...

 

.

Förra veckan var ganska lugn. Jobb på dagarna och chill på kvällarna.

I fredags tog vi en kinabuffé och på kvällen blev det massa serier. 

I lördags var det kalas för världens finaste 3åring. Bjöds på god sallad och fika. Max var så nöjd med sina presenter. Dock saknades Madde och Mio som inte kunde vara med eftersom de ligger på sjukhuset i Lund. 

Söndagen spenderades med att fixa lite med bilen och sen tog vi en runda ut till kafét för mat och så blev det en glass i solen. 
  




Påsk

Påskhelgen försvann snabbt. 
 
Skärtorsdagen jobbade jag hela dagen och sen blev det en handling inför helgen.
 
Långfredagen var det knytismiddag hemma hos mamma, vårt bidrag var laxpaj. Åt en massa god mat och efterrätt, gosade fina ungar och kollade på Thailandsfilm. 
 
Lördagen spenderades uppe på crossbanan. Superfint väder så man njöt verkligen av att vara ute. På kvällen blev det grillning ute på Hasslö, lika trevligt som alltid. 
 
Söndagen var enda dagen vi inte hade något direkt uppbokat på så det blev en väääldigt lugn dag med en massa slappande och reseplanering. 
 
På måndagen tog vi en liten roadtrip uppåt i landet för att gå på 30årskalas. Väldigt trevligt och kul att träffas igen då det inte blir att man ses så ofta. 
 

-

Påskveckan är här och snart blir det 4 dagars ledighet.. Ska bli superskönt men det är redan en del uppbokat så det lär väl inte bli så mycket vila :P
 
Veckan som gått sen jag skrev sist har gått snabbt. 
 
I fredags blev det jobb och sen restaurangbesök på Atena Pallas, tyckte maten var jättegod. En trevlig kväll med härligt sällskap. 
 
Lördagen började med en wellnessanalys, vissa av resultaten var väl mindre bra och vissa var ändå helt ok. Hade förväntat mig ett mycket sämre resultat. Men man måste ju börja någonstans. Blev sedan handling  innan det var dags att åka ut till Tjurkö och hjälpa till med lite saker. 
 
Annars har det mest blivit jobb, lite träning och lite annat sånt. 
 
Idag är det dags för ännu ett pass på Cwc, ska bli kul men ser inte fram emot att ha träningsvärk. 
 
 

-

Länge sen jag skrev nu.. Men det känns som att lusten inte riktigt funnits där.
 
Men livet har i stort sett flutit på som vanligt. Jobba, äta och sova ;)
 
Annars har vi vart och hjälpt till med kafe´t och ska dit i helgen igen.
 
Igår så var jag och 2 kollegor på Cwc i rödeby. Galet jobbigt och min träningsvärk är inte att leka med. Blev ilurad att gå på någon analys av kroppen med så det ska göras på lördag, kan väl inte säga att jag verkligen ser fram emot det.
 
Lite tråkigheter är det också som hänt, älskade Mio är på sjukhuset ännu en gång. Tänker på honom mycket och såklart på resten av familjen ♥ Nu hoppas vi på att de hittar en bra medicin så de kan få komma hem igen. Vår fina kämpe!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0