Härliga helg.

Har varit så himla skönt med helg.

I fredags efter jobbet åkte vi till mammas och kollade läget. Sen blev det middag på McD. Tvtittande och film innan sängen.

Igår så jobbade jag några timmar innan vi åkte ut till Hasslö, åt middag på doppet innan vi kollade mello hemma hos vänner. En trevlig helt lagom kväll :)

Idag har vi hälsat på Maria och Anders i deras nya hus. Fullt ös med tapetrivning, målning och slipning. Tror det kommer bli jättefint när det är färdigt.

Haft söndagsmys framför tvn hela kvällen. Nu får det snart bli sängen :)

Godnatt!


.


Alla <3 dag

Idag är det alla hjärtans dag. Jag har spenderat dagen/kvällen på jobbet. Fick vaniljhjärtan som fika av Carro :) Har bästa klöverkompisarna.

När jag kom hem blev det hemmagjort potatismos och köttbullar. Riktigt gott :)

Har inte firat särskilt mycket men varför göra det på en speciell dag bara för att det är bestämt så. Nej då gillar jag att spontant hitta på nåt kul eller gå ut och äta på vilken dag som.

Nu ligger jag i sängen och skulle egentligen sovit för en bra stund sen men fastnade i nya serien jag kikar på.

Ska dock verkligen försöka sova för imorgon blir det att gå upp tidigt.

Natti!


Spa.

Dagen har tillbringats i Ronneby på spa med älskling, Jim och Josse. Så himla skönt och ja avslappnad blev man verkligen av allt bubbel ;)

Har tråkigt nog åkt på ännu en förkylning så näsan har runnit hela kvällen och det börjar klia i halsen. Jag orkar inte vara mer sjuk nu. Har vart en jääääkla massa sjukdomar hela hösten/vintern och nu får det vara nog snart.

Imorgon är det dags för jobb igen. Kunde ha bilen med, alltid nice att slippa passa busstiderna :)

Nu är jag nybadad och ligger nerkrupen i sängen.

Godnatt!


,

Dags för ett litet blogginlägg så här på natten..
 
Sen sist jag skrev har jag såklart jobbat och kört massa bil.
 
I lördags var jag, mamma och systarna på mello här i Karlskrona, alltid kul att umgås med fina familjen. Låtarna var kanske inte allt för bra men ändå roligt att ha vart där.
 
Denna veckan har det också vart en massa jobb. Men jag klagar inte, har sjukt kul på jobbet oftast :)
 
Helgen kommer vara fortsatt lugn.
 
Igår var vi hos Camilla och Niclas en runda och idag har vi bara chillat. Morgondagen ser väl i stort sett likadan ut men kanske åker och hälsar på någon.
 
 
 

RSS 2.0