Dumma!!

Vilken pisskväll det har varit.. Vart på superdåligt humör efter jobbet, hungrig som bara den och kände mest för att gråta.. Nej fy!! Denna dagen lägger vi i en liten låda och gömmer långt långt in i ett skåp :P Haha, så poetiskt det blev..

Nu ska jag kolla på lite webtv och bli på strålande humör (är tanken iaf).


Härliga dagar..

I onsdags så hade vi tjejkväll på Montmartre. Åt supergod mat och det blev en hel del tjejsnack..

Torsdagen så gick jag en runda på stan och köpte lite julklappar innan det var dags att möta upp syster och åka ut till Sturkö.. Hemma hos pappa var det dags för pepparkaksbak.. Mysigt och i år hade vi en ny stjärna med i vår tradition, finaste Maxen. Han var dock inte så delaktig just i baket :P


I fredags slappade jag hela dagen.. På kvällen var jag själv hemma och mös med god mat och lite gotte medans älskling var på julbord. Tror jag hade en bätte kväll än honom då han kom hem och sa att han inte tänker gå på fler firmafester.. Stackars älsklingen :S


Igår så var det jobb och sedan var det min tur att gå på julbord.. Vi var på Statts festvåning, riktigt mysig och god mat. Dock äter jag inte så mycket julmat men det jag tog var gott. Kvällen avslutades ganska tidigt efter en cider på Foxen.

Och idag stod det jobb på schemat. Bara i 4 timmar, vilket var så skönt! Var sjukt trött idag på morgonen och planen att hinna med att handla de sista julklapparna innan jobbet blev förstörd av en alldeles för lång sovmorgon.

Tillbaka på gymmet..

Efter nästan en månad med diverse sjukdommar har jag gymmat idag.. Skönt att komma igång lite igen!!

 

Annars spenderar jag min lediga dag med att slappa.. Och ikväll är det tjejkväll som gäller, härligt att slippa männen ibland :P

 

Nu ska jag hoppa in i duschen!!

 

 


Chillin'

8/9 jobbdagar är nu avklarade och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter att få sova ut på onsdag.. Vart mycket stress de senaste dagarna på jobbet då de flesta system har valt att lägga ner och vara allmänt sega.. Verkligen toppen när vi i stort sett har som mest att göra nu..

Sitter just nu och chillar i min fejkonepiece men snart är det dags för sängen..




Dagar som dessa längtar jag otroligt mycket till februari ♥

Paket från HM.

Denna hittade hem till mig idag :)

 


30års kalas

I lördags så var det dags för älsklingens 30årskalas. Det lagades mat för fullt både i fredags och lördags förmiddag..

Vid 16 så kom gästerna och det bjöds på buffé med bla dubbelmarinerad fläskfilé, varmrökt lax, pajer, potatissallad, pastasallad och en hel del annant.. Alla berömde maten och det var verkligen superkul att höra..

När alla hade ätit sig mätta så var det dags för tipspromenad, även den verkade uppskattad. Självklart så handlade frågorna om födelsedagsbarnet.



Vi bjöd även på kaffe,kaka och whiskey för den som ville ha det ;). Kakorna blev red velvet cupcakes och cakepops.



Till fikat avslöjades de rätta svaren på tipsrundan och Lasses mamma Madde hade faktiskt alla rätt trots att vissa frågor var lite kluriga.



Mamma Madde höll också ett litet tal till sin son.. Så fint och det kom nästan en liten tår, men som tur var så lättades stämningen upp med lite skämt emellan åt.


Presentöppning blev det också. Lasse fick bla en akustisk gitarr och en tv som vi ska ha i sovrummet.

(En av presenterna han fick av mig, en personlig whiskey)


Tack till alla som kom och förgyllde vår dag/kväll.

Musik.

Något som jag verkligen älskar är musik. Jag lyssnar på sjukt mycket olika musikstilar. Kollar man mina spotifylistor är de fyllda med allt från dansband till hårdrock.  Men det som är så fantastiskt med musik är att man kan få fram precis samma känsla som man hade för flera år sedan när man hör en låt.

Vissa låtar får mig att känna mig superlycklig och vissa får mig att må så dåligt att jag nästan får ont i magen av att bara höra dem.

Här kommer ett litet plock av:


RSS 2.0