Sparlåga..

Det är precis vad jag går på nu.. Om ca 2 veckor så drar jobbet igång. Har fått höra att utbildningen ska vara rätt jobbig och mycket att ta in men det ska nog gå bra. Laddar mest nu inför vad som komma skall :)

Ska jobba både imorgon och på lördag. Och imorgon är det dansband på Piraten där jag ska vara, superskoj med lite annat än det vanliga.

Och på söndag är det äääääntligen dags för trippen till Falkenberg. Ska bli sjukt kul att träffa en massa "körsbär" :) Äta god mat och övernatta på hotell. Sen blir det Ullared på hemvägen. Me like!

Nu är det snart dags för sängen..

Godnatt!!



(Torgny Melins)

Designbyte..

Kände att det var dags att göra sig av med juldesignen men hade noll fantasi så det fick bli såhär sålänge..



Min älskling...




Alltid samma känsla, även att vi förändras

och lågan brinner trots att vindarna har blåst hårt ibland
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig ♥

Träna med Wii :)

Planen är att vi ska skaffa gymkort snart men eftersom det dröjer lite innna min ekonomi är fixad och jag kan ju inte begära att min babe ska betala allt så har jag köpt ett spel till mitt Wii som heter Your shape. Man kopplar in en "webb"kamera i usb:n som registerar alla rörelser man gör så man slipper kontrollerna. Helt okej träning med mycket fokus på cardio. Man kan även välja vilken kroppsdel man vill jobba med. Och så kan man välja om man vill använda redskap så som hantlar eller pilatessboll. Ett spel som jag verkligen rekomendenderar :)





Your Shape är ett nytt slags träningsspel som gör andra träningsmetoder överflödiga: Your Shapes banbrytande rörelseanalys kommer att förändra träningsupplevelsen totalt och göra dig motiverad och effektiv som aldrig förr.

  • Spelet börjar med en studie av din kropp: för första gången syns du på skärmen och får en fullständig kroppsdiagnos. Med utgångspunkt i din specifika diagnos kan spelet rekommendera det program som bäst passar din kroppsform och konditionsnivå, och du kan också lägga till vad just du gillar och prioriterar.
  • Och eftersom ett träningsprogram bara ger verkan om man gör rätt följer Your Shapes unika kamerabaserade rörelseanalys dina rörelser i realtid, så att varje investerad minut effektivt hjälper dig att uppnå din ideala kroppsform.

(Spelets beskrivning från Cdon.com)

Något att se fram emot..

Åh vad jag längar till februari nu.. Att börja jobba ska bli riktigt skönt, få in lite rutiner,träffa lite nytt folk och framför allt få LÖN. Det har vart helt ok att bara jobba 1-2 gånger i veckan men för att kunna göra saker när man är ledig behövs det pengar.. Det ska bli härligt att kunna spara undan lite pengar så man kanske kan göra nåt större lite längre fram :)

Men innan det är dags för jobb så ska januari ta slut och det ska hinnas med både lite jobb och trevligheter. Ska jobba nu 2 hela helger, sen 30-31 blir det Falkenberg för stor Cherryfest,hotellvistelse och kanske en liten runda till Ullared på vägen hem :)


Förkyld..

Efter den mumsiga middagen i fredags så blev jag jätteförkyld.. Var som att vända på en hand :/ Men helgen har bestått av trevligheter mellan nysningarna :P

I lördags var vi hemma hos pappa och Kristina och åt middag med systrarna+respektive. Sen blev det fika,spel och snacks innan det var dags för hemfärd runt 8. När vi kom hem blev det slapp i soffan till Fångarna på fortet.

Igår så sov jag riktigt länge, tog ett härligt varmt bad och läste ut en av böckerna som jag fick i julklapp. Sen var det dags att åka in till staden och träffa gänget från Cherry. Blev bjudna på smörgåstårta och sen så hade vi lite julklappsspel och grejer :P En lagom kväll helt enkelt.

Och idag har jag mått riktigt riktigt dåligt.. Imorse mådde jag superilla och hade ont i magen men det gick som tur var över efter ett par timmars sömn men jag fick lite panik som alltid vid illamående.. Annars har jag bara kollat på film och snytit mig och nyst en miljon gånger.. Hoppas verkligen på att bli frisk snart..

Nu är det snart dags att krypa ner i sängen.. Dygnet blir ju lite fel när man sover det mesta av dagarna.

Godnatt!

Underbara fredag :)

Igår så var vi hemma hos mamma med båda systrarna och åt goooood middag. Sen blev det fika och lite Wii-spelande :)

Idag så har jag tränat med mitt nya Wii-spel Your shape. Det är asjobbigt men skönt att röra lite på sig. Har även diskat och håller på att tvätta.

Om nån timme kommer finaste hem och då ska vi äta hemmagjord fondue med hasselbackspotatis. Och så blir det nog något glas vin till det :) Mumma!!

Nu ska jag ner till tvätten igen..

Ha en härlig helg!

En stor puss på livet idag, 2011 kommer bli mitt år! :D

Redan idag kan jag berätta varför jag var så pirrig igår..

I måndags var jag på arbetsintervju och idag var jag på en uppföljande intervju.. Och JAG FICK JOBBET!!!!

Det är en heltidstjänst som kundtjänstagent hos Telenor.. Är så himla superglad, äntligen ler livet lite mot mig också.. Så den 7/2 är det dags att börja utbildningen :) Sen har jag iaf jobb 6 månader framåt..

Allt gick så himla fort och jag har knappt hunnit smälta det. Trodde jag skulle få vänta på svar i nån vecka iaf. Men redan skrivit kontrakt och så :D

Kunde inte fått en bättre start på det nya året!

Hade velat vara hemma och firat mitt nya jobb men ikväll blir det jobb på Stars ist.

Får fira hela helgen ist :)


Nu blir det lite mat och Wii-spelande innan det är dags att bege sig..





Pirr...

Är så mycket jag vill skriva om just nu.. Men eftersom inget är klart än så får jag hålla mig ett tag till.. Eller om det ens blir som jag vill vet jag inte..

Mycket tankar som flyger runt i mitt huvud nu..


Året som gått..

Ett år har 365 dagar och under den tiden hinner det hända mycket. Några av de bästa sakerna under året är bla :
  • Älskling och jag fick jobb
  • Flytten till en större lägenhet
  • Göteborgsresorna
  • Halloween
  • Midsommar
  • Alla fester med fina människor
  • Sommaren med underbart väder
Ja det finns mycket som är värt att uppmärksamma. 2010 kommer vara ett fint minne.

Nu blickar jag fram emot alla utmaningar som 2011 har med sig.

Jag hoppas på ett fantastiskt år!


Några bilder från 2010





RSS 2.0