Lycka

I helgen var det 2-årskalas för Max. Denna underbara unge som gått från att vara min lilla bebis till att bli ett barn. Han är så himla härlig nu, börjar prata och verkligen förstå. Han blev supernöjd med alla sina presenter. Mosters älskling <3

Nu väntar vi med spänning på när jag ska bli moster för andra gången. Beräknat datum har redan vart så vi får se när bebis tittar ut.

Imorgon ska jag jobba några timmar innan vi beger oss ut till faster på Senoren och firar Valborg. Hoppas på fint väder och en underbar kväll :)



Vår.

I fredags hade vi en riktigt mysig men lång dag med/på jobbet. Började med frukost på Scandic fortsatte med en runda på stan innan vi åkte till jobbet. Vi lyxade till det lite ytterligare med att köpa indiskt till lunch/middag. Jobbade sedan till 20. Då blev det chill i soffan resten av kvällen.

Lördagen blev det sovmorgon innan jag begav mig till lite affärer för att köpa min födelsedagspresenter till min lilla prins som snart fyller 2 år, stora killen <3

Begav oss sen till Almö och mötte upp Camilla och Niklas för en solig och härlig eftermiddag med fiske och korvgrillning. Kvällen spenderade vi med samma sällskap på Hasslö.

Söndagen chillade vi mest, var uppe hos Göran på kvällen och bytte däck men annars hände inte mycket.

Nu ska jag lägga mig en runda i badet och sen slänger jag mig nog i soffan och kollar på min serie.


.

Idag när jag vaknade trodde jag att det var onsdag, blir rörigt när man varit ledig mitt i veckan :p

Igår kom äntligen beskedet om varslet. Har fått ett slutdatum så känns bättre nu när man inte behöver känna nån ovisshet.

Ser fram emot morgondagen då det blir mysfrukost på Scandic med bästa kollegorna :)


Ledig dag.

Ligger fortfarande i sängen men ska ta mig upp för att käka lite frukost snart och sen blir det en liten prommis.

Helgen flög iväg som vanligt. Fredagskvällen hade vi hemmamys med filmtittande. Såg Gangster squad, ganska bra. I lördags var jag och fixade mina naglar och shoppade lite innan det var dags för kalas för Maria och Anders. Bjöds på supergod mat och självklart trevligt sällskap :)
I söndags fixade vi lite här hemma med att slänga lite kartonger och sånt. Blev en runda till Senoren för att grilla. Mysigt men lite kallt att äta ute.

Nehe, om man skulle ta tag i dagen ;)


Ny vecka..

Helgen som gått var en bra helg som vanligt. Lördagskvällen spenderades hos Camilla och Niklas och i söndags kom pappa och Kristina hit, de köpte med supergod thaimat och hade med blomma till mig och present till Lasse :)
 
Imorgon är jag ledig. Blir först en lååång sovmorgon och sen ska jag ta en runda in till stan då jag har lite ärenden bla inköp av presenter.
 
Nu blir det sängen och film.
 
Godnatt!
 
 
Jag vill dricka drinkar på en Thailandsstrand snart igen ♥

Resefunderingar

Har kollat på resor nu flera dagar i sträck. Åhh jag är så sugen på att åka någonstans. Dock är det kanske inte bästa läget att bestämma något nu när jag är varslad men vi hoppas på en ev resa i sommar och en i vinter :)
 
Är bara så kluven på vart man ska åka. Thailand lockar en hel del och isf mer åt sydvästra delen än där vi var förra gången. Sen finns det ju hur många länder som helst dit man hade velat åka nångång.
 
Men men, först ska vi njuta av en härlig vår här hemma och förhoppningsvis en varm sommar :)
 
 

En fin påsk.

4 dagars ledighet är snart över och jag ångrar inte det minsta att jag bytte till mig den fjärde lediga dagen ;)

Fredagen spenderades uppe hos Göran, lördagen var vi först ute hos mamma och sen åkte vi en runda till Jim och Josse. Påskdagen hemma hos pappa och idag hade jag lite egentid med shopping. Blev 3 par skor,gardiner och kuddar till soffan. Skönt med lite nytt :)

Haft en fin helg med bästa sällskapet.

Imorgon är det dags för jobb igen. Hoppas på att få lite besked men det lär väl dröja.




RSS 2.0