Skoldags :)

Redan uppe. Eller ja har inte sovit så mycket inatt, en kombo av att jag sov för länge igår, nervositet och ont i nacken. Blä säger vi på det.

Vid 7 blir det att gå hemifrån för att ta bussen och sen tåg.

Ska ta mig en dusch som förhoppningsvis piggar upp.

Uppdaterar när jag kommer hem sen :)

-xoxo

Lördag

Blev inget Karlshamn igår. Kände mig svimfärdig efter att nästan inte sovit nånting. Så ist för att åka dit sov jag några timmar. Sen när jag vaknade städade jag och diskade. Lyssnade på massa Volbeat med såklart. I love it!

Överraskade med lite mys när mannen kom hem sen. Hade lagat mat, tänt ljus och släckt ner. Och så blev det filmtittande och så. Alltid kul med lite vardagslyx. Inte sånt man gör varje dag ju.

Och idag var det tänkt att man skulle åkt med på crusing eftersom mannen är chaufför men vakande helt kallsvettig inatt, kunde inte sova efter det så man mådde ju sådär sen.

Åt och sov ett par timmar innan så nu är det bättre. Blir så arg på att jag inte kan sova ordentligt på nätterna längre.

Ikväll blir det inte att göra så mycket, mår ju mycket bättre nu men tror det blir att vara vara hemma, skönt det med iofs.

Ser fram emot nästa lördag. Då ska jag träffa ett nytt gäng tjejer, tror det kommer bli super :)

Och såklart ser jag fram emot måndag. Nu pirrar det massa! Ska bli skönt att få lite att göra :P

Nu blir det tv:n en stund och sen får vi se vad som händer :D

-xoxo


Nya favoriten:



1



Säger bara SUCK!! Vissa är "too much"



Sliten...

Igår så blev det en runda på stan. Kom hem med det jag skulle och så klart lite till, hittade ett par vita shorts på rean på Gina. 29 kr kostade dem. Som hittat :D  Annars gjorde jag inte så mycket igår. Kollade på Paradise finalen inatt och sen kunde jag inte sova. Så drygt. Vet inte varför jag har så svårt att sova nuför tiden :(

Det gillas inte!!!!

Om några timmar tar jag tåget till Karlshamn. Ska kolla in skolan. Får dock åka själv eftersom baby sviker mig och åker och fiskar med sin pappa ist. Men det kan han få göra. Vi träffas ju så mycket ändå :)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Blir nog hemmakväll med nån god mat..

Ska hoppa ner i badet nu.

-xoxo

Mys :)

Igår kväll så hade baby och jag lite mys här hemma. Vi åt kräftor,räkor och paj och drack vin :) Baby tog några öl med. Det var riktigt gott med lite kräftor! Sen blev det film och lite godis och chips till den. En bra kväll, kändes som det behövdes ;)

Nu funderar jag på att åka in till stan en runda. Ska fixa det sista inför skolstarten tänkte jag. Måste köpa en kalender och sen blir det lite annat småplock.

Ska börja fixa mig i ordning.

-xoxo

Ny bloggdesign :)



Kunde inte sova så knåpade ihop en ny bloggdesing, tog sin lilla tid men jag är nöjd :)

Kväll....

Nu det tisdag igen och den 31:a närmar sig med stormsteg. Ska bli spännade att börja :)

En liten uppdatering om helgen med kanske.

Ja det gjordes faktiskt väldigt lite i helgen. Var i princip panka så vi roade oss här hemma ist. Kollade på film och lite sånt.
Lagade Tacosoppa gjorde jag i lördags med, blev väl sådär. Gott men inte supergott. Så det kommer nog inte göras om.
Var hos pappa och Kristina i söndags och åt middag och gosade katterna. Så underbara!! Jag vill ha en :/

Idag så har jag varit duktig och bakat frallor. En variant som heter grötbullar (för grunden är havregrunsgröt) De blev kanongoda. Kommer göras om mååånga gånger, jättelätt att göra och inte så mycket ingredienser :)

Sen ikväll nu så var vi en runda på McD och åt!

Nu väntas det på att Paradise hotel ska börja sen blir det sängen.

