En av drömresorna..

Fortfarande i väldigt tidigt planeringsstadie men jag är grymt sugen på att åka nu ;) Google och olika resesidor/bloggar är välbesökta om kvällarna. Åhh, jag vill jag vill!!
 
 
226

Heeelg

Helgen försvann som vanligt alldeles för snabbt. 

I fredags åkte vi ut till Hasslö för en liten båtfärd. Började dock ganska dåligt med förlust av både läsk och godis :p Väldigt mysigt med middag ute på en liten ö sen avslutades kvällen med lite youtubevideos, 90-tals nostalgi ;)

I lördags var det dags för Alice dop. Väldigt avslappnat i kyrkan och sen bjöds det på lunch. Gosade med massa sötnosar. 

Vi var helt slut efteråt båda två så blev en powernap när vi kom hem. Framåt kvällen begav vi oss ut till doppet för middag. Sen hamnade vi hos någon kille med bar. Jag körde som vanligt så höll mig till godis och cola. 




.

I torsdags var jag på lite äventyr, det kändes inte så bra just då men kanske att det blev det ändå. Vi får väl se ;)

I fredags efter jobbet blev det en runda in till stan för att köpa födelsedagspresent inför helgens kalas. På kvällen åt vi kräftor och lite annat gott.

Lördagen började med lite plock hemma medans sambon var och körde cross. Sen blev det kalas för pappa och Kristina. Vi var väl inte hemma förrens två på natten.

Och i söndags tog vi det ganska lugnt. Kollade serier,handlade lite och kollade mer serier.


RSS 2.0