Gyllene tider

I måndags blev det spontanköp av biljetter till Gyllene Tider konserten i Brunnsparken.

Träffade Kickan,Affe,Lisa och Henrik så vi hängde med dem hela kvällen. Eller ja männen mest i öltältet medans vi dansade till alla bra låtar.

Ännu en fin kväll på semestern :)


Ännu en härlig helg..

I fredagskväll åkte vi ut mot Hasslö för grill, vänner och festival. En bra kväll som avslutades med Royal republic, de var grymma.

Och igår var det dags för mamma och Tommys sommarfest. Även detta blev en riktigt bra kväll med mingel, tipspromenad,god mat, liveband och en massa dans. Nöjd med kvällen och det tror jag att alla andra också var :)

Nu blir det att kolla klart på Grease som går på tv, sen får vi se vad som händer.


Ledighet när den är som bäst!

Efter en liten skakig start på veckan har den bara blivit bättre.

I onsdags var det dags för roadtrip ner till Malmö, när vi kommit fram kollade vi i affärer och käkade på Jensen's innan vi fixade oss i ordning för att bege oss till stadion. Konserten var såå bra! De körde nästan bara gamla låtar så kände igen många av dom. Så härlig känsla att vara på konsert. Sabaton som förband var inte heller fel :)

Sov på Scandic Trianglen så blev hotellfrukost igår innan vi körde hemåt.

Igår på kvällen var vi hemma hos Maria och Anders på grillkväll med Madde och Daniel också. Mysig kväll med massa bebisgos :)

Nu sitter jag och lyssnar på massa härlig musik, laddar lite inför kvällen då vi ska ta en runda ut till Hasslöfestivalen :)


.

 
 
 

Underbara sommarhelg :)

Haft en riktigt bra helg. Igår åkte vi ut mot Senoren efter lite lunch på Subway och handling.

Blev solning, bad i poolen,grillning och så blev det lite spelande :)

Sov över och idag har vi gjort i princip samma. Har vart underbart väder och nu känner man att solen tog en hel del, svider lite i skinnet :p Kan ju alltid hoppas att det övergår till liiite brunt iaf.

Snart semester! Kan inte säga hur mycket jag längtar. Denna helgen har det känts som att semestern redan börjat så det blir segt att sätta sig på jobbet igen.


Semestern närmar sig..

Nu är semestern nära. Bara 2 arbetsdagar kvar innan det är dags för 3 veckors ledighet :) Ska bli underbart!

Igår var vi på Hasslö och grillade. Blev en riktigt trevlig kväll.

Nu på morgonen har jag vart igång och vikt lite tvätt och grejat. Fastnade dock i soffan nu. Det blev ändå ganska sent igår så lite sliten är man allt.

Ikväll blir det lite mer grillning, men på en annan ö ;)



Juli :D

Ett tag sen jag skrev nu. Har hunnit bli ny månad, en av de bästa månaderna på året, hoppas bara att det blir fint väder nu :)

Annars har vi hunnit med lite av varje. Vart på Sturkö hamnfest och grill hos pappa, rockabillyfest, jobb och uteplatshäng med finaste kollegorna och besök på crossbanan.

Nu i veckan har det blivit ännu mer jobb och vi sliter verkligen för att få det att gå ihop. Det kan låta som att vårt jobb är ganska chill men testa att prata konstant i ca 7 timmar och känna stress och press över att prestera. Extra viktigt att få bra siffror nu när vi är insatta av det nya företaget, vi visar att vi är så jäkla bra!

Nu ska jag strax krypa ner i sängen. Att gå upp tidigt är inte riktigt min grej.


RSS 2.0