Fredagkväll..

..och jag känner mig supertrött.

Igår så var jag ju på första dagen av utbildningen. Har hamnat bland ett gäng trevliga tjejer+ en kille. Det var mest massa prat och så spelade vi lite Black Jack :)

Och idag har jag hunnit med en runda till Karlshamn, ett par avsnitt DH, fixa lite hemma och tills sist vart på utbildning i 3 timmar.  Idag har vi sysslat med att lära oss blanda korten, öva på grundgiven och sen räknat en massa + försökt bygga baser. Jag är verkligen så glad för att jag får vara med på denna utbildningen :) Känns så bra och även om vi bara totalt gått typ en halv dag så har jag lärt mig massor.

Jag är supernöjd!!!

Nu ska jag göra läxan och sen blir det sängen.

Imorgon blir det stan en runda, utbildning från 13-18,18:30 och sen åka upp till Växjö. Ja helt enkelt en fullspäckad dag!

-xoxo

Hemligheten avslöjas :)

Ja nu kan jag avslöja vad jag gjorde i tisdagskväll.

Jag var på jobbintervju.

Och idag ringde hon och sa att jag har fått jobbet. Är happy as hell nu!!

Utbildningen börjar redan ikväll.

Ska hoppa ner i ett varmt bad och försöka lugna ner mig lite.

-xoxo


Onsdag..

Dagen har gått i en himla fart.

Var i skolan på förmiddagen och skullle haft en liten lektion i kamerateknik men killen som skulle ha den kom inte så det var lite drygt.

Blev sjukt trött på hemvägen och sov nästan hela vägen från Karlshamn, kändes som om jag skulle däcka hemma i sängen sen med men ville inte vända på dygnet nu när jag äntligen fått det rätt :)

Så satte igång med att diska, frosta av frysen och städa lite. Sen när älsk kom hem så blev det storhandling och hämtpizza som avnjöts till Robinson. En helt lagom onsdagkväll i snöstormen.

Imorgon blir det nog skola. Det är iaf planen om det inte blir värsta stormen imorgon också.

Ser fram emot helgen då det blir fest i Växjö :D

Nu är det dags att krypa ner i sängen.

-xoxo


Det är faktiskt rent pinsamt hur vissa beter sig!!


------

Idag så blev det klippning och en runda på stan på förmiddagen. Köpte dock inget men lika bra det.

Eftermiddagen har spenderats framför tv och dator. Dock inte några längre stunder eftersom jag är helt sprallig och vet inte riktigt vad jag ska göra :P

Snart dags att laga middag, spagetti och köttfärssås står på menyn idag.

Ikväll ska jag in till stan en runda. Vad jag ska göra är fortf. hemligt, men om allt går som jag vill kommer jag berätta det inom en snar framtid. Så håll alla tummar och tår ni kan!!!

-xoxo

En ny vecka..

Kunde inte sova inatt, var helt klarvaken. Hatar när det blir så. Sov mellan 8-12 iaf så är ganska pigg.

Annars idag ska jag ringa och boka en klipptid och lite så.

Inte mycket action här!



Imorgon händer det spännande saker. Men de får vara hemliga ett tag till.


Nu blir det lite lunch :)

-xoxo

Sunday..

Helgen har gått i en himla fart tycker jag.

I fredags gick baby och jag på en lång fotopromenix. Sen på kvällen blev det en liten runda upp till Niklas för ett par glas vin och prat :)

Igår så var vi ute hos pappa nästan hela dagen. Vi åt middag, var ute och gick och kollade på massa gamla kort. 

Idag så blir det en mysdag, bara kolla på film och äta lite gott :)

Nästa vecka kommer ungefär spenderas som denna. Mycket självstudier, några rundor till Karlshamn och till helgen så blir det antagligen att åka några mil uppåt för lite fest :)

Nehe. Nu ska jag kolla på Robinsson avsnittet jag missade igår och sen blir det en runda till affären :)

-xoxo

Fotopromenix...,

Idag tog jag en lång sovmorgon ändå tills kl 11. Längsta jag sovit sen skolan började :P Satt vid datorn, kollade på DH och lite annat innan det var dags för lite "skolarbete". Blev en fotopromenad på lite mer än 1 timme. Ska ut mer imorgon och fota och så ska baby få agera lite modell :) Måste ju ha lite material att jobba med.

Kvällen spenderades hos Göran och Malin med lite kamerasnack och fika.

Denna veckan har vart rätt lugn ändå, 2 av kurserna kommer inte igång på riktigt förrens nästa vecka eller så.

Imorgon är det som sagt eget arbete igen. Vilket det kommer vara ganska mycket på denna kursen eftersom alla sysslar med olika saker.

