091230

Igår så blev det en runda över till Camilla och Niklas där även Hanna och Henrik var. Blev en trevlig kväll med ett par glas vin och lite spel :)

Dock blev det kanske lite väl sent. Särskilt för vissa som absolut inte hade någon koll på tiden. "Det blir max en halvtimme" :P.

Idag har allt inhandlats inför imorgon. Tror det kommer bli toppen. Vi har ett riktigt bra upplägg inför kvällen tycker jag :) Först par-middag och sen fest.

Kommer bli en kväll fylld med härliga människor och massa trevligheter :)

-xoxo

Ett stort grattis säger vi också till Göran och Tommy som fyller år idag :)

Julklappar.

Några av julklapparna jag fick..


Julen 2009..

Sådär ja. Ska se om jag får ihop en liten uppdatering om vad som hände under juldagarna :)

Dagen innan julafton så blev det en runda in till stan för att köpa dricka till nyår och sen en runda till Lyckans för att äta pizza. Hem en runda innan det var dags att åka iväg till älsklingens mamma för lite julmat och klappar.

Julafton börjades med att vi åkte till mamma för att fira jul där. Blev klappspelet, julbord, klappar och Kalle Anka. Sedan var det dags att åka till mormor för klappar och mat. Och till sist åkte vi till pappa och även där blev det julbord, klappspelet och julklappar. Hade en väldigt mysig julafton trots allt åkande :) Har världens bästa familj ♥

Sov hos pappa och på juldagens morgon blev det lite julfrukost. Hämtade mormor och sen blev det in till mamma som fyllde år :) Hon blev glad för sina presenter och sen lagade jag och mina systrar 3-rätters middag till gästerna.



Förrätt:Tapastallrik
Huvudrätt: Paprika och fetaost fylld fläskfilé med potatistkaka + 2 såser och sallad
Efterrätt: Vaniljpanacotta med färska frukter.

Tror det var mycket uppskattat och medans vi åt så höll Tommy ett litet gulligt tal till mamma och sen så sjöng vi såklart för henne :)

Lagom tills vi hade ätit efterrätt så kom min morbror med familj och då blev det lite spelande av mammas nya spel, Oougachakka. Riktigt kul faktiskt :)

Annandagen slappade vi bara. Kände inte alls för att åka in på rean och stå och trängas. Utan det enda vi gjorde var att åka och köpa pizza och lite annat gott sen blev det tv och film mestadelan av dagen.

I söndags så var det dags för ännu ett julfirande med släkten på pappas sida. Blev en liten pajbuffé till mat och sen julklappsutdelning till barnen och en ny variant på klappspelet till oss vuxna. Spelade Med andra gester också. Det är typ världens roligaste spel. Nästan bättre än Med andra ord. Och såklart gosade jag en massa med min lilla trollunge Lovisa :)
Igår så var vi uppe hos Göran och Malin och åt hemmagjord pizza och kollade på den andra Arn-filmen.  Och så fick vi med oss ett hemmabio-system hem.

Idag har vi vart inne på rean en sväng. Fanns inte så mycket jag ville ha, man kan ju inte köpa bara för att det är billigt :P Men 2 par öronhängen från Ur & penn och en väska från Gina fick följa med hem. Lite mat på Mcd fick det också bli innan vi åkte hem.

Ikväll blir det bara och ta det lugnt och likadant imorgon.

Och på torsdag är det nyår. Kommer bli bra tror jag. Vi är upp emot 12-13 st nu så blir nog livat :)

Ser fram emot ett nytt år med nya möjlighter :)

-xoxo



Uppdatering kommer..

Juluppdateringen kommer antingen imorgon eller på måndag.

Ska kurera mig med massa gott nu eftersom jag blivit förkyld :( Måste ju bli frisk till nyår :)

Hoppas alla hade en bra jul :)

-xoxo

Vit jul..

Inte länge tills julafton nu, hoppas bara snön håller sig :)

Ser fram emot julafton jättemycket. Ska bli supermysigt med alla klappar, maten, att bara umgås och ha kul. Och att min baby ska fira den med mig gör bara saken ännu bättre!!

På juldagen blir det kalas och 3-rättersmiddag för mamma som fyller år.

