-

En vecka sen sist.. 

Dagarna ser ungefär likadana ut.. Jobba, äta, tv-tittande och sova.  Lite träning emellanåt också ;) 

I torsdags passade vi finaste killen. Lite spel, filmtittande och fika. 

I helgen blev det jobb och lite fest med härliga brudar.. Söndagen var dock inte lika härlig. Suger att vara bakis. 

Snart dags att sova, känner mig så trött hela tiden. 

Hade behövt komma bort. Lämna alla dumma tankar bakom mig och se framåt. Lättare sagt än gjort eftersom ångesten över detta nog aldrig kommer försvinna. Jag hatar att vissa verkar kunna leva vidare utan konsekvenser av sitt sviniga beteende.  


.

Ligger i soffan och tar det lungt.. Blir snart sängen för jag är så trött. 

Helgen var lugn. Fredagskväll med finmiddag och film, i lördags jobb, crosstävling och myskväll och gårdagen blev med lugn. 
Skönt med lugnet. 


Jag tänker mycket,tänk om jag.. Tänk om jag berättat allt den där oktoberdagen. Då hade det nog sett helt annorlunda ut. Blickar framåt och hoppas att allt ger sig själv. Du förtjänar en stor dos av dålig karma! 






-

Vilken mysig helg det varit. 

I fredagskväll blev det nachos med tillbehör, gotte och film. 

I lördags var jag uppe och lämnade Lasse i Saleboda innan jag åkte och jobbade ett par timmar. Hämtade hem honom igen och fortsatte hem för att mellanlanda och göra oss iordning. Mötte upp pappa, Maria och Madde med respektive på Montmartre. Hade en superhärlig kväll med så god mat. Blev också en runda till Stars innan vi åkte hem. 

Igår blev det att sova länge. Åkte sen ut till Sturkö för att plocka svamp. Vi var nog i skogen 3 timmar och det lönade sig. Vi fick ihop 2,4 kilo. Pappa är snäll som avslöjar sina ställen för oss ;) Fikade ute vid havet och sen blev det lite fika igen medans vi rensade svampen. 
Blev såklart en smörgås med stekta kantareller som kvällsmat.







-

Helgen har varit väldigt lugn. Mycket serietittande blandat med fix hemma och lite träning. 

Igår var vi på bio med Max, hans första biobesök. Han verkade väldigt nöjd och det är huvudsaken. Mysigt så det får vi göra om :)

Idag har det varit en halvdryg dag på jobbet. När systemen krånglar blir det lätt lite så. Blev indisk hämtmat och sen har vi varit hemma hos Camilla och Niklas en runda. 

Kollat paradise och nu blir det sängen. 





-

Veckan som gått har verkligen varit upp och ner.
 
De senaste dagarna har varit ganska förrvirrande men nu tror jag att jag har landat lite. Mycket som snurrat runt.
 
Det finns saker som jag egentligen känner behöver bli sagda men jag orkar inte med vad det skulle dra igång. Men folk ska ha väldigt klart för sig att jag inte accepterar att bli "överkörd".
 
Det var den lilla torsdagsfunderingen och nästa gång får vi hoppas på ett mer positivt jag :p
 
 
 

RSS 2.0