Nu är det snart dags för sängen och en film.

-xoxo





Ledig dag..

Idag har jag vart ledig. Terminen i skolan har inte riktigt kommit igång än men imorgon ska jag få med mig kameran hem och sen ska det fotas en massa inför kommande veckor när vi ska hålla på i PS :)

Var en runda inne i stan och lämnade lite pappar och så. Blev "mellanmål" på McD och sen en runda i lite affärer. Hittade inget idag men ganska bra ändå nu innan man får CSN.

Blev grönsakssoppa till middag idag med och så kollade vi på Flickan som lekte med elden. Dem filmerna är jättebra men så psykiskt jobbiga att titta på.

Nu ska jag tvätta håret och lite så innan det är dags för Paradise Hotel och sedan sängen.

-xoxo

Det går framåt...

Dagen blev bättre. Älsklingen fick äntligen lite positiva besked och det gör mig ju såklart glad :)
Världens finaste ♥


Dags att laga mat snart. Ska bara ner till affären en runda och köpa lite ingredienser först :)

Sen blir det en tvkväll tror jag.

-xoxo

Något irriterad.

Morgonen har verkligen börjat super (ironi). Fast den gjorde det på riktigt tills jag gick utanför dörren.

Kollade ju inte ut innan jag gick så bestämde mig för att ta skinnjacka eftersom det vart plusgrader de flesta dagarna. Kommer ner till porten och möts av massa ny snö :( I hate it! Så blir något kyligt idag.

Och så var bussen 20 min försenad och det är ju alltid lika underbart, särskilt när man har tider att passa. Skulle vart i Karlshamn nu vid 9 men kommer nog inte dit förrens kvart över, och sen ska jag gå till skolan. Verkligen toppen.

Får hoppas på att dagen bara blir bättre :)

-xoxo

Något irriterad.

Morgonen har verkligen börjat super (ironi). Fast den gjorde det på riktigt tills jag gick utanför dörren.

Kollade ju inte ut innan jag gick så bestämde mig för att ta skinnjacka eftersom det vart plusgrader de flesta dagarna. Kommer ner till porten och möts av massa ny snö :( I hate it! Så blir något kyligt idag.

Och så var bussen 20 min försenad och det är ju alltid lika underbart, särskilt när man har tider att passa. Skulle vart i Karlshamn nu vid 9 men kommer nog inte dit förrens kvart över, och sen ska jag gå till skolan. Verkligen toppen.

Får hoppas på att dagen bara blir bättre :)

-xoxo

Helgen innan allvaret..

I fredags blev det lite "parmiddag" med Niklas,Camilla, Bruno och Hanna. Vi åt tacos och drack lite. För vissa blev det för mycket av det goda :P Men men. Vi hade iaf trevligt och när vi kom hem somnade jag nästan direkt.

Igår så blev det en runda ut till pappa. Vi åt god mat och pratade en massa. Ett litet drama blev det också på väg till affären :P Tur att det inte var värre. Fick skjuts hem av Madde och sen kollade jag på ett par avsnitt DH innan det var dags för sängen.

Idag händer det inte så mycket vad jag vet. Blir att slappa hela dagen.

Imorgon börjar en ny termin och så börjar jag på 3(!) nya kurser samt att jag ska försöka läsa matten. Får se hur det går men förhoppningsvis bra :)

-xoxo

Fredag.

Har vart lite dåligt med bloggandet nu.. Vart supertrött på kvällarna och somnat riktigt tidigt. Bra på ett sätt men dåligt på ett annat. Har inte varit nåt jättebra sällskap till älsklingen. Men det får vi väl ta igen nu i helgen då ;)

Veckan har flytit på med planering i skolan, bakning, ett litet besök hos mamma och annat.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska försöka komma på nån god mat och laga senare och sen blir det nog en film eller liknande om inget annat dyker upp.

-xoxo


 


På bussen...

Ja nu sitter man på bussen hem efter en lugn dag i skolan.  Denna veckan har vi bara planering inför våren så det känns skönt. Det jag gjort idag är att skriva en projektplan.

Ska in till stan och fixa ett par ärenden,hem och baka en ny omgång frallor, sen får vi se vad som händer. Ska hälsa på mamma nån dag snart med. Hon åker ju till Thailand på fredag. Är något avundsjuk :P


Nu ska jag surfa vidare.

-xoxo

Lördag..

Blir ännu en lugn hemmakväll.

Ska baka frallor och sen laga lite mat.

Ha en bra lördag :)

-xoxo

Skolstart.

Ja idag (igår) så var det lite mjukstart i skolan. Vi kollade på lite produktioner och pratade. På måndag börjar planeringen inför våren. Så får se hur det blir framöver.

