-

Förra helgen var även den en riktigt lugn helg. Jobbade lite, kollade mello osv. 

I veckan firade vi Annies födelsedag med att gå på bio, 50 shades of grey. De 2 timmarna flög förbi. Det var en scen som jag inte alls tyckte om men annars var den bra :) Var sedan och åt innan jag lämnade av henne. 

Annars hände det inte mycket. Jag är svintrött och det märks att det varit mycket jobb på sistone, 

Igår jobbade jag mellan 8-13, åkte hem och försökte sova lite innan det var dags att åka mot Linn och Marcus för en "Fördrink". Åkte sen ut till Hasslö och spenderade kvällen i trevligt sällskap. Jag var chaufför för kvällen och det är jag väldigt tacksam för idag. 





-

I tisdags efter jobbet blev det soffmys och mat med finaste.

Igår jobbade jag 6-14.30. Hem en runda innan jag åkte och hämtade upp en vän för middag och promenad. Härligt med lite tjejsnack. 

Idag har jag haft egentid. Sambon var iväg hela kvällen så jag åt lite plockmat sen fick det bli ett bad och en podcast. Planerat en del tills resan med. Bara 36 dagar innan vi åker nu :) 

Nu ska jag krypa ner i sängen, vilket jag borde gjort för ett tag sen. 




-

Måndag igen. Skönt att börja veckan med att jobba kväll så man hinner göra saker innan man börjar jobba. 

Som vanligt mycket jobb på senaste tiden, lite övertid har det också blivit. 

Lite trevligheter har det varit såklart. Chokladprovning med systrar och mamma. Trevligt, lärorikt och gott framför allt. Iaf till viss del ;) 

Konferens med bästa kollegorna var jag på i veckan. Information och workshop på dagen. Fördrink, middag med underhållning av Peter Wahlbäck och sen schlagerquiz med massa sång och dans. En del vin blev det med. Hade så sjukt roligt. Bästa bästa kollegorna. Ont i fötterna av dans och i magen av skratt! Mindre kul att sova ca 1,5 timme innan det var dags att gå upp för att åka till jobbet. 
Har nog aldrig varit med om en värre jobbdag. Ont i fötterna, bakis och lite frossa. Väl hemma blev det middag och sen somnade jag ovaggad i soffan vid ca 19.30 för att vakna upp runt 8 nästa morgon. 

Kommer inte ihåg riktigt vad jag gjort mer men så får det vara. 

Nu ska jag jobba vidare. En timme tills hemgång 











RSS 2.0