Orka :/

Jag är förkyld, igen! Vet inte hur många gånger sen i höstas. Jag orkar inte med detta mer :( Jag vill bara vara frisk. Tror det kanske får bli ett litet besök på vårdcentralen snart.

Dagen har iaf vart rätt okej. Jobbat och sen bara chillat hemma. Hade tänkt göra lite annat efter jobbet men orken fanns inte riktigt, tråkigt nog.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på min serie tills jag somnar.

Godnatt!


A little rain..

Känslan av att inte veta om man är glad eller ledsen är den värsta som finns. Både i fredags och igår har jag haft ett väldigt konstigt humör. Är så mycket tankar som snurrar runt just nu. Kommer jag få nytt jobb, ska jag behöva gå på a-kassa, kan jag planera in nåt under sommaren osv osv hela jäkla tiden.
 
I veckan kommer vi antagligen att få ett datum. Jag tror att det är det jag behöver för att kunna få nån ordning, helst av allt vill jag ha ett jobb också.
 
 
 

Monday

Vaknade upp med huvudvärken från helvetet imorse, så det fick bli en sjukanmälan. Sa när jag ringde att jag även kände mig lite yr, då frågade hon om jag var tvungen att hålla mig i väggarna när jag var uppe och gick :p Ja ibland undrar man ju.

Sov i omgångar tills kl 12 då jag åt lite frukost och äntligen mådde bättre.

Har även passat på att göra lite här hemma, satte upp lite foton, plockat undan lite och lagat middag.

Imorgon är det dags igen för jobbet. Dock bara 4 timmar så det känns gott :)


.

Söndag och dags för en liten update igen.

I veckan har det vart jobb som gällt, inte orkat göra så mycket mer.

Helgen har däremot haft lite trevligare innehåll. I fredags när jag slutade åkte vi upp till Madde för lite kalas. Åt god pajbuffe och myste en massa med lillkillen. Underbart mysigt att ge välling och hålla om till han somnade i min famn. <3

Igår var vi hos Camilla och Niklas på middag. Riktigt god mat och trevligt sällskap. En bra lördag med andra ord :)

Idag har jag fixat lite här hemma. Blev sen en runda till Karlskronamöbler och storhandling på maxi medans älsklingen låg hemma och var bakis. Kollat på film och matlagning har också hunnits med.

Nu laddar jag inför en ganska soft vecka, skönt att man kan ha såna också ibland.


Underbara helg..

Började helgen med ett litet besök på Hasslö under fredagskvällen.

Igår morse åkte vi upp till Örebro. Efter en låååång bilfärd och några småpauser var vi framme och installerade oss på hotellet, blev mys i morgonrock framför tvn och snabb powernap innan vi käkade middag på Olearys.

Gjorde oss sedan iordning för konserten och gick till arenan som låg några meter från hotellet.

Köpte en Manowartröja så nu är jag en riktig "sister of steele".

Det var iaf riktigt kul att se dom live, härligt att känna när musiken gör så det pulserar i hela kroppen.

Tackar min fina älskling för denna helgen. Precis vad jag behövde efter en riktig pissvecka. Du är bäst och jag älskar dig!




Lyxtorsdag

Igår var det en bra dag. Behövdes verkligen en sån :)

På jobbet bjöds det på frallor, lunchen blev thai och sen bjöd Linda på munkar men tyvärr var jag för mätt.

Efter jobbet åkte jag in till stan och småshoppade innan det var dags för tjejfika. En trevlig kväll och så fick vi ju träffa Theodore igen, så söt!

Fredag idag. Ska bli underbart med helg . Att vi dessutom kommer bort lite härifrån känns ännu bättre.

Tror på en toppenhelg :)


.

Idag har jag vart ledig. Var bara inne på jobbet en timme för möte, dock sas det ingenting som vi inte visste innan. Helt jäkla onödigt :/

Har spenderat i princip hela dagen i soffan. Hade lite svårt att sova inatt och vaknade flera gånger. Men det känns mycket bättre ikväll. Har hunnit smälta varslet lite och även sökt 2 jobb. Det lär ju inte vara nån större chans att få dem då det känns som att hela Karlskrona kommer söka alla jobb som finns. Har iaf gjort någonting sen får vi se vad som händer.

Imorgon är det dags för jobbet igen.


En deppig dag..

Detta har inte vart nån bra dag. Började med att läsa en artikel i Expressen om att vi skulle varsla. Sen kom det riktiga beskedet från cheferna, hela kundtjänst i Karlskrona ska läggas ner och flytta till andra ställen.

Stämningen har inte vart den bästa idag, man vet inte om man ska skratta eller gråta. Det gjordes inte mycket på jobbet idag utan det pratades mest.

Sjukt jobbigt känns det men bara att se framåt. På ett eller annat sätt löser sig allt.

Har krupit ner i sängen och känner mig helt slut.

Imorgon är jag ledig men ska in till jobbet på möte.


RSS 2.0