Long time...

Ja det har blivit ett litet blogguppehåll.. Gör alldeles för mycket roliga saker och umgås med vänner för att ha tid att sitta vid datorn..

Men det kommer nog bli bättre uppdateringar snart.. Babys semester är snart slut och förhoppningsvis får jag snart svar från den intervjun jag var på för nån månad sen :P

Imorgon blir det iaf en roadtrip upp till Götet och Liseberg :) Hoppas på en toppendag och det kan ju inte bli annat med detta folket :D

Snart dags för sängen..

-xoxo

040715 ♥

Dagen det blev vi.. Hela 6 år sedan är det nu.. Mycket har hänt under dessa åren.. Vi har delat allt från skratt till tårar. Och det har inte alltid varit så lätt. Men jag hoppas att vi kommer spendera många fler år tillsammans.

Älskar dig Lars-Ove Petersson.



(vi 2005)

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

100715

I måndags var det tvättdags.. Blev rätt många maskiner och sen sista fungerade inte riktigt som den skulle..Blä.. Vi var även en runda runt hela Lyckeby för att få tag i en fläkt men fanns bara en liten liten dyr sak.. Så vi har fått låna en av mamma och Tommy nu.. Skönt.. Blev iaf ett inköp ändå..En sodastreamer, wiiie har velat ha en jättelänge och så var det extrapris.. Ett rikitgt kap :)

I tisdags gjordes i princip ingenting på dagen.. Och på kvällen blev det jobb på McD..

Igår så var jag på stan med Ida. Vi fikade på Café Nyfiket, gick på stan och pratade en massa som vanligt.. Sen blev det bad vid Emmahultasjön med Per och Veronica och efter det satt vi på 22:an länge länge och åt o bara pratade en massa. En riktigt bra dag.. Och vid 23 var det dags för Piratenjobb.. Troschocken :P

Och idag blev det en runda på stan.. Och ett par jeans och ett linne fick följa med hem :)
Ikväll blir det jobb igen.. Fast på Stars denna gången..

-xoxo

Underbara sommar...

En vecka fylld med solsken och därför har det inte blivit mycket uppdateringar här..

Det har hunnits med en del.. Bla intervju, klippning och färgning, äta ute, jobba, massa SATC, solning mm

Idag så har nästan hela dagen spenderats med Per,Veronica, Markus, älsklingen och Linn med lite grann.. Först med bad vid Emmahultasjön, sedan mat på Redlight och en glass på Glassiären.. Usch och fy för alla måsar som flyger runt bara.. De är ju inte rädda av sig heller precis..

Nu blir det snart sängen för min del... Värmen tar rätt ordentligt på krafterna.. Men samtidigt är det härligt att inte behöva frysa.. Längtar inte till vintern om man säger så :)

Något Satc-avsnitt blir det nu..

-xoxo

Sunny sunday :)

I fredags jobbade jag och fick lite dåliga nyheter men men fick en som förhoppningsvis är bra också..
Annars gick det bra men mycket folk precis innan stängning så det blev lite hektiskt i slutet. Sen var det bara att gå till nästa jobb och spendera natten där..

Igår så var vi hos pappa och Kristina. Blev en runda till Storken där vi åt supergod mat.. Efter det så bjöds det på fika hos pappa och sen var det dags att åka hem och fixa mig iordning för ännu ett jobbpass.. Drygt som tuusan var det, jättelite folk..

Och idag har nästan hela dagen spenderats vid Emmahultasjön.. Först med sol och bad(första doppet för i år), och nu ikväll med grillning och bad.. Får bli många dagar/kvällar där framöver.. Lite andra planer spånades det med på. Resor och andra trevligheter.. Bara att hoppas på det blir av :)

Imorgon är det dags för en klippning och färgning för min del.. Välbehövligt och så måste jag se välvårdad ut inför tisdag :) Imorgon blir det även jobb 12-18. Så ingen solning då..

Nu blir det tv och sen sängen..

-xoxo


Mycket..

Mycket har hänt sedan jag bloggade sist.. Och ny månad har det hunnit bli med.. Så snabbt tiden går :)

Kommer inte ihåg allt i detalj vad jag gjort sen sist så blir en punktlista :)

  • Jobbat
  • Lövmarknad med syster
  • Midsommarfirande hos faster, riktigt bra :)
  • Mysdag med mamma
  • Sola,sola,sola
  • Ätit ute
Det är iaf lite av vad som hänt senaste tiden..

Idag så har det inte blivit så mycket gjort. Kollat på SATC, ätit och bara allmänt slappat.. Jobbar båda kväll och natt så det blir pass från 17-23,23-03.30. Kan inte påstå att jag är särskilt sugen på det men vad ska man göra :/

Ska kolla ett par SATC-avsnitt till innan det är dags för duschen :)

-xoxo


Hoppas, hoppas,hoppas!!!!!!

RSS 2.0