Nice day..

Idag har det först jobbats.. Hade en faktiskt en relativt "vanlig" jobbtid idag 8-16.30. Så kom hem vid 17 snåret vilket var superskönt. Fixade middagen som blev tacos, länge sen vi åt det nu.. Spenderade sedan en stund på balkongen i solen. Dock var det 45 grader på den innan jag öppnade upp fönsterna så höll ju på att dö :P

När solen gått för långt ner för att lysa in på mig så tog jag en promenad på en timme. Riktigt skönt att bara gå med hög musik i lurarna och fundera lite :)

Har även vart duktig nu ikväll och gjort 2 pajer, en med bacon & broccoli och så en med köttfärs. Tanken är att det ska bli luncher i veckan och även frysa ner några bitar..

Känner mig mycket nöjd med dagen och nu ska den avslutas med Nittileaks på Kanal 5 play med en skål popcorn.

-xoxo


Today..

Dagen började inte jättebra då jag inte alls mådde bra när jag vaknade. Efter en lång funderare så tog jag beslutet att sjukanmäla mig och somna om.

Efter några timmars extra sömn så mådde jag mycket bättre.  Så det blev lite bak. Kanelbullar och frallor. Och så matlagning på det, vildsvinskotletter och lammspett med pommes och sallad. En härlig middag såhär mitt i veckan..

Imorgon är det dags för jobb igen.. Har kvällstid så får lång sovmorgon då :)

Nu ska jag ta mig ett danspass på Kinect och sen så får det bli sängen :)


-xoxo


Just DANCE!!

Kvällen igår slutade ganska sent. Fixade ju lite inför idag.

Har ju haft kalas för mamma,pappa & Kristina, Madde, Daniel och så finaste Max..  Bjöd på minipizzor, pizzasallad, kebabsås och tzatziki.. Mm vad gott det var!! Riktigt nöjd och alla verkade tycka om det..Och så blev det självklart fika, chokladcupcakes med violflingor..Kul att fixa och greja :)

Fick lite presenter också.. Kläder, lite pengar och så presentkort på nagelförlängning :) Me like!!


Kvällen har spenderast mestadelen i soffan men har även dansat en massa till mitt nya kinectspel som jag fick av finaste i onsdags.. Superkul!! Jag ÄLSKAR att dansa.. Särskilt när man är hemma och verkligen kan släppa loss :)

Nu blir det lite mer dans och sedan en dusch innan det är dags för sängen :)


.

Sen jag skrev sist har det hunnit hända en del.. Jobbat, fyllt år, vart på bio och lite annat smått och gott :)

Idag har dagen/kvällen spenderats på Sturkö.. Pappa har haft lite 55årkalas. Det bjöds på supegod mat och fika. Och så blev det massa gos med underbara Max.. Awww, världens finaste bebis :) Det blev även både kubb och badmintonspelande.

Nu ska jag bege mig ut i köket för att förberda lite inför mitt kalas imorgon..

-xoxo

Pappa 55 år..

Idag fyller min fina pappa 55.. Även fast vi ibland har våra bråk så är jag grymt tacksam att jag får ha honom här och att han mår bra.. Särskilt efter vårens tråkigheter.. Önskar honom ett stort grattis!! ♥



16052011

Helgen har flygit förbi som vanligt.

I fredags så var det först dags för jobb och sen blev det bara chill på kvällen.. Kolla lite tv och äta god mat :)

I lördags så var jag ute på Sturkö på kvällen på en liten "klassträff". Hade så jäkla kul. Pratade massa minnen, drack, grillade och dansade till massa gamla låtar sen mellan/högstadiet. Saknar verkligen den tiden..När man var 13-14 år och alla kvällar med "the gang"  :) Men men, det har sin charm att växa upp också..


(Fina Ida och jag röjer loss på dansgolvet)



I söndags var det dags för jobb.. Var allmänt sliten och så uppe på det så fick jag vara själv på jobbet de 3 sista timmarna :/ Det vara bara att lida sig igenom det..

Och idag så har det vart jobb igen. Ätit middag på McD och så städat här hemma inför veckans firande av mig :)


Nu blir det en stunds tvtittande och sen är det dags att krypa ner i sängen för ännu en jobbdag..

-xoxo

En ledig torsdag..

Härligt med lediga dagar i veckorna :) Idag så åkte jag in till stan och lunchade/fikade med älsklingen på 3G och sen så blev det en shoppingrunda. Blev endast inredningsprylar, hade velat köpa mycket mycket mer men plånboken säger stopp :P.

Lagade middag när jag kom hem, kyckling och sallad. Mmm, så gott! Resterna blir lunch imorgon :)

Har även vart på ett litet äventyr både till akuten och jourcentralen då min fina hade fått en träflisa eller nåt liknade som suttit i ögat i ca 3 dagar. Men allt såg bra ut :)

Har zumbat ikväll.. Så jäkla kul men sååå svårt för mig som har noll koordination :D

Sitter nyduschad och kollar lite smått på semin i Eurovision samtidigt som jag bloggar.

-xoxo

Inför sommarkvällar på balkongen..

..har vi investerat i en sådan här. Härligt att kunna grilla även om det inte riktigt blir den rätta känslan som med en kolgrill :P


.

Sådär ja, då kanske man kan komma igång lite ordentligt med bloggningen igen. Älsklingen har ju haft min dator som speldator men nu har han köpt en ny.. Äntligen får jag ha datorn för mig själv :D

Det har hänt en del sen sist jag skrev. Har bland annat jobbat mitt sista pass på Cherry Casino. Känns både bra och dåligt. Kommer sakna det lite men orkar verkligen inte ha 2 jobb. Särskilt inte eftersom vi fick schemat för sommaren igår och det är inte alltför kul att kolla på :( . Men men, får tänka pengar och ev resa i vinter/vår :)
Är ialla fall ledig midsommar :D 

Men men, ska inte gnälla om det egentligen.. Är ju bättre att ha ett jobb ist för att slappa hela sommaren utan pengar..

Nu är det snart dags att gå upp för att äta frulle och ta ett litet träningspass :)

Och förresten, det som jag köpte på nätet kom igår och det var inget mindre än detta;





Så nu ska det dansas och skakas här hemma :D


Spontan nätshopping..

Ja det blev lite spontan shopping på nätet nu ikväll. Vad det beställdes visar jag när det kommer fram..







Ett tag sen jag skrev nu.. Det har vart my...

Ett tag sen jag skrev nu.. Det har vart mycket på g senaste tiden. Förra veckan bestod mest av jobb och så var vi hundvakt, lilla Max bestämde sig ju för att äntligen titta ut :) Uteserveringspremiär hann vi också med. Idag har jag hälsat på mosters lilla älskling, så mysigt att hålla honom och gosa bebis. Det är ju inte utan att man längtar efter ett eget litet pyre :) Imorgon är det dags för jobb igen. Sådär sugen på det men men, den 25 är det värt slitet :) Nu blir det Greys och sen kryper jag ner i sängen :)


RSS 2.0