Midsommarhelgen..

I torsdags var det jobb som vanligt sen blev det en runda in på lövmarknaden, middag på Kebabhouse och handling. Hemma igen blev det lite förberedelser inför fredagen. 

Midsommar började med en härlig sovmorgon innan vi gjorde oss i ordning och begav oss till Senoren. Fixade med all mat (galet mycket mat), åt, sjöng och vissa drack gott ;).

Volleyboll för de flesta killar medans vi plockade blommor och björk till midsommarstången som vi klädde sen. I år hade vi den nere vid stugan vid sjön. Ännu mysigare än vanligt. Fotande vid  stången innan det var dags för dans. Små grodorna, mormors lilla kråka mm och så långdans till vi går över daggstänkta berg, som ingen egentligen kan så mycket av :p 

Lekte lekar, fikade, pratade och mot kvällningen blev det grillning.  

Hade en härlig midsommar som alltid i finaste sällskapet och vi fick även veta att i slutet av året kommer en ny liten Karlman till världen <3 


Midsommardagen spenderades till stor del i soffan. Lasse bakis och jag bara galet trött. Vädret var inte det bästa heller. På kvällen blev vi upphämtade för middag för fyra inne på Stars. Hamnade sen i soffan ännu en gång och kollade på någon film. 

I söndags åkte vi upp till crossbanan i Vissefjärda med Lasses kusin D. Jag tyckte det var sådär kul men killarna var iaf nöjda. Vad gör man inte för kärleken ibland :p 






.

Nästan en vecka sen jag bloggade nu..
 
Helgen var lugn vilket var ganska skönt. Det har varit mycket som snurrat och jag har väl fortfarande inte riktigt landat efter allt som hänt.
 
Packade iaf upp helt i lördags, tog ju bara 1½ vecka typ :P Sorterade även ut lite kläder när jag skulle in med det nya. Sen blev det även sortering av en massa andra saker. Skönt att få lite koll.
 
I söndags var jag först hos mamma där jag även träffade Maria och Alice, mysig fika i solen och bus med finaste A ♥ Sen hämtade jag upp Lasse för att åka upp till Madde,Daniel och Max. Bjöds på tacos och lek i massor med Max. Härlig dag!
 
Nu måndag, tisdag och lite imorgon också är vi hund- och husvakt. Kan inte påstå att det är sådär jättekrävande ;)
 
Nu inväntar jag finaste så vi kan gå ut tillsammans på en sista kvällsrunda. Det här med att vara mörkrädd och befinna sig själv i ett stort hus.. Hmm, inte min grej riktigt.
 
 
 
 

Helgen och början på veckan.

I fredags var det Sveriges nationaldag, kan inte påstå att vi firade den särskilt mycket. Eller ja det skulle väl vara genom att äta Sveriges "nationalrätt" tacos ;) På kvällen åkte vi ut till Hasslö och stannade där en bra bit in på natten.
 
 
I lördags åkte vi ut till pappa och tog en runda ut till kafe´t för att fika lite och äta glass :) Så mysigt att vara där ute. Framåt kvällningen åkte utåt igen Hasslö för grill och fiske. Jag körde inte för en gångs skull så jag kunde ta ett par glas vin. Kallt gott rosé.
 
Söndagsförmiddagen var lugn. Jag satt vid datorn och fixade med lite bilder från resan och kollade på serie. Runt 15tiden åkte vi till syster för grillning. Massa gott hade de ordnat så man blev supermätt. Lite bus med världens finaste ungar, visade bilder från USA och snackade lite skit. Så nice.
 
Början på veckan har varit katastrof. Har varit galet trött,går knappt att beskriva hur det känns. Så dagarna på jobbet har verkligen gått med snigelfart och jag har längtat hem. Nu börjar jag känna mig lite som mig själv igen, äntligen.. Bara 1 vecka med jetlag :/
 
Längtar redan tillbaka..
 
 

Mios begravning

Vi var i kyrkan en stund innan själva begravningen började och sa ett ordentligt hej då till Mio med kistan öppen.
 
Locket las sedan på och begravningen började. Mio min Mio-låten spelades. Prästen var jättebra och Madde och Daniel hade ordnat så fint. Ett kort på Mio och alla hans gosedjur stod på ett bord brevid kistan och en massa fina blommor låg bredvid.
 
Lasse och Daniel bar ut kistan tillsammans innan den sänktes ner i graven av dom tillsammans med Mios morfar och farfar.
 
Vi kastade ner varsin ros och sa ett sista hejdå.
 
Vår älskade kämpe som alltid kommer finnas i våra hjärtan och alltid fattas oss ♥
 
 
Enligt Madde och Daniels önskan har vi skänkt pengar till Ronald McDonalds Barnfond som bland annat bygger hus så att svårt sjuka barn ska ha möjlighet att bo tillsammans med hela sin familj när de behöver behandlas på sjukhus långt hemifrån. 
 
Har du en slant över tycker jag att du också ska göra det!
 
 

Hemma igen!

Ja igår kväll kom vi hem från vår härliga tre veckor långa resa i USA. Vi har haft det bra trots det tråkiga besked vi fick bara några dagar efter att vi åkt. När man är så långt borta känns det så overkligt. 

Men nu när vi är här igen så går det inte att blunda längre. Idag har vi varit på bårhuset för att få träffa honom, jag trodde aldrig att den första döda människan jag skulle se var min 7-månaders systerson. Jag är glad att vi åkte dit, hade nog ångrat mig annars. Begravning imorgon och det kommer kännas fruktansvärt. Tårarna har redan runnit flera gånger idag för vår älskade Mio och kommer rinna många fler. 

Fina fina Mio! 




RSS 2.0