Nyår ser jag också fram emot. Tror det kommer bli super :)

Längtar verkligen till det nya året börjar.

Det ska bli en nystart. Ska ta ur alla idioter från mitt liv och bara gör saker som får mig att må bra. Så jävla trött på folk som måste bry sig om mitt liv. Sköt er själva ist!!

Imorgon blir det en runda in till stan för att köpa dricka till nyår bla.

Vet inte om jag kommer uppdatera mer innan jul så jag önskar alla...




Trött..

Är så trött på vissa människor som inte kan hålla sig till sitt eget liv utan måste lägga sig i mitt!!!


Update 091220

Dåligt med uppdatering har det vart :( Fy skäms på mig!!

I torsdags så gick vi på stan med syster och pappa+sambo. Köpte de sista julklapparna, fikade och hade allmänt trevligt. Och på kvällen var vi med Niklas på bartömningen på kåren. Billig dricka är nice!! :)

I fredags så mådde man väl lite som man förtjänade men kände mig inte bara bakfull utan nästan lite sjuk med. Det gick dock över efter ett par timmar. Ät pizza och sen åkte vi hem till mamma för att fika och prata lite. Blev att vi stannade där till sent.

Och idag eller ja igår kanske man ska säga åt vi god middag med tända ljus och mys, sen hade vi en trevlig kväll hos Linn som avslutades hos Niklas. Och nu har vi lite planer för nyår med. Lite halvt planerade iaf :D

Skulle egentligen legat i sängen för länge sen men kunde inte sova. Drack inget vilket känns skönt. Dock har jag lite ont i huvudet men det går förhoppningsvis över när jag sovit.

Nu är det bara 4 dagar tills julafton och jag hoppas verkligen att snön som kommit ligger kvar tills dess. Allt är fixat och klart, bara drickan till nyår som ska köpas.

Får bli bättre med att uppdatera och framför allt bli bättre på att ta med kameran och fota!!

Nehe, nu är det dags att sova.

Godnatt.

Julklappar.

Ikväll tänkte jag att jag skulle slå in mina julklappar som ännu inte är inslagna men de planerna försvann ganska snabbt när jag upptäckte att vi inte hade nån tejp så det får bli ett inköp på det imorgon.

Har letat upp rim till klapparna med. Vi brukar dock inte ha det men lite roligt är det, särskilt om man inte kan läsa ut exakt vad det är från rimmet.

Idag har det snöat en massa och till middagen tände vi upp en massa ljus..Julstämmningen är på topp :)

Bara 9 dagar kvar till en av mina favoritdagar på året!




Bloggtorka!

Ja det är precis vad jag har. Har hur mycket som helst att skriva egentligen men tänker dock inte göra det på bloggen. Man vet ju aldrig vem som läser och det är ju lite dumt ibland. Men men.

Bjuder på en liten låt från min nya "idol" Melissa Horn, en kvinnlig Winnerbäck (nästan) ♥
Och denna låten har hon gjort med Winnerbäck, kan ju inte bli bättre!!


♥♥♥

 

Godmorgon!!


Blä!!

Har fått lite ont i halsen :( Så ska ner till affären en runda och sen så blir det att kolla på film och bara mysa resten av dagen/kvällen.

Imorgon ska vi baka pepparkakor hemma hos pappa. Ska bli gott med degen iaf :P



Nehe, dags att klä på sig lite då kanske!!

Ha en mysig fredag :D


Tisdag..

Idag har det vart riktigt lugnt här hemma. Inte känt mig riktigt på topp. Vi får hoppas att det bara är nåt tillfälligt och inte är en förkylning eller nåt sånt på g :(

Har iaf tagit tag i disken som legat ett par dar, usch och fy vad slarvigt men så kan det bli ibland. Har också lagat min supergoda köttfärssoppa.

Ett avsnitt Gossip girl och  ett bad har med hunnits med.

Nu blir det att kolla lite vad tv:n har att erbjuda och sen sängen.

Imorgon är det dags för skola där det är filmvisning och sen manusskrivande med Emil för nästa film som gäller :)

Godnatt!

-xoxo

Så tråkigt..

Har fått en anonym kommentar. Dock inget negativt eller så. Bara en fråga.

