Början på veckan...

(19/6) I söndags så var det dags för etapp 1 i att hjälpa mormor att flytta.. En massa packande, slängande och bärande blev det..Svett och tårar kan beskriva dagen rätt så bra.. Men iaf så tror jah hon kommer att få det bra inne i stan, en bra lägenhet är det hon har fått. En pizza fick avsluta dagen..

I måndags hände inget av värde. Jobba och slappa..

Och i tisdags var det jobb som stod på schemat och efter det var det tänkt att handla inför midsommar.. Vi hade besiktning och bilen gick inte igenom, körförbud. Så det fick bli ett samtal till fina mamma som självklart kunde låna ut sin bil till oss. Så efter en liten omväg kunde vi åka till systemet och Maxi som planerat..

Onsdagen kommer jag inte ihåg vad som hände, så det var nog inget viktigt då heller.. Haha!



Telenorfesten..


Förra lördagen 18/6 var det dags för den stora telenorfesten i Karlskrona.. Temat var masquerade och alla skulle ha mask på sig..

Jobbade tills kl 18 och bytte sedan om inne på en toa på jobbet innan babe kom och hämtade mig :P

Väl inne i östersjöhallen där festen hölls blev det lite mingel innan det var dags för middagen.. Bjöds på god buffé och gott vin..

Underhållingen bestod av Sören från telenorreklamen och ett band som jag tror hette Gibson..

Och senare under kvällen så var det dags för hemlig gäst och det var Orup.. Inte direkt min musikstil men vi röjde loss till de flesta låtarna..

Sen spenderades resten av kvällen med att dansa loss och med jämna mellanrum gå ut och ta luft eftersom det var varmt som i en bastu :)



(Frida och jag)




Orup sjunger det gör ont..

Ser fram emot morgondagen...


A day off..

Har vart så skönt att vara ledig och bara kunna ta dagen som den kommer..

Dagen började med att upp och fixa lite här hemma. Diska, småstäda och lite så..

Efter lite frukost/lunch tog jag bussen in till stan för lite småshopping och ett besök hos finaste lilla killen.. Man smälter verkligen när man har den lille guldklimpen i famnen.. Jag vill ha en egen bebis :) Fast jag måste medge att det är skönt att bara "låna" när de inte är på så bra humör.. Haha!!

Sen så blev det iaf att åka hem och laga mumsig middag.. Rostad potatis, chilimarinerade karreskivor och en härlig sallad till det.. Blir fin lunch imorgon med :)

Nu blir det lite tvhäng innan det är dags för sängen.. Är dödstrött fast jag knappt gjort något idag :P


-xoxo


3 dagars ledigt..

I torsdags så var det dags för Jeanetts student.. Bjöds på underbart god mat och en "något" lullig kusin, haha..

Fredagen började med ett besök på vårdcentralen där det konstaterades att alla mina fula utslag är nässelutslag.. Så det blev medicin för min del.. En runda på stan hanns också med men köpte inte mycket mer än lite lunch att ta med hem..

Igår så var väl det enda som är värt att notera att vi åt middag på Stars, underbart god mat där.. Me love ribs ♥

Och idag så blev det en runda till Kalmar och Ikea :) Blev inte sådär jättemycket shoppat men en påse från Ikea och en från skopunkten fick iaf följa med hem..Och väl hemma så blev det grillade hamburgare :D

Kvällen har bestått av lite handtvätt  (ja så går det när man är så klantig och glömmer sin tvättid), och så har jag äntligen fått in mina hemmagjorda "tavlor" i ramar.


-xoxo



Världens finaste kille som jag saknar en massa ♥

110608

Ännu en dag med utbildning.. Dagen har vart ungefär som igår, lyssna på samtal och ta egna :)

Efter jobbet så blev det storhandling.. Köpte massa mat och nu är både kyl och frys fyllda.. Köpte även en tomatplanta och en chiliplanta som nu står ute på balkongen.. Får hoppas de trivs där..