I veckan blir det antagligen in till stan på torsdag och på fredag blir det att åka till Karlshamn så jag hittar till skolan sen när det är dags på måndag..

-xoxo

Fredagskväll.

Och vad gör man. Jo sitter här hemma i lägenheten och kollar på film.

Idag har det gjorts så lite som möjligt. Sjukt tråkigt väder har det varit. Funderade på att baka nåt men var inte så sugen på att ta mig till affären ens för att köpa ingredienser när regnet öste ner :(
Får se om det blir något bak imorgon ist.

Ska åka ut till pappa med en runda imorgon.Ska hämta lite post. Och såklart ska vi kolla på kattungarna.

Längtar faktiskt tills skolan börjar nu. Ska bli spännande och se vad man hamnar med för folk. Förhoppningsvis så är det väl nån som är trevlig :P

Sen helgen efter skolan börjat så har jag blivit bjuden på en sak. Får se om jag ska dit, har några dagar på mig att svara.  Men det lutar väl åt att jag går, alltid kul att träffa nya människor.

Det var väl allt för lilla mig ikväll.

Nu blir det nog tv:n en stund till och sen ska jag sova. Helt slut fast jag sovit en himla massa idag.

-xoxo

Mixup!

Lever just nu ett relativt innehållslöst liv.  Det enda jag gör om dagarna är typ att slappa, Blir  ändring på det om 1½ vecka eller vad det är tills skolan börjar :P

Iofs klagar jag inte men efter en hel sommar med att bara slappa börjar det kännas som man borde göra något.

Ikväll blir det iaf att kolla på film. Skulle vara American pie-The wedding på 6:an. Tänker alltid på Ida när jag ser den för vi gick på den på bio. Åh jag saknar min Ida :/ Sjukt länge sen vi träffades nu.

Är fler jag saknar!! Finns vissa som gärna skulle få finnas i min närhet igen. Men men. Får väl leva med att man ibland glider ifrån varandra :( Tråkigt är det iaf.

Nehe om man skulle ner till affären en runda nu. Lika bra att passa på innan det nya livet kommer igång :P

Höstplaner!

Sjukt trött idag. Har sovit typ 2 timmar på ett dygn nu :/ Hmm varför ska jag alltid vända på dygnet?

Var inne i stan en runda idag och gjorde ett ärende och sen tog vi en hamburgare på McD. Så gott! Efter det sov jag mina timmar och sen har det bara blivit att sitta vid datorn och kolla på tv.

Det börjar närma sig skolstart och det är sjukt pirrigt. Man funderar ju massa på hur det ska bli och ifall jag kommer få några trevliga klasskompisar. Men bara man kommer dit så brukar det bli bättre :)

Och i samband med att skolan börjar så ska jag börja ett "nytt" liv. Haha, eller ja ska försöka skärpa mig med vissa saker och för att jag ska hålla det så ska jag ge  mig själv en liten present om jag lyckas :)

Funderar också på att köpa träningskort. Isf blir det nog på Lokomotion igen, trivdes bra med att träna där.

Nu ska jag vänta tills Paradise Hotel börjar och sen ska jag sova.

-xoxo

Give me some money!!!

Känner mig lagom pank nu :/ Beror ju på dataköpet men snart kommer pengarna igen. Hade velat ha dem nu!!

Men men.

Igår så var vi hos mamma en runda, hämtade vår bilskatt och fikade lite. Sen åkte vi till Madde en runda. Fick en liten present för att vi passat Tyson :D En påse med lite allt möjligt, ljus,badskum, godis, chips och säker något mer.

Åkte hem och lagade middag och kollade på Ice age 2&3. Love it!

Snart blir det att ta tag med att städa lite här hemma. Drygt men måste göras :P

-xoxo

OMG!!!

Tycker det nästan är lite patetiskt när folk försöker vara nåt de inte är. Och sen att allt är toppen och det är aldrig nåt negativt och man målar upp den perfekta bilden, känns som det är då det är fejk när man måste överbevisa för folk hur bra man har det.

Lite irritation såhär på måndagen!

Sail 2009.