Men tycker det är så tråkigt när man inte skriver ut vem man är. Blir ju lite svårt att svara på¨frågor och likanade då med.

Kommentera gärna men skriv namn :P

En helguppdatering.

Ja i fredags fyllde min älskling år. Han fick öppna sina paket på morgonen innan vi åkte, och i det ena fanns 2 ljuslyktor/hållare med Elvis på och i det andra en fotobok med massa bilder på oss, en fin text på baksidan och så låttexten till vår låt på en av sidorna :) Jag tror (och hoppas!) att han blev nöjd!


Sedan var det dags att åka på spa. Väl där så byttes det om till badkäder och så en badrock och tofflor på det. Sen spenderades tiden med att gå mellan poolen,bubbelpoolen och ångbastun. Inte så mycket folk så vi var för det mesta själva både i bubbelpoolen och bastun. Var så sjukt skönt och man kände sig sååå avslappnad. En liten lunch fick vi också. En stor sallad med räkor, lax och lite annat smått och gott. Lite synd eftersom jag inte gillar räkor så mycket men det gick.  Runt 15-tiden kände vi att det var dags att åka hem.



Åkte hem och myste lite och funderade på vad vi skulle göra under kvällen.

Det blev en runda in till Hemmakväll för att köpa godis och hyra 3 filmer. Och sen till Lyckans för att köpa pizza.
En helmysig (och god) kväll :)

Igår så blev det lugnt på förmiddagen och sen så åkte vi till Göran och Malin för lite middag. Det serverades Coq au vin, hade aldrig ätit det innan men det var gott. Blev massa prat och sen fika med tårta och såklart lite gos med Trixi. När vi kom hem blev det Robinson på webbtv och sen blev det inte mycket mer gjort.

Idag så har vi vart hos pappa och ätit mat. Stekt fläsk och potatis. Mumma. Och jag busade och gosade en massa med Svante.

Nu ska jag snart krypa ner tror jag. Börjar bli lite trött :)

Godnatt!!

-xoxo


Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Lasses födelsedag. Hurra Hurra Hurra!!!!

Idag säger vi grattis till min älskade pojkvän :) Nu på morgonen har vi haft lite paketöppning och snart åker vi till Ronneby för att spendera en dag på spa :D


Dåligt!

Dags att blogga lite igen. Senast jag skrev var i lördags.

Festen var jättekul men vi gjorde misstaget att åka in till stan. Men men vi var i stan högst en halvtimme eftersom det blev som det blev. Köpte mat och åkte hem och kollade på film ist.

I söndags åkte älsklingen hem till sin pappa och åt kroppkakor. Jag stannade hemma eftersom jag hade ont i magen. Dumma :( Men underhöll mig med att kolla reprisen på robinson, äta lite och sitta en massa vid datorn.

I veckan så har det varit skola varje dag. Vi har filmat vår film såklart. Vi får väl se hur den blir. Haha!! Lämnade över redigeringen till Emil och så skulle han lägga upp den idag på It´s learning. igår så hade vi sjukt kul i skolan, kollade på massa råmaterial från de andras filmer och sen var vi och åt också. Jag har verkligen hamnat i en super klass.

När jag åkte hem igår så skulle vi in och hälsa på mamma. Jag skulle ta tåget in till stan och älskligen skulle hämta mig på stationen. Men så blev det inte riktigt, mamma och jag fick åka ut till älsklingen som hade fått punka på E22:an. Lagom trevligt med alla bilar och så men som tur var så behövde däcket bara pumpas och har förmodligen inte gått sönder. Efter den lilla upplevelsen åkte vi hem till mamma och fikade och kollade lite på tv. Bonde söker fru är ju lika underhållande varje gång!! Roger is the shit!!!

Idag har jag vart ledig. Så dagen började med en superlång sovmorgon och efter det har det inte blivit nåt vettigt gjort. Bara suttit vid datorn och kollat på tv. Nu funderar jag på vad vi ska äta. Är inte sugen på att laga middag alls så det lutar åt pizza eller tacos.

Imorgon fyller älsklingen år och då blir det först lite presenter och sen ska vi på spa :) Ska bli superhärligt att bada, bubbla och basta :) Längtar!!!

Nehe, mat nästa!!

-xoxo

RSS 2.0