Imorgon så blir det kreditbedömningsutbildning på jobbet, ska bli riktigt kul och sen så ska vi på student :)


-xoxo


(Jag och finaste baby på Stars förra året)

Det snurrar i min skalle...

Haft första dagen utbildning på nya avdelningen.. Det är mycket nytt att tänka på, nya system osv.. Medlyssnade på samtal hela förmiddagen och framåt eftermiddagen tog jag några egna.. Nästan lika pirrigt som när jag tog mitt första samtal på förra utbildningen, men bara nästan..

Var helt slut efter jobbet så det blev en runda till McD, sen däckade jag i soffan ett par timmar.. Dock så kommer ju straffet för det nu. Jag är inte ett dugg trött..

Sitter iaf och försöker planera lite matlista framöver. Får mest bli en riktlinje då det blir mycket ute och grilla och äta både här och där..

Nu ska jag klura vidare på detta och sen blir det sängen och en film.



Nationaldagen..

Har dock inte blivit mycket firande av den..

Har vart ensam hemma nästan hela dagen.. Spenderat en del tid på balkongen i solen, ätit god lunch bestående av rökt makrill och dillsås, zumbat och diskat är en del av det som blivit gjort idag..

I kvällningen blev det grillning och det finns väl knappt något som är så underbart som att äta ute :) Jag bara ääääääääääälskar sommaren!! Blev även en liten promenix.


Nu är det snart dags för sängen.. Är faktiskt lite pirrig inför morgondagen då det "nya" jobbet börjar.

-xoxo

Helg...

I fredags så började dagen med jobb.. Eftersom det var klämdag ringde det inte så mycket och jag fick sluta en timme tidigare :) Åkte sedan ut till Senoren på kalas, det bjöds på supergod mat och fika.  Det spelades även massa volleyboll som vanligt. Dock så hoppade jag över det och var barnvakt istället till fina lilla Linus :)

Kvällen avslutades runt 1-tiden efter en massa prat på altanen..

Igår morse så fick jag känna att jag levde när det var dags att gå upp efter ca 4 timmars sömn och jag vaknade 15 min innan bussen skulle gå.. Jobbade till 15.30 sen blev det hem och ta en powernap :)

Gårdagskvällen spenderades i Mästaremåla på 50-årskalas.

Hade riktigt trevligt.. Bjöds på god mat och dryck, lite tävlingar av olika slag och en massa myggbett :P Framåt kvällen blev det lite dans i skenet av en discokula och när nästan alla gästerna åkt hem blev det eldande och vid ca 3 inatt så grillade vi korv som nattamat.. Riktigt mysigt och sen sov vi som små grisar i husvagnen :D

Idag har det inte gjorts många knop.. Mest vilat och ätit :)


Solsken..

Idag har en stund spenderats på stranden, dock la vi oss på den allra blåsigaste platsen :( Sen blev det lite shopping. Köpte ett bord + 2 stolar att ha på balkongen :) Och så handlade vi middag som blev grillat kött med en sallad till..Mums..


Avslutade dagen med en långpromenad tillsammans med baby.

Nu blir det att krypa ner i sängen och kolla på film, är ju jobb som gäller imorgon igen.


-xoxo


Nya utmaningar..

På tisdag är det dags för mig att sluta i mitt härliga team 1.. Känns sådär att lämna dem, men jag kommer ju se dem varje dag ändå. Jag ska ju jobba kvar på Telenor men med nya arbetsuppgifter och nya kollegor :) Alltid kul att testa på nya saker och bredda sina kunskaper :)

Annars händer inte mycket just nu. Jobbar, äter och slappar mest..Känner mig så sjukt osocial men har inte orken att hitta på nåt för tillfället. Hoppas att få lite energi nu när det har börjat vara så fint väder :)

Nu ska jag surfa vidare och sen blir det nog sängen rätt snart :)

-xoxo




RSS 2.0