2014

Nyårsafton är här och det är dags att summera året som gått. Det har varit en väldigt fint år samtidigt som det varit det absolut värsta. 
 
Det jag kommer minnas från 2014 är såklart USAresan, Hasslöfestivalen, jobbets kick off på Ronneby brunn, midsommarfirandet, kräftskivan (Nu rääääker det, räääkond med mera), Ularedstrippen med systrar och mamma, alla kalas, middagar med vänner, nya fina vänner man fått och en massa anat.
 
Tacksam för allt jag fått uppleva detta året och hoppas på ett underbart 2015!
 
 

Jul 2014

Den 22 var det jobb på schemat innan vi tog den sista julklappshandlingen. Åt middag på Stars och när vi kom hem gjorde jag julgodis. 

23 blev det också jobb, så drygt det var sista timmarna. Blev upphämtad av sambon för att åka upp till skogen för vårt första julfirande. Åt god mat och fick lite klappar. 

På julaftonsmorgon gjorde jag klart det sista med julgodiset, tvättade ett par maskiner och slog in lite paket. Runt tolvtiden åkte vi först till kyrkogården för att hälsa på Mio och sen till Sturkö. Vi spelade julklappspelet, lagade och åt mat, kollade på Kalle och delade ut klappar. På kvällen blev det fika, snacks och spel . Blev natten innan vi körde hem och då snöade det faktist litegrann. 

Juldagen blev det plock här hemma innan jag åkte till mamma och Lasse till sin pappa. Finaste mamma fyllde 55 så vi hade gjort en korg med massa godsaker i samt Roxettebiljetter till henne och Tommy. Båda var jättenöjda. Vi åt kalkon, spelade klappspel och fikade innan det var dags för julklapparna. Ett par tårar kom också då  Mio kom på tal <3 Lasse kom och hämtade mig framåt kvällningen. 

Annandagen tog vi det bara lungt. Skönt att vila lite efter allt firande. 

I lördags kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde på dan men det var nog inget ansträngande. På kvällen åkte vi ut till Camilla och Niklas på en trevlig middag för sex (personer) ;) 

I söndags spenderades förmiddagen på soffan med en bakfull sambo brevid. På eftermiddagen blev det julfirande. Det bjöds på mat, julklappsspel, skratt, prat och hetsiga diskussioner. Precis som det ska vara, tycker så mycket om min fina släkt! 

I måndags tog jag en lång sovmorgon och hade lite egentid med bl.a. bad och ett par podcasts. 

Igår så var det dags för årets sista julfirande. Vi var hemma hos pappa med systrarna och deras familjer. Som vanligt fullt ös med världens finaste Max, Alice var inte helt på topp men hon busade en del hon med. Ännu mer klappar, mat och fika fick vi. 

Jag är så otroligt glad för min fina familj och släkt. Tack för alla julklappar som både jag och Lasse fått och härliga, mysiga och roliga dagar i ert sällskap. Världens bästa <3 




-

Måndag till torsdag förra veckan kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde men det jobbades och chilldes :p 

Fredagen skulle sambon åka till Polen så jag kom bara hem en snabbis innan jag åkte vidare till A för lite fredagsmiddag. 

På lördagen åkte jag och jobbade övertid mellan 8-13. Sen blev det en runda in till stan för att handla lite klappar, träffade sen pappa och Kristina och åt middag på Harrys. Lite senare hämtade jag hem min Polenresenär. Blev en lung kväll hemma. 

I söndags hade vi med hemmadag. Slog in alla julklappar och fixade med lite smått och gott.





.

Kommer knappt ihåg vad jag gjorde förra veckan men antar att det var mest jobb :p 

Fredagen blev det jobb, sen åt jag och A middag tillsammans och chillade. 

I lördags jobbade jag, handlade lite kläder och dricka. Sen var det dags att börja göra sig iordning för att spendera kvällen på Hasslö. En supertrevligt kväll med god mat och fint sällskap :D

Söndagen blev väldigt lugn. Kollade på massa serie, fixade lite hemma med smått och gott. 





.

Kommer inte ihåg riktigt vad som hänt sen sist men vi kan ta det från första advent. 

Första advent var vi hembjudna till syster M och A för lite adventsmys. Bjöds på bl.a. gröt, skinkmacka och glögg. Massa bus med världens finaste lilla tjej och trevligt sällskap av hela familjen. 

I veckan var det jobb. Jag var hemma hos A en kväll, städ här hemma och äntligen ett inköp av min fina kitchen aid. 

Torsdagen var finaste sambons födelsedag. Firades med paket när han kom hem, en moccamaster. Tror han blev nöjd. Avslutade kvällen med en middag på Stars. 

Fredagen hade vi besök av Madde, Janne och Anders. Gjorde en kladdkaka till fikat. Lite väl kladdig men god ändå. 

I lördags blev det sovmorgon och sen var det dags för lite bak innan vi hade fikagäster igen. Denna gången Göran och Inge-Gerd. 

I söndags kom julpyntet upp, bakade "världens bästa kladdkaka" och småfixade fram tills vi hade helgens sista kalas för min familj denna gången. Fullt ös med barnen och mycket prat,vi blir ju ett ganska stort gäng, bara T som saknades.  När gästerna åkte hem blev det lite pizza till middag och lite tv-tittande. 




RSS 2.0