur jag ska agera nästa gång. Man lär sig av sina misstag.. Men nu är det glömt så tar vi nya tag tills nästa jobbpass..  Något kul som hände är att jag fick mina första dricks.. En hundralapp med ett telefonnummer på :). Den är redan uppköpt, köpte varsin french till mig och darling på hemvägen. Haha :) Lite kul..

Idag så sov jag till halv tre.. Sen blev det dator och lite tv innan det var dags för att ta bussen in till stan och gå på smyckesparty.. Jättemånga fina smycken och framför allt till bra priser..Köpte lite berlocker och mamma var så snäll och köpte en kedja till mig :D Sånt vill jag gå på fler gånger.. Blev upphämtad hos mamma och sen blev det Citygross för att köpa tacogrejer.. Hem och äta och nu sitter jag här..

Ska kolla lite webbtv innan det är dags för sängen..

-xoxo

100317

Nu är onsdagen snart slut..

Idag har det mesta av dagen spenderats i stan. Solade, hämtade mitt pass, köpte en tröja och väntade läääänge på älsklingen som var på lite "tråkigheter".  Jaja nu är det gjort iaf.

Sen blev det att köpa hem pizza från Lyckans och lite godis. Kollat på Gossip Girl och Desperate Housewives :D

Nu ska jag kolla på Hollywoodfruar.. Missade hälften i måndags när jag var på möte..

Sen blir det sängen :)

-xoxo



Måndag ännu en gång..

Ja och dagen har gått fort som vanligt. Har fixat lite här hemma och gjort klart mitt lilla pysselprojekt. (Kommer nog bilder imorgon)

Lagade mat tills älsklingen kom hem, blev kräftsoppa och baguetter :) Så gott.

Och nu ikväll så har jag vart på personalmöte.. Kul att träffa alla, man gör ju inte det så ofta.. Och så får man ju höra lite om vad som händer i stan på alla olika uteställen. Verkar vara mycket på G nu..

Nu blir det datorn en stund till och sen ska jag krypa ner till min babe ;)

-xoxo

Fy..

Dålig uppdatering och ändå gör jag inte mycket annat än att sitta vid datorn :P

Onsdagen då hände inte så mycket, var och hälsade på mamma på kvällen.

I torsdags så blev det köttfärspaj till middag och sen var vi hemma hos Madde och fikade lite och sådär.

Fredagen spenderades med en runda ner till affären, hämtade ut mitt pyssel :) När baby kom hem blev det en runda in till syster Madde som fyllde 25 :D Grattis!! Lämnade en present och pratade lite. Sen så åkte älsklingen och jag till hemmakväll och hyrde film o köpte godis. Och så blev det gyrostallrik från Michel´s.

Väl hemma så kollade vi på "Gamer". Ganska bra film men inte min favoritgenre om man säger så. Nästa film åkte på "Aliens in the attic". Hyrde den mest för att vi inte kom på nån mer. Lite småtöntig och egentligen en branfilm men den dög att kolla på.

Igår lagades det god mat.  Helstekt Kyckling fylld med vitlök och citron, kroketter och rödvinssås. Det satt inte fel.. Älsklingen åkte på "grabbkväll" och jag spenderade kvällen ensam med chips,godis och film som sällskap. Inte så dåligt det heller ibland.

Och idag skulle vi egentligen äit kroppkakor hos Göran och Malin, älsklingen är dock där men jag känner mig inte helt 100 så jag stannade hemma.

Har roat mig med att pyssla lite, får se hur resultatet blir sen.

Varit en väldigt lugn helg, nästa blir däremot rätt fullspäckad..

Nu blir det lite mat för min del och sen får vi se vad som händer..

Tisdag..

I lördags så blev det en runda hem till pappa lite senare på eftermiddagen. Madde och Daniel kom också dit. Blev bjudna på pizza och sen spelade vi spel. Det ena spelet var grymt drygt när det bara kom frågor om Fraiser. Så segt. Det andra var mycket bättre :)

Åkte hem en snabbis för att byta om och sen var det dags för jobb. Lika kul som vanligt. Älsklingen kom och hämtade mig på natten och så köpte vi lite Michel´s innan vi åkte hem.

