Våra transportmedel.

Efetrsom huset vi bodde i låg någon/några kilometer från "centrum" så hyrde vi mopeder under nästan hela vistelsen. Riktigt mysigt och smidigt :)




Lasses och min Hello Kittymoped.

Första kvällen i Ban Phe.

Vi kände oss helt lost första kvällen. Vi hade i princip ingen aning om var någonting låg. Men äta var vi tvugna att göra så vi begav oss ut på stan och hittade ett väldigt inhemskt ställe. Det var som en buffé med massa olika kött som man fick grilla själv vid bordet. Det var inte den fräschaste restaurangen jag ätit på men det var faktiskt rätt gott och väldigt spännande :D


Resans början..

 

God mat på Kastrup

 

På flyget

 


Back home..

Nu är vi hemma igen efter en härlig 2 veckors resa i Thailand. Har haft sol nästan varje dag, badat och shoppat. Får bli mer uppdatering om resan senare.

Idag har jag slappat i princip hela dagen, kollat ikapp på lite serier och framåt kvällen så var vi hemma hos Madde, Daniel och Max. De fick lite presenter och så fikade vi och gosade med lillprinsen :)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Blir lite tidigt eftersom i Thailand är klockan 4 på natten.

Godnatt!



Nöjd tjej..

Gårdagen bjöd på lite säljsupportfest hemma hos Therese.. Hade en trevig kväll och en riktig partyhöjare var Helikopter-Linda ;) Avslutade sedan natten med lite dans och black jackspel på Harrys..

Idag har vi mest chillat runt här hemma och i eftermiddags fick vi lite fikagäster..

Nu fixar vi med det sista och jag är pirrig som bara den.


20120202

Dagarna består av jobb, äta och sova just nu känns det som. Etersom kylan bestämde sig för att komma nu i veckan så har jag ingen lust att vara ute. -10 grader är ingen temperatur som jag uppskattar särskilt mycket..

Längtar såååååå mycket efter värmen och har nu börjat packa äntligen.


Sista jobbdagen på länge imorgon och på lördag blir det lite fest med härliga tjejer från jobbet :)


RSS 2.0