I fredags så var det tvätt som stod på schemat. Efter att det  var klart så gick vi upp till Niklas en runda där det blev att dricka några cider, spela poker (både vanlig och kläd :D) Niklas förlorade på båda :P. Killarna spelade lite gitarr också. När älsklingen somnade raklång i hallen tyckte vi det var dags att gå hem :)

Igår så sov vi länge. Sen blev det att fixa lite mat, klyftpotatis,kött och grönpepparsås. Mumma! Fixa sig iordning för det var fest igår också. Lite mer folk denna gången. Det blev drickaspel för vissa, ett  "fint" nummer framfördes av Niklas till Henrik, det togs kort och en liten flört blev det nog under kvällen med. Nämner inga namn :D Förfesterna är alltid bäst. Bara att konstatera. Det var absolut trevligt inne i stan med, träffade Maggo och Jessica där ju. Sjukt länge sen man umgicks med dem. Men sen så blir det ju så att alla går åt olika håll, man tappar bort någon och man kan inte bestämma sig vart man ska gå. Men överlag så var kvällen toppen. Tequilan på Playbar satte sig där den skulle. Kände mig inte så full men trots allt var jag nog det :D

Dock avslutades den lite dumt eftersom det var någon som bestämde sig för att gå hem trots att vi hade fixat skjuts och allt. Jaja allt löste sig iaf till slut. När någon kom hem efter att ha gått i typ 3 timmar.

Snart lutar det åt att det blir lite bakfyllemat. En pizza,cola och film hade inte suttit fel.

-xoxo

Hellu.

Kom hem igår runt 19. Jag  var helt slut så jag sov i soffan en stund medans baby lagade mat. Blev fisk och potatis. Gott. Sen blev det att sitta vid dator, kolla på Paradise och sen sitta vid datorn igen. Kom en STOOOOOR spindel och kröp på filten jag hade på mig. Trodde jag skulle få panik. Så flög upp ur soffan och sen kunde inte baby hitta spindeln för att ta ut den så jag vägrade vara i soffan mer. Gick och la mig ist. Som tur var kom spindeln fram så baby kunde ta ut den och jag kunde sova gott sen.

Idag har det inte hänt så mycket än så länge, planen är väl att tvätta, äta nåt och sen ikväll blir det antagligen att dricka lite och sen in till Sailet.



Tänkte på när vi åkte hem från Köpenhamn när vi varit i New York. Vi lyssnade på Önsketimmen på radion. Har aldrig hört nåt konstigare program. Man kan ju önska låtar där och sen ska jag säga varför man vill önska den låten. En "gubbe" önskade Bed of  Roses till sin svägerska. Haha undra om de hade en liten fling :P  Och sen var det massa andra konstiga önskningar. Eller så var det bara vi som började bli jetlaggade och flummade.


-xoxo

13/8-09

Sitter i Madde och Daniels lägenhet nu. Baby och Tyson ligger och sover :) Riktigt lugnt och skönt är det.
Kom hit igår, då blev det att spela rockband, kolla på sex and the city och gosa o gå ut med Tyson. Åt tacos gjorde vi med.
Och idag har det inte gjorts så mycket. Gått en liten runda med Tyson och sen har jag varit på Arbetsförmedlingen. Ska gå dit en gång till den efter den 31/8 sen slipper jag dem :) Ska bli så skönt att bli utskriven därifrån.

Vad vi ska hitta på eftermiddag/kväll är inte bestämt än. Får se om det blir en runda på sailet eller om vi bara åker hem. Sånt man märker.

Ska ta tag i disken här nu och sen blir det en runda med Tyson.

-xoxo

Massa fix.

Har fixat det mesta inför skolan nu vilket känns skönt. Köpt dator och fixat lån (Ja det fick blir det, kan inte leva på 500 i månaden) Bara lite småsaker kvar nu. Och så väntar jag på min inloggning till skolsidan.  Snart är det dags att börja, den 31 närmar sig.

Har fixat lite här hemma med. Diskat och så. Hade velat tvätta men finns ingen tvättid på ett par dagar nu. Så det får bli på fredag :/

Blir en runda ner till affären med snart.