Söndagen var en ganska lugn dag. Vi var och handlade annars hände inget speciellt.

Igår så blev det inte heller så mycket gjort på dagen, lagade mat tills baby kom hem och sen så åkte jag in till stan för att göra mitt BJ-prov. Resten av kvällen spenderades i soffan med massa gott.

Idag har vart en bra dag. Pysslat, fixat lite annat smått och gott. Och när jag gick ner till affären för att handla användes skinnjackan för första gången i år och solglajjorna var på :)

Lagade supergod mat idag. Ungstekt kyckling och sallad med fetaost, gurka, rödlök,champinjoner och vinegrätt på det. Nästan lite sommarmat. Har sjuuukt mycket sommarlängtan nu!!

Nu blir det sängen med älskling ;)

-xoxo

Heeelg!

Igår fredag så blev det att ta tag i all disk.. Vart lite lata med det så det hade blivit en del. Lagade mat tills baby kom hem och sen hade vi myskväll med massa gott och Luftslottet som sprängdes.

Idag blir det ev en liten runda till pappa lite senare. Annars blir det lugnt och ikväll blir det jobb på PM :) Kom gärna och säg hej :)


4 mars :)

Igår så blev det en relativ lugn dag med vääääldigt lite pluggande och matlagning. Blev spagetti och köttfärssås :) Mumma som alltid. En runda upp till älsklingens pappa blev det också.  Sen blev det chips,dip och film när vi kom hem :D

Idag så har jag städat lite och när älsklingen kom hem tog vi en runda till Lyckeby och köpte lite diverse saker. Nu är födelsedagspresenten till syster köpt också. Blir en liten present nu så får det bli en till sen när det blir kalas :)

När vi kom hem igen så lagade min babe nudelwok, gott :)

Nu ska jag kolla på Dating in the dark på kanal5 play..

Sen blir det sängen..

-xoxo

2 mars..

Blev en runda in till stan idag, fixade ett nytt pass.. Kommer se jätteallvarlig ut på kortet :P Men men.. Och sen blev det lite accesoar-shopping på Ur & penn. Blev 2 par öronhängen och ett armband för bara 65 kr allt som allt. Ett litet köp på HM också och hämtade ett paket på Lindex med mina wetlook-leggings med.. Shopping är en drog!!

Åkte sen hem och lagade middag. Blev potatis och purjolökssoppa.. Lyckades riktigt bra :)

Efter maten åkte vi till mamma och fikade och pratade. Världens bästa mamma ♥

Nu ska jag äta lite "kvällsmat" och kolla på Twilight..

-xoxo

1 mars..

I fredags så blev det tacos till middag och en lugn kväll..

I lördags så blev det bad, mys och middag innan det var dags att gå till Camilla och Niklas en stund. Jag var där bara nån timme för sen var det dags för jobb på PM. Mitt första egna pass :) Träffade massa folk man kände :) Efter jobbet blev det att fördriva tiden med att köpa mat och lite så för att vänta på bussen.

Igår så vaknade man upp till nåt mindre trevligt, älsklingen hade fått magsjuka/influensa :( Så söt när han feberyrade en massa konstiga saker om luvor och allt vad det var. Blev en superlugn dag med bara slappande och filmtittande.

Idag så mår älskingen mycket bättre. Så idag blev det pizza till middag och så har jag/vi vart duktiga och skrivit en matlista för ca 4(!) veckor. Får väl se hur det går att hålla den, men det måste bli ändring i våra matvanor. Nu är det slut på färdigmaten, visst blir nån dag men annars så ska det bli lagad mat. Skärpning!!

Imorgon blir det en runda in till stan, måste göra ett nytt pass inför resan :D Och sen blir det nog en runda och kolla kläder och ev en solning :)

-xoxo

RSS 2.0