Och bara btw...

Har ju glömt att skriva att jag fått en ny kusin..

Lilla Linus.. Längtar tills jag får se den lilla gosungen på riktigt. Förhoppningsvis snart..

100531

Det blir en hel del jobb nuför tiden så jag är inte lika aktiv här längre.

Kommer inte ihåg riktigt vad jag gjort sen sist.

Men i lördags så var jag iaf på tjejfest med sexparty. Riktigt kul med massa fnitter och en hel del dricka :D Dans på busshållsplatsen blev det också. Men som vanligt så blev det inte riktigt som man tänkt ute. Men det var helt okej ändå.. Gick och åt med baby för att sedan ta bussen hem och sova..

Har hjälpt till lite med mamma och Tommys flytt med.

Och så har vi fixat iordning lite här hemma. Ny soffa på plats bla. Har lite mer som ska göras men det får vi ta när vi kan. Jag jobbar hela veckan på McD+nattjobb fre/lör. Lagom roligt men grymt skönt när lönen kommer :D Hade ju iaf en ledig helg veckan som gick..

Idag har det vart jobb och sen åka hem med baby och äta tacos och kolla på film. Kick ass blev det, rätt bra faktiskt.

Om nån timme blir det sängen..Tänkte ev ta en runda på stan innan jobbet imorgon.. Dock mest för att kolla.. Pengarna behöver stanna på kontot ett par dar till :P

-xoxo

Tillbaka igen..

Ja nu får det bli lite ordning på bloggandet igen.

Har hänt mycket sen sist.

  • Fyllt år och haft kalas. Fått massa fina presenter som jag är supernöjd med! :)
  • Vart sjuk
  • Jobbat
Och sen en hel del som jag säkert glömt.

Veckan kommer bestå av jobb och förhoppningsvis lite trevligheter. Och på lördag så blir det sexparty hos P, ska bli kul att träffa alla brudarna igen :D

Ikväll blir det en lugnt med lite Pippi-tittande. Började kolla på det igår. Nostalgi :) Ska bara ner till Konsum en runda först.

-xoxo

100511

Nästan en vecka sen jag uppdaterade igen. Alldeles för dålig på det nu när det blir massa jobb och sånt men ska försöka bättra mig :)

Nu kommer iaf en liten uppdatering om vad som hänt sen sist.

Förra onsdagen bestod av att vara hemma och ta det lugnt. Och på natten så blev det jobb på Nivå, mycket trevligt som vanligt :) Och sen blev det att bege sig hem till mamma för att sova.

I torsdags så var det jobb på dagen och sen blev det lite vin hemma hos Linn och en runda in till Fox. Var lite busiga och anmälde Kim till kareoken utan att hon visste om det  :D

I fredags var det jobb ännu en gång. Åkte sedan hem för att fixa mig iodning för tjejkväll med Camilla, Linn,Kim och Veronica. Åt gott på Stars´n stipes, drack hemma hos Veronica, var på en inflyttningsfest och senare på Harrys :) Blev dock hemgång relativt tidigt.

I lördags jobbade jag igen. Sen blev det hem och fixa mig iordning för ännu en fest. Denna gången hemmafest hos Linn. Var superkul. Dansa på stolarna, My horse is amazing och Twister är bara några ord som kan beskriva kvällen. Gick sedan hem ensam medans baby fortsatte till efterfesten :P Jag ville bara hem och sova. Var dötrött efter att knappt sovit på flera nätter.

När baby kom hem på söndagsförmiddsagen blev det en runda till affären och pizza inhandlat. Kollade på film och spenderade resterande av dagen i sängen :)

Igår så var jag ledig. Riktigt härligt att bara ta det lugnt och slappa.

Och idag så var jag ledig på dagen och har jobbat kväll på McD. Och nu är det snart dags att krypa ner i sängen.

Så ska kolla lite på tv nu :)

-xoxo

....

Snart dags att sova..

Jobbet gick bra. Lite stressigt de första timmarna men sedan blev det riktigt lugn.. Så fyllde på och plockade med lite sånt :)

Bara ett minus på kvällen och det var den "creepy" killen. Haha, inte intresserad av att prata om mig och mitt privatliv på jobbet. Tack! :P

Och sen kom fina älsklingen och hämtade mig. Han är verkligen guld värd!! ♥

Hamnade sedan här och har kollat på lite Desperate housewives och Gossip girl..


Nehe, dags för sängen nu..

100504

Idag har det vart en lugn dag.. Älsklingen har vart hemma med mig eftersom han är sjuk och det har bara blivit slapp hela dagen. Inte riktigt enligt planerna :P

Ätit god kräftsoppa har vi med gjort. Mmmmm!!

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att jobba ikväll.

-xoxo

Maj!

I onsdags så blev det jobb igen.. Sen hem och slappa.

I torsdags blev det jobb och på kvällen blev det lite firande av Kim. Ett par glas vin slank ner och sen blev det en runda till Foxen där Kim sjöng kareoke "Du försvann som en vind". Mkt fint :) När vi senare på kvällen åkte hem blev vi stoppade av polisen. Men de kollade bara chaufförens körkort och sen kunde vi åka vidare :)

På fredagsmorgonen var jag inte särskilt sugen på att börja jobba, så trött fast vi åkte hem runt 1. Men det var bara att ta sig samman och åka till jobbet. Gick fort eftersom det var mycket folk. Sen blev det hem till Maddes lägenhet för att passa vovven och äta lite. Älsklingen kom med och hälsade på och när han gick så somnade jag en stund. Och efter nån timmes tv-tittande var det bara att göra sig iordning för en kväll med jobb. Inte mycket folk men trevligt ändå. Hemgång vid 03.30. Då var man lagom trött och sen ut och gå en runda med Tyson på det.

Blev inte för glad på lördagsmorgonen när det kom en hel jäkla orkester utanför fönstret och väckte mig kl 07.45. Gav Tyson mat och gick ut en runda och sen blev det att somna om. Älsklingen kom efter några timmar och då blev det mat och sedan att slappa till Sex and the city :) Love it!!!! Åkte hem runt 7-tiden. Och vid halv elva var det dags att bege sig till stan ännu en gång för mer jobb.. Denna gången på Harrys.

Igår var jag ensam hemma i stort sett hela dagen. Sov grymt länge men det behövdes. Sen tog jag tag i disk och lite annat som inte blivit gjort.  Sen kom baby hem med Mcd- mat och så blev det lite slappkväll.

Och idag har jag vart ledig. Skönt att bara ta dagen som den kommer. Har även lagat mat idag, blev piroger. Ett himla pill med dem men de blev bra ändå till slut :) Annars har vi bara slappat. Stackars älskligen har öroninflammation. Usch och fy..

Resten av veckan består av jobb varje dag. Blir att sova hos mamma nån natt och sådär. 

Ser fram emot helgen då det blir lite trevligheter :D

-xoxo

RSS 2.0