-xoxo

Heeelg

I fredags åkte vi och köpte min dator J Sen åkte vi hem till Göran och Malin. Blev bjudna på supergod mat, potatis & succinigratäng med fläskfilé. Blev massa prat om kameror och sånt. Provade även att fota lite med Görans kamera. Åh jag vill med ha en systemkamera.  Vi åkte hem runt 23. Blev nästan förvånade när vi såg vad klockan var. Kändes inte som om den  var så mycket.

Väl hemma så började vi fixa med datorn. Gjorde backup:er och så. Sen skulle den provas lite så vi drog över Wow och testade grafiken lite och den klarade över förväntan. Inte högsta men ändå :P

Installerade sims 3 också. Så det spelades en stund. Inte som jag förväntade mig men helt okej som tidsfördriv.

Sov inte på hela natten, var inte det minsta trött så kunde inte somna. Hade ju vänt på dygnet.

Igår så blev det iaf en runda till pappa och Kristina. Deras bil hade krånglat lite eller ja typ brunnit lite så vi kollade på det och sen så kelade vi såklart kisebebisarna :D  Åh, de är så sjukt fina nu. Hade vi inte bott som vi gör hade en fått följa med hem sen om några veckor eftersom det är 2 som ingen vill ha . Åkte hem därifrån runt 21 sen blev det hem och laga middag. Blev tortillatårta. Och efter maten så somnade jag i pricip direkt och sen sov jag till 11.30 idag. Något trött.

Och än sålänge idag har det inte gjorts mycket. Kollat på tv och sen suttit på balkongen en stund. 

I veckan så blir det att åka till Af en dag och så har jag lovat Madde att vi ska passa  Tyson ons/tors. Så då blir det att bo i stan.  Sailet i helgen med ja. Det får man väl åka in på en runda :D

 

-xoxo


Uuuuups..

hm. Klockan är snart 3.10. dags att sova kanske. Vänt på dygnet har jag gjort. ganska drygt egentligen men får väl försöka vända tillbaka det snart.

Idag har vi vart och kollat på dator. Hittade en som verkade bra så den ska vi köpa idag. Om ett halvt dygn eller så :P har suttit en stor del av kvällen och tittat på olika datorväskor. Känns som en väääldigt nödvändig sak eftersom jag ska ha datorn med mig när jag ska till skolan.

Skolan ja, inte länge tills den börjar nu. Några veckor. Lite pirrigt är det men samtidigt ska det bli väldigt kul. Träffa lite nya människor och komma till en annan stad.

nehe om man skulle ta och krypa ner.

(Kommer nog inte somna dock. är helt uppspelt inför datorköpet :P)

-xoxo

Update

dags att uppdatera igen då ja.

I lördags var det alltså kalas för kusin Jeanette som har fyllt 17. Ett treligt lite kalas. Belv bjudna på massa goda kakor och sen tårta. Iofs åt jag ingen tårta men de som gjorde sa att den var god :P

Efter kalaset blev det film och massa gott hemma i soffan.

I söndags gjorde vi i princip ingenting.

Och igår gjordes inte heller så mycket. Vi frostade av frysen iaf. Vilket var välbehövligt.

Och idag har vi vart och storhandlat. Det ekade i alla skåp så det var liksom dags :D Blev middag på McD idag igen. Fy på oss. Men ska bli bättring nu när vi har handlat hem lite mat. Skrivit matlista har jag också gjort.

 Funderar en massa på skolan. Ska bestämma allt nästa vecka om lån och sånt.

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel och sen krypa ner i sängen.

-xoxo

Viva Karlskrona.

Åkte in till stan runt 8 igår. Gick upp till mamma och Tommy en runda. Sen blev det att kolla vad Viva Karlskrona hade att erbjuda, inte så mycket tyckte jag. Vi gick och åt kinabuffé på Lotus :) Så gott var det. Och efter det var det dags att kolla på Roadkill 66. Och de var bra som vanligt :P

Nu ska jag krypa ner i sängen en stund igen.

Och sen i eftermiddag blir det kalas.

-xoxo

RSS 2.0