Har suttit och försökt få tag på böcker till kurserna som jag ska läsa på distans. Fy vad dyrt det är med böcker till skolan. Men som tur är finns de flesta begagnade och lite billigare.

Helgen ska nog bara spenderas hemma. Just nu känner jag inte för att göra nåt speciellt iaf men det kan ju ändra sig.

Lika bra att vila upp sig inför terminen. Blir ju heltid nu men förhoppningsvis blir det ganska lugnt ändå :)

Nehe. Dags för nåt avsnitt Desperate Housewives och sen sängen :)

-xoxo

Bara en liten tanke.

Om man bryter kontakten med någon så kallar man väl inte den personen för vän? Eller är det bara jag som har den uppfattningen?


Jag vill vara en Na'vi :)

Idag så var vi hos mamma en stund innan vi skulle på bio, fikade lite och pratade.

Sen blev det Avatar på bio. Den var riktigt bra. Verkligen sevärd!!

Nu blir det snart sängen för mig.

Sista lediga dagen imorgon.

-xoxo


En soft dag..

Dagen har vart lugn och skön :) Tog ett långt och härligt varmt bad, har kollat på Desperate Housewives och bara varit en massa. En liten gnutta plugg har det blivit också :P

Imorgon ska älsklingen och jag hälsa på mamma en runda och sen framåt kvällen blir det bio. Älskar att gå på bio, det är så mysigt att sitta i mörkret brevid sitt ♥.

Har en massa funderingar och saker jag hoppas blir av. Men känneer inte att jag vill dela med mig av dem så därför blir det ganska korta och tråkiga inlägg för tillfället. Vi får hoppas att det blir bättre :)

-xoxo


Tisdag..

Känner mig sliten idag med. Är en liten förkylning eller nåt som sitter i kroppen :(
Nu blir det iaf att ta ett varmt bad, underbart..

Ha en bra dag :)

-xoxo

Recept!

Soppan var verkligen god men väldigt mäktig. Den passar nog bättre som en liten förrätt. Tycker jag iaf. Men som sagt vääääldigt god:)


Här är receptet


Kräftsoppa

För 4 personer.

Ingredienser
2 msk margarin
2 - 3 finrivna morötter
2 msk vetemjöl
8 dl vatten
2 fiskbuljongtärningar
400 gr kräftost (mjukost)
2 dl crème fraiche
1 burk kräftstjärtar i lag
svartpeppar
dill

Gör så här
Fräs de rivna morötterna i margarinet och strö över vetemjölet.
Späd med vatten och tillsätt buljongtärningarna och svartpeppar.
Låt soppan puttra i ca 10 min och rör om då och då.
Tillsätt mjukosten, crème fraiche och dill.
Småkoka i ytterligare 5 min.
Lägg i kräftstjärtarna (häll av lagen, lite kan ev. användas som smaksättare) och smaka av.




Något sliten..

Är supertrött idag. Har ont i halsen och ryggen och känner mig allmänt sliten :( Vill verkligen inte bli sjuk nu så det måste gå över. Helst nu!!

Nu är det matlagning som står på schemat och idag ska jag prova och göra en kräftsoppa. Låter hur gott som helst men vi får se hur resultatet blir :)



Återkommer med recept och utlåtande :)

-xoxo

Ett nytt utseende!

Ja det var precis vad bloggen fick inatt. Dock blev jag inte helt nöjd men det får vara så länge. Blir en ny framåt vårkanten, lite ljusare :)

Idag har vi vart hos pappa och ätit god middag, spelat spel och umgåtts :) I like!!

Nu är det snart dags för sängen. Är verkligen supertrött.

Godnatt!

Gott nytt 2010 :)

Gårdagen var riktigt bra!

Det började med parmiddag tillsammans med Niklas och Camilla. God mat och trevligt sällskap :D

Efter detta så gick vi ner till Linn och Andy som var värdparet för kvällen. Började sedan droppa in mer folk och ja vissa var väl mer onyktra än andra :P Kul hade jag iaf.

Vid 12 var det dags för bubbel och bullens korv. Och massa raketer så klart.

Efterfest hos Niklas blev det med. Dock var jag väldigt trött så blev inte så mycket mer fest för mig :P När vi till slut drog oss hemåt var klockan nog runt 03.30 nångång. Räckte gott och väl för mig och det var skönt att komma hem till sängen :)

Idag har det inte gjorts mycket här. Legat i sängen och degat och kollat på Desperate Housewives. En liten runda till affären har också gjorts men det är allt.

Nu blir det att fortsätta kolla på tv.

Hoppas alla hade en bra nyårsaftion :)

-xoxo

Lite bilder från gårdagen:


RSS 2.0