Thailand 2012...

Då är resan äntligen bokad.. I februari blir det Thailand i 2 hela veckor.. Ska bli underbart och kommer nog bli en fantastisk upplevelse :) Vi ska åka med mamma och hennes sambo och tillsammans ska vi få låna ett hus därnere..

Så nu längtar jag sååå mycket..

Här är en superfin ö som vi ska besöka :D


Veckan som gick...

Ja den har också bestått av jobb som de flesta andra.. Och denna vecka har det vart mycket sena kvällar så har knappt hunnit men någonting.. Tryckte in en klippning innan jobbet i tisdags och minishopping efter jobbet i torsdags..

I fredags efter jobbet var det kalas för lilla prinsessan Lovisa.. Bjöds på supergod mat. Och det blev en trevlig kväll som vanligt med finaste kusinerna :)

Och igår så var det dop för Max.. Jag hade en stor roll i dopet, jag var korsbärare :P Haha. Men det var jättefint och inte så stelt i kyrkan.. Sen så bjöds det på mat och fika.. Och så fick Maxen massa massa presenter, allt från böcker och matset till bilar :P

Och framåt kvällen så blev det en runda till Jim och Josse..


Veckan som gick bestod mest av jobb och så...

Veckan som gick bestod mest av jobb och så lite trevligheter :) I fredags så var vi hemma hos Camilla och Niklas en runda.. Och i lördags var det lite kräftskiva hos faster..Kräftor är så gott :) Hade en härlig kväll med trevligt sällskap och underbara kommentarer från de finaste ungarna :p Även lilla Maxen var där så det blev bebisgos också.. Eftersom Lasse ville ta sig ett par öl så vi sov över där.. I söndags så begav vi oss ut på svampjakt, och ja lite svamp blev det ju :) Det värsta var vägen hem..OMG!! Var lite lost en stund med det löste sig och hem kom vi. Och så unnade vi oss varsin pizza innan min älskade mammi kom på besök :)


Oj oj..

Över 2 veckor sen jag skrev senast.. Guuud vad tiden springer iväg..

Det har vart en del trevligheter dessa veckorna.. Bla senorendagen, just den iofs är väl inte mycket att hurra för men en kväll med säkten, grill och mys det är inte fel :P Sen har vi även hälsat på syster i det nya huset :) Tror de kommer få det toppen där..


Men det som veckorna bestått mest av är ju ändå jobb.. Där rullar allt på som vanligt...

Igår och idag har jag vart ledig och det har vart så nice :)

Igår blev det en runda in till sailet för att checka in om de hade nåt vettigt, svar nej. Som vanligt var det mest matstånd och så. Men det är väl kul att det iaf händer nåt i vår lilla stad.. Åt middag på stars, igen :P Älskar maten och en solig uteservering är ju aldrig fel :D

På kvällen gick vi bort en runda till Jim och Josse där det dracks lite vin :) Åkte sen i till sailet en minirunda men det blev hemgång rätt snabbt igen.. Som sagt inte mycket att ha :P

Idag har vi haft mys hela dagen.. Kollat på film och ätit gott..

Nu är det snart dags för sängen för min del...

-xoxo





RSS 2.0