Påskveckan.

Ska se om jag kan komma ikapp lite. Det är sisådär med minnet. 

Sov knappt ingenting natten till måndagen. Så jobbdagen var hemsk men det var bara att lida sig igenom.  Kom hem, åt och sen sov jag ca 14 timmar. 

Tisdagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. 

På onsdagen åkte vi hem till Maria och hälsade på världens finaste lilla Elsa. Vi åt pizza, pratade och busade med barnen. 

På torsdagen var det segt på jobbet. En hel del gick hem efter lunch och vid 15 tiden var nivån väldigt låg. Mycket grova skämt och massa prat. 
Hemma blev det finmiddag tillsammans med sambon. Pepparbiff, potatishalvor, olika såser och till detta ett par glas vin. Kollade på film och hade mys. 

På fredagen blev det ganska lugnt. Lite tv-tittande varvat med tvätt och framåt kvällen åkte vi upp till Madde och Janne för lite påskmat. 

Påskafton var jag inne i stan och fixade naglarna, shoppade lite smått och handlade. Sen blev det hem och göra pajer. Fixa sig iordning och sen åka till mamma. Åt supergott "påskbord" med pajer, lax, ostar, köttbullar och en massa annat gotte. 

Gosade och lekte med finaste ungarna, pratade och skrattade. Älskar världens finaste familj <3

Söndagen var ganska lugn. Vi tog en runda ut till cafét för att äta lite och fick jag hoppade in och hjälpa till lite också. 
Sen blev det mest chill.

-

Onsdagen efter vi kom hem från London var vi lediga båda två. En slapp hemmadag fick det bli. 

Torsdagen var jag hemma själv. Chillade, handlade och lagade massa lunchlådor samt middag innan jag åkte och umgicks med en vän. 

Fredagen var det jobb igen. Segt att komma upp men kul att träffa alla igen och såklart blev det en del resprat. På kvällen tog vi det bara lugnt. 

Lördagen åkte vi och hämtade upp pappa ett litet missöde ;). Körde upp till Madde där det skulle renoveras lite. Lasse, pappa och Daniel fick sköta den biten medans Madde, jag och Max åkte till lekparken och hade mys. Gjorde bort oss lite med men det får man bjuda på. Tog en tripp till mamma också som bjöd på fika. 

Väl hemma var det dags att göra sig iordning för en födelsedagsfest i Gredeby. Hade väldigt trevligt och det blev faktiskt utgång. 

Sov till 15 (!!) på söndagen, det har inte hänt på flera år men jag var helt  slut och bakis. Det hände alltså inte så mycket resten av dagen heller. 






RSS 2.0